Gratki, zagapiłem się.
No i co? Zabawa od nowa? Wprowadź zakaz antykoncepcji i zaraz ci się wszystko rozmnoży, i będziesz wielki.
Gratki, zagapiłem się.
No i co? Zabawa od nowa? Wprowadź zakaz antykoncepcji i zaraz ci się wszystko rozmnoży, i będziesz wielki.
Sukces. Nadstawiłem Majsowi nos i zniszczyłem mu 3 gwiazdki. Dawno się tak nie ubawiłem. Fajna jest ta gra chociaż jej nie ogarniam. Klikamy dalej.
A cha. Gratulacje atakierowi. Nie powiem dał mi 2 sekundy na ucieczkę. Myślę sobie, przypominając dawne czasy orgazmów, spoko czas, wyrobię się, w końcu szybki jestem. Zapomniałem jednak, że wiek swoje robi i paluchy nie są już tak sprawne.
Poczytałem i ogólnie mówiąc
1 tak
2 nie
3 niedecydowany.
Jako plankton nie do końca jestem przekonany, co do dexu na pz. Pkt 2 nic mi nie mówi. No ale co ma wisieć, nie utonie i 3X tak w sumie mogę dać.
No zarobek kosmiczny. Takie starcia w topce strasznie mnie cieszą. Są takie spektakularne. Reakcje uczestników zresztą też. Atakierowi , a obrońcy, jak minie mu , .
No jak na ostatnie czasy, to jest całkiem pokaźne starcie. Zysk niczego sobie. Tak że Krystek należą ci się gratulacje za czujność i wytrwałość w tropieniu celów. Obrońcy mega szczere SZO i nadzieja, że odbudowa będzie, bo im więcej ryb w tym stawie, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będę następny.
No No Zlomek powiem ci ze teraz to mi zaimponowałeś , wina ewidentne moja bo fajnie się leżało to i odświeżanie rzadkie i nawet pogratuluje , nie będę się bawić w twój poziom umysłowy jak ty po tym jak ty dostałeś i jeszcze dupa piecze
Zobaczymy się na pewno niebawem
Mimo wszystko ta wypowiedź świadczy, co kogo piecze.
Złomek gratulacje czujności. Grając ufs wyłaniasz się z cienia i kąsasz. Szymon myślę, że ta ilość GS nie stanowi dla ciebie problemu i szybko ją odbudujesz. I podchody trwają dalej.
Znowu Rumun bęcki dostał!!! To jakiś rasizm? Z drugiej strony jak nadstawia cztery litery, to zawsze znajdzie się chętny, żeby skorzystać z zaproszenia.
A ja tam dziękuję za obronę. Jako ogamowy plankton, cały mój biznes plan opiera się na tym, że ktoś mnie obroni. Po czterech przeoranych planetach, w końcu udało się to zorganizować. I nie interesuje mnie, skąd mój obrońca ma flotę. A pewnie jak już nie będą mieli kogo, to na zakończenie pewnie moi obecni obrońcy i mnie zeżrą.
Marek zdobył Berlin, to w zasadzie jest już ElŻukow.
A teraz zagadka... Szymon w nocy stracił a teraz ma już z powrotem 10.000 GS. Jak to zrobił? Dla najciekawszych odpowiedzi przewidziane atrakcyjne nagrody
Jest taki firm "Grinch: Świąt nie będzie" - ale za to GS'y są (hura!).
No ale zawsze na plus. A zapomnieć o części floty to nie największa boruta i każdemu może się zdarzyć.
No to już nie są tylko waciki. Ilość akcji w ostatnim czasie imponująca. Krystek coś czuję, że intensywnie budujesz grono dozgonnych wielbicieli. Gratulacje jak najbardziej się należą. A obrońcy chyba większej ostrożności. I jedziemy dalej z tym koksem.
Ziarnko do ziarnka. Wydawałoby się, że na waciki, ale jak się popatrzy ile ich się uzbierało, to raczej mega paka podpasek wychodzi, albo co tam się używa. Gratulacje. Obrońcy SZO. Niech nie kończy gry.
Bez jaj!! Znowu Zajączek? Gracz jest chyba masochistą, albo jest jakaś nagroda za najczęściej złomowanego? Zajączkowi SZO, bo i taki gracz jest potrzebny. A Krystkowi gratulacje.
To coś tak jak u mnie. Stało i już nie stoi.
A nie sorry. To nie ta bajka, to wiek.
Obrońcy SZO, bo jest potrzebny.
Atakierowi gratulacje, że mu się jeszcze chce. Choć podobno facetowi zawsze się chce.
Na św. Marcina najlepsza jest gęsina, a to tuż tuż. Czyżby obecne starcie, to przypadek? Nie sądzę.
Człowiek grzebie w tym mule i grzebie, a tu taki jeden cyk i ma tyle surowca, co ja w miesiąc raczej nawet nie uzbieram i to jeszcze właściwie bez strat. No bez jaj. Jak wy znajdujecie te cele i dlaczego one takie są. Foch! I klikamy dalej.
Atakierowi gratulacje w znajdowaniu celu.
Obrońcy SZO i niech trwa na tym uni, co bym samotnym planktonem nie został.