Oby częściej!
Z mojego, ogamowego planktonu, punktu widzenia częściej nie koniecznie. Należy jednak pogratulować umiejętności, czy też wytrwałości w tropieniu celu. I ciśniemy dalej.
Oby częściej!
Z mojego, ogamowego planktonu, punktu widzenia częściej nie koniecznie. Należy jednak pogratulować umiejętności, czy też wytrwałości w tropieniu celu. I ciśniemy dalej.
Noc dodać, nic ująć. [ciach]
Popatrzyłem na te cyferki i to jakiś kosmos jest. Dobrze, że nie pływam w waszym stawie. Byłbym jak małe szczenię słonia morskiego na plaży. Wielkie samce, z wielkimi kohones, znaczy się kłami, walczą o palmę pierwszeństwa tratując wszystko i wszystkich, w tym mnie, po drodze, nawet nie zauważając tego. Zabawa na najwyższym poziomie.
Kolejny złom pod dom. Nie wydaje mi się, żeby atakujący był flociarzem no i wyszło jak wyszło. W sumie straty niewielkie. Ciśniemy cyferki dalej.
Starcie na plus i to się liczy. Komary potrafią dziobać, a w zasadzie to kłóć. Gratulacje.
Czyżby o dwa rekiny w tym stawie mniej? Czas pokaże. Obrońcom gratuluję zgrania i czujności. Atakujący. No cóż podjęli ryzyko wiedząc, że mają swój fun club i tym razem nie udało się. Życzę wam odbudowy, żeby gra nadal miała swój koloryt. Poza tym, jako unijny plankton, jestem zainteresowany aby rekiny polowały na siebie.
No i dopadli szejka w Bliskiego Wschodu. To terasz wiadomo czemu paliwo tak drożeje, skoro go tyle z rynku zdjęli. Gratulacje starcia. Obrońcy SZO.
No i bunkier zaorany. Faktycznie bunkry nie potrafią latać.
No proszę jakie ciekawe starcie. Dla obrońcy, to pewnie jak ukłucie komara. Nie niszczy, a pewnie irytuje. Ciekawe czy będzie zauważone. Gratulacje dla atakującego.
Całkiem ładny złom pod dom. I takie utarczki nadają lekkiego kolorytu grze.
Oj! To dobrze, że są osoby dla których kiełbaski są ważniejsze od cyferek. Miło to widzieć. Szczere SZO dla obrońcy i przyjemności w grillowaniu (smacznego).
Znowuu Stachuu? Jest tu jakiś ranking najczęściej złomowanych? Wytrwałości obrońcy w odbudowie.
Nooo piękny zysk. To chyba potwierdza tezę, że najlepsze eko, to sąsiad. Obrońcy SZO.
Oj Frank, Frank!!! Jak będziesz taki niegrzeczny to Zajączek w tym roku do Ciebie nie przyjdzie! 😜😂
To właśnie do nas nie przyjdzie, bo Frank sobie Zajączka utłukł.
Czy ten błąd ortograficzny w nazwie obrońcy, to zamierzony efekt?
To taki pseudonim artystyczny!
A w takiej sytuacji hulaj dusza, piekła ni ma! Wszystkie chwyty dozwolone!
To ja już faktycznie stary i niereformowalny jestem. No nic, najlepiej nie czytać internetów (bo oczy bolą) i tylko w cyferki patrzeć.
Czyli, że co? Potwierdza się trzecia zasada dynamiki Newtona - akcja równa się reakcji (czy jakoś tak).
No cóż resztami floty też się można bronić. a przy odbudowie złom pod dom jest mile widziany. Z tego starcia wynika, że wilk syty i owca cała. Bawimy się dalej.
To starcie jest budujące dla obrońców, bo pokazuje, że nie zawsze stoją po przegranej stronie. Pewnie jakiś drobny błąd. a może nieprzyzwoita pora starcia sprawiły, że Witcher nie dopilnował swojej floty? Bywa. Przy jego eko strata do przetrawienia. Gratulacje starcia. Dzieje się. Uni nie umiera.