No Name [IPW] vs. DZIADEK_vel_TATA [OLD] & Kris [NMF] & Majsu [O_L] & figiel [NMF] & Incepcja [NMF] ~ 17.827.389.31% Obrona

• Witam odemnie napisze tylko tyle Akcja spontan cynk lot i czekanie i udawanie trupa , tak więc dzieki dziadek za info

(C)DZIADEK_vel_TATA - Za piątym razem się udało. Tak się kończy oranie jednego gracza.
    (C)Kris - Każdy w reckach skończy predzej czy puzbiej Idziemy po Was
    (C)figiel - Dzięki za locik i do następnego pozdro sojusz discord
    (C)i - incepcja - pozdro sojusz

pozdrawiam moja tesciowa za to ze zrobila pyszne pierogi ;p

Dnia 14-01-2023 xxxxxxxxxx następujące floty spotkały się w walce:

Agresor No Name [IPW]

Gwiazda Śmierci 280.000

Obrońca DZIADEK_vel_TATA [OLD]

Mały transporter 1.000

Duży transporter 1.800

Lekki myśliwiec 1.126

Ciężki myśliwiec 167

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 258

Sonda szpiegowska 1.417

Satelita słoneczny 1.428

Niszczyciel 2

Gwiazda Śmierci 6.171

Pancernik 1

Crawler 1.047

Pathfinder 1.000

Wyrzutnia rakiet 517.327

Lekkie działo laserowe 1

Ciężkie działo laserowe 3.554

Działo Gaussa 3.827

Działo jonowe 4.130

Wyrzutnia plazmy 2.658

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Kris [NMF]

Gwiazda Śmierci 5.000

Obrońca Majsu [O_L]

Gwiazda Śmierci 4.600.000

Obrońca figiel [NMF]

Gwiazda Śmierci 41.000

Obrońca Incepcja [NMF]

Gwiazda Śmierci 154.000

Po bitwie...

Agresor No Name [IPW]

Zniszczony!

Obrońca DZIADEK_vel_TATA [OLD]

Mały transporter 947 ( -53 )

Duży transporter 1.694 ( -106 )

Lekki myśliwiec 1.062 ( -64 )

Ciężki myśliwiec 156 ( -11 )

Statek kolonizacyjny 2 ( -0 )

Recykler 234 ( -24 )

Sonda szpiegowska 1.326 ( -91 )

Satelita słoneczny 1.339 ( -89 )

Niszczyciel 2 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 6.167 ( -4 )

Pancernik 1 ( -0 )

Crawler 985 ( -62 )

Pathfinder 950 ( -50 )

Wyrzutnia rakiet 487.911 ( -29.416 )

Lekkie działo laserowe 1 ( -0 )

Ciężkie działo laserowe 3.352 ( -202 )

Działo Gaussa 3.604 ( -223 )

Działo jonowe 3.906 ( -224 )

Wyrzutnia plazmy 2.522 ( -136 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Kris [NMF]

Gwiazda Śmierci 4.996 ( -4 )

Obrońca Majsu [O_L]

Gwiazda Śmierci 4.597.139 ( -2.861 )

Obrońca figiel [NMF]

Gwiazda Śmierci 40.976 ( -24 )

Obrońca Incepcja [NMF]

Gwiazda Śmierci 153.919 ( -81 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 2.800.000.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 29.832.626.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 990.410.234.799 metalu i 792.328.695.900 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 41%.

Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.366 km został uformowany.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

770.400.334.800 Metalu i 572.318.806.400 Kryształu

220.009.900.000 Metalu i 220.009.900.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

990.410.234.800 Metalu i 792.328.706.400 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -1.400.000.000.000

Kryształ: -1.120.000.000.000

Deuter: -280.000.000.000

agresor stracił łącznie 2.800.000.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 975.466.046.800

Kryształ: 780.419.348.400

Deuter: -2.979.080.500

obrońca zyskał łącznie 1.752.906.314.700 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Graty fajnego STarcia :)

Te ilości są doprawdy chore ale jak to fajnie wygląda :)

Teraz Majsik, Incek i reszta ekipy będzie miała co klepać - tyle wpadło sury :)

Incek ja dziś też miałem na obiad pierogi - były pyszne :)

Jeszcze raz graty :)

• I ja widziałem ze placek lata na pewniaka tymi gs ami ale kto by pomyślał ze tak da ciała , ale nick robi swoje xD

Graty st bo konkret :)

Agresorowi miliona monet , tyle anty poszło na przetopienie floty to i teraz trzeba będzie coś wymyślić :D

• Graty panowie bardzo ladna akcja :goodjob: choc nie powiem ze liczylem na nowe top 1 solo z renki majsa :P
    ale ze nowy wlasciciel postanowil flo przetopic na gs to wyszlo jak wyszlo fajnie ze w rodzinie zostalo8)(kto wie ten wie)
    topcie bo macie tego sporo :)

• Ale hukło, piękne starcie, aż na urlopie człowiek usłyszał :D Gratulacje :)

P.S

czy Wy wszyscy wierzycie ze to RW jest w ogóle w 1 % uczciwe ?? :/ żenujące

Konto Tyskiego zmienia właściciela ( niby ), załóżmy ze tak - pewnie kupuje je jeden z obrońców jak to ma w zwyczaju lub wszyscy ( chodź Ciebie Incek bym w to akurat nie mieszał ) i konto pada w najbardziej żenujący sposób. Flota przetopiona na GS i w tak bezmyślny sposób oddana ??

Na co tam było wysyłać 280 k GS ?? ktoś podpowie ??

Odpowiedź prosta, to było zaplanowane :) tym bardziej ze konto obrońcy jest w sojuszu OLD, a jak większość aktywnych graczy tego UNI wie, gracze OLD to są kolesie Krisa z innych UNI :)

Jesteście już tak słabi ze musicie kombinować na prawo i lewo jak się pushowac, chodź dziwi mnie tu trochę obecność Majsa ze się pchał w takie bagno, ale jak się nic nie umie to dla "chwały" zrobi się wszystko :)

I nie rzucajcie tutaj wypocin typu po co się pushować jak są paczki, wiecie po co ?? Po to aby nikt nie gadał że konto tylko z paczek :)

Mam nadzieję że ktoś się konkretnie przyłoży do sprawdzenia tego RW i w końcu tacy gracze jak Kris, co potrafią złomować w większości swoje konta wylądują tam gdzie trzeba :)

39f59797e3a25bfb3a058cee53795fc2.png

UNI JAPETUS: 138 ST (148.028,45%) / 2 ST (19.739%)

UNI QUASAR: 106 ST (5.067.081,21%)

UNI QUASAR UF: 14 ST (16.224.349,77%) /1 ST (17.769,36%)

• A ja tam dziękuję za obronę. Jako ogamowy plankton, cały mój biznes plan opiera się na tym, że ktoś mnie obroni. Po czterech przeoranych planetach, w końcu udało się to zorganizować. I nie interesuje mnie, skąd mój obrońca ma flotę. A pewnie jak już nie będą mieli kogo, to na zakończenie pewnie moi obecni obrońcy i mnie zeżrą.:fgrin:

• Gratuluje akcji :thumbup:

Jaka historia by się za tym starciem nie kryła to starcie potężne :brawo:

Obrońcy życzę :szo:chociaż teraz takie konto po stracie floty to nie łatwo odbudować.

Czekam na kolejne ST, może uda się pobić <:

• Konto dziwnym trafem niby sprzedane przez Tyskiego. Po sprzedaży cała flota szybka, dosłownie wszystko nawet dt, mt, pionki czy recki przetopione w gsy. Obrońca robił fsy na 2:2 caly czas na stacje do jednego momentu jak pewien gracz z mojego sojuszu zaproponował majsowi lot na te GSy. I co się wydarzyło nagle obrońca ucieka na inną galę i lata na taki marny bunkier 280k GS. Co śmieszniejsze latał po pustym bunkrze (akurat tym do którego wszyscy obrońcy mieli bliżej niż agresor) a jakby miał cos tam zezłomować w tym bunkrze to nawet by nie miał czym złomu zebrać. Jeżeli ktoś wierzy w czystość starcia to gratuluje dobrego poczucia humoru.

• Konto dziwnym trafem niby sprzedane przez Tyskiego. Po sprzedaży cała flota szybka, dosłownie wszystko nawet dt, mt, pionki czy recki przetopione w gsy. Obrońca robił fsy na 2:2 caly czas na stacje do jednego momentu jak pewien gracz z mojego sojuszu zaproponował majsowi lot na te GSy. I co się wydarzyło nagle obrońca ucieka na inną galę i lata na taki marny bunkier 280k GS. Co śmieszniejsze latał po pustym bunkrze (akurat tym do którego wszyscy obrońcy mieli bliżej niż agresor) a jakby miał cos tam zezłomować w tym bunkrze to nawet by nie miał czym złomu zebrać. Jeżeli ktoś wierzy w czystość starcia to gratuluje dobrego poczucia humoru.

tak racja canabis pisał że jest opcja próbowałem latać na BFS i na akty no ale parę min po starcie zabierał flotę

EDIT pora zamykać temat :D bo już pomysły macie ale co mi tam :P

• Majs przecież jak Cann do Ciebie napisał na disc to przez pomyłkę wysłałeś mu screena waszej rozmowy i od razu usunąłeś. Wiadomo, że ten screen z rozmowy wysłałeś na disc który dzielisz z resztą obrońców. Z resztą i tak się do niczego nie przyznacie więc po co strzępić język. Waszego postepowania nic nie zmieni. Tak samo było z kontem Johna Wicka, gsy zezłomowaliście po czym konto trafia do Twojego sojuszu Majs. No proszę Cię, serio myślisz że ludzie są tak głupi, żeby w takie przypadki uwierzyć. Oszukiwać umiecie w sposób perfekcyjny i tu jest problem, bo my gracze widzimy co się dzieje tylko nic nie można wam udowodnić.

• Majs przecież jak Cann do Ciebie napisał na disc to przez pomyłkę wysłałeś mu screena waszej rozmowy i od razu usunąłeś. Wiadomo, że ten screen z rozmowy wysłałeś na disc który dzielisz z resztą obrońców. Z resztą i tak się do niczego nie przyznacie więc po co szczepić język. Waszego postepowania nic nie zmieni. Tak samo było z kontem Johna Wicka, gsy zezłomowaliście po czym konto trafia do Twojego sojuszu Majs. No proszę Cię, serio myślisz że ludzie są tak głupi, żeby w takie przypadki uwierzyć. Oszukiwać umiecie w sposób perfekcyjny i tu jest problem, bo my gracze widzimy co się dzieje tylko nic nie można wam udowodnić.

no tak oddał konto po złomie znam typa co wziął konto od niego to czemu ma nie trafić do soja do mnie

• a jednak zdąrzyli ;)

piękne konto w reckach, niezaleznie od tego kto na nim siedzial i latał, cieszy ze chociaż Kriss miał okazję sie zemścic na jednym z naszych oprawców :D

jak usłyszałem przez telefon co się, aż się łezka w oku kręciła, że nie mogłem w tym uczestniczyć i 3małem kciuki do samego końca !!! :D :D :D

procent mega, prawie 18 , prawie pełnoletni :D

zysk kosmos... nic tylko detroidy w ruch :D

a wszystkim, którzy doszukuja sie pushu na siłę... weźcie się puknijcie w czambo i schowajcie wasze zazdrości w kieszeń ;)