% wygląda bardzo ładnie, ale zysk to już chyba nie za bardzo (przynajmniej tak mi się wydaje). Przynajmniej flota nie gniła.
Posts by DZIADEK_vel_TATA
-
-
Starcie z cyklu budowanie napięcia. Kto kogo pierwszy wq.rwi i kto pierwszy popełni błąd. Czyli popcorn w dłoń i można obserwować dalszy ciąg wydarzeń.
-
No to się zaczęły wielkie dzwony, a do Sylwestra daleko. Piękne starcie. Obrońcy . Atakującym wielkie gratulacje. A teraz czas na obserwacje co będzie dalej, a właściwie, kto następny.
-
A na Wezn tak spokojnie było. A tu teraz tyle drapieżników pływa w tym stawie. Jak żyć, jak żyć! Obrońcy SZO, bo sam nie wykarmię wszystkich. Krisowi gratulacje trafienia.
-
Znając Złomka odbuduje się. Pewnie jest tak samo w szoku jak ja na nowym uniwersum, ale drugi raz pewnie tego błędu nie popełni. Matko i córko!!! Tylu nowych graczy, których w ogóle nie znam. I takie emocje na stare lata.
-
Że tak nieśmiało się spytam, bo wygląda na to, że tu trafię. To na tym uni są drapieżniki? Biją starszych?
-
Czyli jednak poprzednie starcie zabolało. Teraz będę obserwować dalszy rozwój wydarzeń.
-
No no no!!! Z taktycznego i ekonomicznego punktu widzenia nic się nie stało, ale Zobaczyć ElMarka z tej strony starcia bezcenne.
-
He he he! No Złomku toś sobie zaskarbił dozgonną miłość Smerfów. Z drugiej strony fajnie jest zasiać niepewność w szeregi atakujących, co by nie czuli się tak całkowicie bezkarni. I bawimy się dalej.
-
Gratulacje starcia, obrońcy SZO (choć jest już na urlopie). I pierwsze moje skojarzenie przy tym starciu - Ooooo! Nowy gangster się pojawił.
-
No na bogato tanim kosztem. Może teraz paliwo stanieje? Obrońcy SZO.
-
Widzę, że Złomek ma swój funclub. Niby flota niewielka. Niby towaru nie za wiele, ale i nie za mało stracone, a pewnie boli. Znając Złomka, mimo pewnych niedogodności, po swojemu będzie parł do przodu. Takie akcje pokazują, że nie moge się na naszym uni czuć w pełni bezpiecznym.
-
No niezłe tankowanie. I ceny surowca stanieją, Szkoda, że nie w realu. Obrońcy SZO.
-
ŁoŁ ale tankowanie! Coś jakby Saddam najechał Kuwejt. Ciekawe czy będzie reakcja koalicji, w zasadzie KNR. Może być ciekawie. Starcie pomiędzy Smerfami, a KNR'ami niesie ze sobą większą dawkę emocji. Przynajmniej tak mi się wydaje, choć skład zespołów uległ znacznej zmianie. Gratulacje starcia.
-
No jednak coś się dzieje na naszym uni. Czyli nie mogę sobie tak beztrosko kicać po łące. Atakującemu wypada pogratulować wytrwałości, że jeszcze mu się chce. Obrońcy SZO, powinno być, bo straty nie są duże.
-
Czyli małymi kroczkami ku odbudowie. I tak trzymać. Obrońcy SZO. Niech bierze z ciebie przykład.
-
No no! Ha! Ale jaja. Pewnie od strony strategiczno-ekonomicznej nic się nie stało. Za to obrońcy odnieśli wielkie zwycięstwo moralne. Brawo panowie.
-
To ja się bawię w realu na weselu, a tu na uni też jak widzę przednia zabawa się odbyła. Nie sądziłem, że Złomek da się namierzyć. A jednak. Gratulacje atakującym. Jeszcze niedawno taki układ wydawał się niemożliwy. Nie wiem czy cieszyć się z tego powodu, bo stare animozje poszły w niepamięć, czy martwić, bo rekiny, które powinny się wzajemnie zagryzać działają razem? Złomkowi SZO i jestem przekonany, że będzie.
-
-
No i takie akcje na naszym uni!!! No nie można się zdrzemnąć, ani zamroczyć alkoholem, bo rekiny nie śpią. No nic myszki muszą być stale czujne.