Antharas , smród się za Wami ciągnie po wszystkich Uni. Myślę, że w miarę czystą kartotekę możesz mieć jak zaczniesz przygodę na jakimś zagranicznym uniwersum. Pech chciał, że na tym Uni również jestem i byłem chwilę przed Tobą, więc co jakiś czas historię nie omieszkam przypomnieć.
Posts by Kopik
-
-
Ładny wlocik, gratki

-
Gratki Kakadu, w końcu HARIBO po właściwej stronie

-
-
Niestety słabo
-
No i git
-
Graty Wojtula, tak trzymaj! Pzdr
-
Infocompte się wysypuje jak klikniesz w zakładkę Imperium (o ile ja masz). Jak się wysypie to musisz zainstalować skrypt od nowa lub "przywrócić" go do stanu startowego.
-
Pewnie jak będzie ankieta to więcej osób podejmie decyzję niż wypowie się na forum

-
Gratki Mrozu, ładne przywitanie z Uni

-
Ja jestem za pozostawieniem uni bez zmian.
-
Nie no, szanujmy się. Włączenie wersji mobilnej to strzał w kolano, przede wszystkim jeśli włączyć ją mam tylko po to żeby udostępnić raport
Tym bardziej, że jak ją włączysz to później banner reklamowy blokuje Ci jej włączenie ponownie na telefonie.@BlackLatteCoffee Twojego patentu z chęcią spróbuję

-
Sporo flot padło już na początku fuzji
Gratki atakującemu i SzO dla poszkodowanego. -
Korzystając z telefonu nie można udostępnić jakiegoś RW, RS lub ekspedycji. Po wybraniu przycisku udostępniania, można rozwinąć listę komu chcemy udostępnić element, ale nie można wybrać konkretnej grupy osób, bo wszystko znika.
-
Miło by było, gdyby w grze pojawiało się powiadomienie o tym, że ktoś z sojuszników skomentował udostępnione przez nas RW, RS lub ekspe.
-
GTi szkoda floty, aczkolwiek mam nadzieję że dok odda

Atakierowi graty.
-
Ja śmigam na Kalyke, bo mam już konto na U68. A tak poza tym, zawsze znajdzie się ktoś mocniejszy. Dla gracza na każdym poziomi znajdą się też inni.
-
Jak dla mnie fuzja jest OK. coś się dzieje, coś się zmienia, nie ma stagnacji. Jeszcze żeby tylko przeszłą bezproblemowo i będzie git

-
Proszę bardzo, ban na kilka dni i powrót do swoich praktyk:
Quote from KilgorDisplay MoreZaproszenie do Połączonego Ataku
03.03.2022 15:08:04
Od: Antharas
Antharas zaprosił Cię do misji KV91742476 w celu ataku na gracza Kilgor na [X:XX:XX], flota dolatuje 03.03.2022 15:40:29.
UWAGA: Czas przylotu może być opóźniony z racji dołączających flot! Każda nowa flota może opóźnić czas o maksymalnie 30%, inaczej nie zostanie dołączona.
WSKAZÓWKA: Kwestia honorowej walki zależy od łącznej siły flot atakujących w porównaniu z łącznymi siłami obrońcy.
Po co agresor zaprasza ponownie obrońcę do acs?
Cytuję kolegę: "Pewnie by blokował sondami tylko od razu po jego wysłaniu floty zwiałem z moona"
DO KOGO MAMY KIEROWAĆ ZGŁOSZENIA ŻEBY CI OSZUŚCI W KOŃCU DOSTALI PERMY?
I co na to szanowny Team? Znowu będziecie gadać od rzeczy się tak czasami się dzieje, że są lagi?
Zrobię wszystko żeby puścić info jak wyglądają tutaj zasady gry na międzynarodowe społeczności.
-
Niby co takiego mija się z prawdą co napisałem? Napisałaś teraz kilka zdań, próbując się wybielić w oczach innych.
Z Twojej odpowiedzi wynika, że mogę się kontaktować z kim chce, ale nie wskazujesz jak mam się skontaktować i puentujesz, że zgłoszenie i tak trafi do Was. To jest w mojej opinii blokowanie kontaktu właśnie z innymi GO. A teraz żeby pokazać jak świetnie interesujecie się innymi graczami na forum proponujesz, że mogę w tickecie prosić o informację jak wysłać takie zgłoszenie. No to w końcu można wysłać takie zgłoszenie czy nie można, raz tak a raz inaczej.