mrovka jeśli jest tak jak piszesz to zmieniam swój głos Wg mnie przekaz jest taki, że zrobią event na skrócenie o 25% badania, niech się jakiś guru na forum wypowie to może ludzie będą inaczej głosować
Posts by Kopik
-
-
Dzięki za info, bo nie wiedziałem o evencie. btw... zagłosowałem na wydobycie
-
resetujesz 2 zajęte sloty to czekasz 16 h, itd
Faktycznie masz racje.
na to wygląda.
Teraz już sam nie wiem. Mam przykład, gdzie zlicza do czasu oczekiwania nawet nie wybrany slot?
-
Już mam reset liczony w dniach dla pierwszego poziomu.
Bo to zależy od prędkości uniwersum.
Nie. Finalnie chyba liczone jest 8h za każdy slot pierwszego poziomu, więc jak resetujesz 2 zajęte sloty to czekasz 16 h, itd.
-
Ne zgadzam się z informacjami zaznaczonymi poniżej na czerwono. Już mam reset liczony w dniach dla pierwszego poziomu.
Co prawda Zefir odpowiedział, ale dodane to jest do FAQ:
W momencie gdy osiągniesz populację dla tej technologii.] będziesz miał możliwość umieszczenia technologii danej rasy na planecie lub wybrać opcję losową, która losowo wybierze technologię zajmującą ten slot spośród znalezionych ras. Jeśli masz wszystkie 4 rasy, będziesz miał 25% szans na zdobycie jednej z 4 dostępnych ras. Jeśli znalazłeś tylko 3 rasy, będziesz miał 25% szans na zdobycie pozostałych badań dwóch ras i 50% szans na to, że technologia będzie rasą z planety, a jeśli masz tylko dwie rasy, będzie to 75%/25% szans.
Jeśli nie spodoba ci się technologia, którą dostałeś, możesz ją zresetować, ale wszystkie 6 technologii w poziomie jest w tym przypadku resetowane.Ustalono czas oczekiwania na ponowny reset.
P1 : 8h na reset technologiczny lub 10k AM
P2: 1d8h na reset technologii lub 20k AM
P3: 16 godzin na reset technologii lub 30k AM
Należy pamiętać, że istnieje również 3 przycisk umożliwiający bezpłatne przywrócenie resetu w ciągu godziny.
-
Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak korzystać z tego AGR? Gram cały czas na infinity, przymierzałem się parę razy nad AGR, ale dla mnie nieczytelny.
Do tej pory nie doszukałem się poradnika. Jak najedziesz myszką, na niektóre opcje to pojawia się tip z jakimś delikatnym wyjaśnieniem, ale nie wszędzie. Jest jeszcze kanał na Discordzie dotyczący AntiGame, ale tak szczerze to nic nowego tam nie wyczytałem ponad to co sam się nauczyłem.
-
Potwierdzam - szwaby nie potrafią w matematykę.
-
Zrób tak jak opisano na screenie, działa.
Podziękował, działa również u mnie. Podrzucisz aktualny temat InfoCompte?
-
Po aktualizacji wersji gry do najnowszej przestało działać InfoCompte. Ktoś coś wie?
-
-
Antharas , smród się za Wami ciągnie po wszystkich Uni. Myślę, że w miarę czystą kartotekę możesz mieć jak zaczniesz przygodę na jakimś zagranicznym uniwersum. Pech chciał, że na tym Uni również jestem i byłem chwilę przed Tobą, więc co jakiś czas historię nie omieszkam przypomnieć.
-
Ładny wlocik, gratki
-
Gratki Kakadu, w końcu HARIBO po właściwej stronie
-
-
Niestety słabo
-
No i git
-
Graty Wojtula, tak trzymaj! Pzdr
-
Infocompte się wysypuje jak klikniesz w zakładkę Imperium (o ile ja masz). Jak się wysypie to musisz zainstalować skrypt od nowa lub "przywrócić" go do stanu startowego.
-
Pewnie jak będzie ankieta to więcej osób podejmie decyzję niż wypowie się na forum
-
Gratki Mrozu, ładne przywitanie z Uni