I jaki wynik ankiety ?
Zmiana parametrów universum
-
-
Podbijam!
jak ankieta?
-
Zakończyliśmy wczoraj głosowanie w ankiecie.
Uniwersum pozostaje przy obecnych parametrach.
-
a mozna poprosić o szczegółowe wyniki?
-
No i git
-
Nie. ^^
(Chodź nie powiem, ciekawi mnie rozkład głosów w sondach)
-
Nie. ^^
(Chodź nie powiem, ciekawi mnie rozkład głosów w sondach)
Twoje 2000 multikont zagłosowało to możesz z grubsza znać wyniki
Dobrze, że już nie gram bo bym się tylko denerwował
Pozdrawiam
Wisior
PS. Nawet konta przez cmentarz nie mogę przenieść bo jedyny link do forum jest w grze, a ten z strony logowania nie działa !!
-
Ja to jestem master. Na 1138 zalogowanych kont w ostatnie 7 dni oddałam 2000 głosów.
-
Ja to jestem master. Na 1138 zalogowanych kont w ostatnie 7 dni oddałam 2000 głosów.
Czemu na Kalyke tak nie zrobiłaś? ...
-
Czemu na Kalyke tak nie zrobiłaś? ...
Ponieważ gdyż uni Kaleki ma innego naczelnego górnika, podobno niejakiego Qnick
-
Wychodzi na to, że po raz kolejny się nie myliłem pisząc iż na u68 nie zostanie wprowadzone ładowności sond,
więc jak wcześniej pisałem kto nie chciał ładowności sond mógł zamiast na Kalyjke przejść na u68.
Ruda mówiłem.
-
Zakończyliśmy wczoraj głosowanie w ankiecie.
Uniwersum pozostaje przy obecnych parametrach.
Jeszcze tylko bym prosił o odpowiedź na jedno pytanie.
- Czy była poruszana myśl w teamie, by w przyszłości, połączyć u68 i Kalyke ?
Pytam, bo było to wspominane w tym temacie.
Tutaj też musz się podłączyć do pytania Truck Driver .
-Jak wielka była przewaga głosów 'za' ?
Bo wychodzi na to , że nasza społeczność woli stare parametry, które są diametralnie inne, niż na Kalyke
A to jest ważne jak wyglądają słupki wyborcze
-
Nie było dużej przewagi głosów. Dokładnej liczby nie jestem w stanie podać.
Co do fuzji trudno w tym momencie gdybać na ten temat.
Nie wiemy kiedy i jakie wymagania fuzyjne będą w przyszłości. Trzeba też wziąć pod uwagę stan i ilość uniwersów które będziemy mieć do łączenia (mam tu na myśli nowe uniwersa, które otwierane są dość często).
-
Trzeba sie tylko cieszyc, ze pomimo tak wielu zmian, parametrow na przestrzeni tych lat jednak sa uni gdzie pewne rzeczy zostaja niezmienne i to sie tyczy zaplanowanych schematow w rozwoju konta. Wybieram taki i taki PZ, taką a taką prędkość floty czy brak ładowności sond - kilku śmieszków wejdzie i będzie pisać, ze to przeciez dla twojego dobra, kazdy tak ma to musi byc super! nie tym razem.
Po czesci jak pisalem batalia tu sie toczyla tez miedzy nowymi graczami ktorzy mogli isc na Kalyke podczas fuzji ale oczywiscie, mysleli, ze przejda tu i ustawia parametry pod siebie bo tam to aż za duży PZ jest! fajnie, fajnie taki maly pstryczek w nosek
-
To może teraz ankietę, by zwiększyć wydobycie ?
-
x8 to w tym momencie max.
-
mysleli, ze przejda tu i ustawia parametry pod siebie bo tam to aż za duży PZ jest!
Znam paru takich.
Ja bym zmniejszyła!
-
mysleli, ze przejda tu i ustawia parametry pod siebie bo tam to aż za duży PZ jest!
Znam paru takich.
Ja bym zmniejszyła!
pz na 5% i eko na x20, jestem za! tylko żeby złomiarz oddawał 95% floty i będę zadowolony
-
Nie było dużej przewagi głosów. Dokładnej liczby nie jestem w stanie podać.
Co do fuzji trudno w tym momencie gdybać na ten temat.
Nie wiemy kiedy i jakie wymagania fuzyjne będą w przyszłości. Trzeba też wziąć pod uwagę stan i ilość uniwersów które będziemy mieć do łączenia (mam tu na myśli nowe uniwersa, które otwierane są dość często).
Nie jesteś w stanie, nie wiecz czy nie możesz? To zasadnicza różnica
Pozdrawiam
Wisior