oki..mala poprawka zauważona po przerwie na sen
41 poziom sektora mieszkaniowego i 24 poziom farmy utrzymuje mi populacje coś ponad 1mln osobników...na szczęscie na stałym poziomie, nawet jak pożywienie jest wyjedzone do zera.
Co dalej nie zmienia faktu, że chcąc utrzymać 20mln polulacji bede musiał podnieść poziomy prawdopodobnie o następne 20 poziomów, jak wspomniał SPIN DOKTOR...lub poczekać na wprowadzenie paczek z formami życia.
ps. znalazłem drzewko ludzkiej technologi. Trzeba kliknąć ikonke dna, w menu z lewej strony....to powinno być opisane !!
Tak samo powien być opisany fakt, że po odblokowaniu kłódki z mieðzygalaktycznymi posłancami, mamy do wyboru dwie opcje. opcje na 100% i opcje na 25% z takim oro dopiskiem:
''poniższa opcja wybiera losową technologie dla tego slotu spośród wszystkich obecnie dostępnych technologi wraz z odkrytymi już formami życia''
może ktoś mi to wyjaśnić ? czyli jak klikne opcje losową, to jest szansa na to że odblokuje badanie na któ©e mnie jeszcze nie stać ?
edit:
klikłem losowo..i klikałem losowo tak długo, aż odsłoniłem wszystkie badania w poziomie 1
hehehe..dodatek przypomina mi unie europejska, ładne z zewnatrz, ale w srodku wywraca wszystko do góry nogami...bo w tutorialu nie ma ani słowa o opcji na 100% i na 25%
będą uczyć sie tego wszyscy...od topowych graczy po samych twórców dodatku
i czy aby na pewno wybadane technologie dotyczą całego konta ? bo wydaje mi się że tylko poszczególnych planet, na której było kliknięte badanie