Posts by Kopik
-
-
-
Ale dzisiaj słaba pogoda, pozostaje się przywitać

-
E-loszki? Jakiś portal randkowy dla dzików hmm?
Mógłby być z tego całkiem niezły StartUp

-
-
-
-
Właśnie się zastanawiałem, czy nie przegapił

-
Multipla
-
-
Lepiej mieć takie uni i wybór czy na nim grać czy też nie. Jestem za, pomijając słuszność płacenia GF za uni bez ich ulepszeń w postaci anty.
-
Display More
Ogame tracker, ustawiaj i będziesz miał liczby. A dodatkowo pokombinujesz różne warianty które Cię interesują.
Nie dziękuj.
hmm, nie kojarzę, żeby w trackerze była funkcjonalność wyliczania wpływu technologii/budynków FŻ na czas badań
Lifeform -> global research bonus -> research cost & time. to zczytuje wtedy to co masz aktualnie ustawione i rozbite na procenty z kazdej planety:
Dzięki, nie wiedziałem że Tracker ma taką funkcję. Natomiast można robić jakoś symulację jeśli na planetach mam wybrana inna rasę i inne budynki? Chyba że ręcznie w zakładce Empire zmieniać i wtedy może tam zaciągnie dane...
-
A finalnie nie chodziło autorowi przypadkiem o skracanie normalnych badań a nie technologii FŻ? W tym przypadku budynki takie jak Metropolis nie ma sensu budować wszędzie tylko docelowo na jednej planecie, gdzie badania będą odpalane. Pytanie nadal o najlepszą konfigurację technologii FŻ globalnie i budynków FŻ lokalnie na danej planecie aby osiągnąć 99% skrócenia czasu badań klasycznych. Argumenty przemawiające za tym to oszczędność a anty, gdzie wysokie badania trwają po kila miesięcy przynajmniej i jeśli chcemy je zbadać, to musimy je skracać za antymaterię.
-
Ogame tracker, ustawiaj i będziesz miał liczby. A dodatkowo pokombinujesz różne warianty które Cię interesują.
Nie dziękuj.
hmm, nie kojarzę, żeby w trackerze była funkcjonalność wyliczania wpływu technologii/budynków FŻ na czas badań
-
Popieram

-
Niech zrobią cokolwiek dla kont, które utknęły na cmentarzach zagranicznych Uni
-
Fajne, działa
Masz u mnie piwko 
-
w nowej wersji nie działają skróty do wysyłania flot....
U mnie działają skróty. Może zrób backup i zainstaluj dodatek na nowo.
-
-
Miło by było, gdyby została dodana funkcjonalność sortowania w Przeglądzie produkcji, np. po czasie, który został do ukończenia. Na chwile obecną brak możliwości zmiany kolejności wyświetlania.
![Funko POP! - Little Pale Girl 1749 - TERRIFIER - [PREORDER] ELFWOOD.PL - Funko POP!, Figurki, Gry Planszowe, Druk 3D](https://elfwood.pl/userdata/public/gfx/9895/1z-1.jpg)