Graty Kaladin! Dobrze wykorzystane pance! Pozdro, czekam na kolejne starcia
Posts by Kopik
-
-
Graty Kaladin! Szykuj kolejnego STeka!
-
Nie ma co gratulować, chyba umiejętności latania po pełzaczach dla ochłapów - oczywiście nie w odniesieniu do starcia wyżej tylko ogólnie. Woow, ale mi zaimponowałeś.
-
Myślę, że x1 to na samym starcie miałoby w plecy. Badania i eko powinny być wyżej, żeby w miarę sprawnie rozbudować konto. Bo jakby nie było też anty lub/i skracania czasu badania/budowania to późniejsze poziomy astro lub innych badań szły by w lata
-
Człowiek już trochę zapomniał jak przyjemnie się gra jak wszystko śmiga
Jest dobrze
-
Wersja 10.1.18 była najlepsza jak do tej pory. Zawsze mogło być lepiej, ale było akceptowalnie.
-
To nie są błędy, to nie są lagi - to są nowe funkcjonalności. Proszę się przyzwyczaić.
-
Dodatkowe informacja: ze względu na problemy z poprzednim eventem i zadaniami flotowymi zadania te zostaną usunięte. Możemy zatem spodziewać się większej powtarzalności zadań nie związanych z flotą.
Aktywuj falangę też nie działa.
Działa, tylko musisz zobaczyć jakąś flotę lecącą.
-
Gratulacje Kaladin! Dobrze Cię widzieć po właściwej stronie
-
Pytam jak po ostatnich kilkunastu poprawkach w tym tygodniu, czy się coś zmieniło.
Działa jako tako - szału nie ma. Cieszymy się póki co, że nie trzeba godzinę czekać aż flota się pojawi po powrocie. Natomiast ogólnie wszystko zamula.
-
Gratuluję starcia , super zysk, obrońcy szybkiej odbudowy zycze.
ps .mam pytanie, z racji tego że jestem gram eko , o co chodzi tym
Dok odda:
68659x Okręt wojenny
124377x Pancernik
1111307x Krążownik
187060x Pionier
ten dok odda obrońcy czy agresorowi..i co to jest BFS?wybaczcie, ale latałem na starych uni, jeszcze cyferkowych.Tam tego nie było.
Żeby nie było ,
i
Dok jest budynkiem na planecie. Normalnie dok oddaje część statków tylko obrońcy, ale jak agresor ma klasę Generał to oddaje również jemu część straconych statków. BFS = brak FSa
-
Poopowiadaj lepiej w jakim stylu odeszli szopki z uni-68
Tutaj racja w 100% - pamiętam, jestem naocznym świadkiem, smród do tej pory się za nimi ciągnie.
-
Ta aktualizacja przywraca moją wiarę w ludzi. Chodzi o wiele lepiej od poprzedniej wersji i znowu uruchomione zostały funkcje, które wcześniej zaczęły kuleć.
Wspaniale, że to zrobili.
Asterix. o co Ci w ogóle chodzi?
Potwierdzam, moim zdaniem śmiga pięknie. Aż miło pograć.
-
Tak jak pisałem:
"Opcja "Ostrzeżenie przy wysyłaniu floty rekonesansowej:" tak wiele mi mówi
co tu dużo mówić, nie powiązałem jakoś tej funkcjonalności z lotami ekspedycyjnymi form życia, a w sumie skojarzyłem dopiero dzisiaj jak zobaczyłem temat na forum o tytule "loty rozpoznawcze" wszędzie jak ktoś pisał o tych lotach to używał sformułowania ekspedycje form życia. Nawet nie wiedziałem, że to nosi taką piękną nazwę. Prędzej myślałem, że to jakiś błąd - nieprzydatna funkcja, tak jak to np.:
nie wiem co to jest i do czego służy"
-
Dlaczego z agr jest inna pojemność floty w czym jest problem ?
Po aktualizacji jest dobra pojemność
-
Okazuje się, że komunikat potwierdzający wysłanie lotów rozpoznawczych można wyłączyć w ustawieniach (o czym nie każdy wie), co w jakiś sposób rozwiązuje problem. Po wyłączeniu nie pojawia się żaden komunikat, no chyba że przypadkowo kliknie się na relokację, ale w takiej sytuacji od razu wiadomo że się człowiek pomylił. Wcześniej jak ten komunikat miałem włączony to nie wczytywałem się za każdym razem w treść komunikatu i jak się kliknęło nie tam gdzie trzeba to można było stracić darmową relokację albo anty... jak ktoś posiada
-
Czasami wysyłając loty rozpoznawcze w poszukiwaniu form życia zdarza mi się przypadkowo kliknąć w ikonę relokacji planety, która jest obok. Grając na telefonie można niechcący sobie kliknąć przeniesienie będąc tego nieświadomym. Czy byłaby szansa na jakąś opcję, która by wyłączała lub blokowała ikonę relokacji?
Zamiast wyłączenia lub blokady wystarczyłaby opcja potwierdzenia relokacji.
Pamiętaj, że dla GF wprowadzenie najmniejszej zmiany to kilka miesięcy ciężkiej pracy, a potem dwa razy tyle czasu usuwania błędów
Właśnie tego się obawiam najbardziej
-
Czasami wysyłając loty rozpoznawcze w poszukiwaniu form życia zdarza mi się przypadkowo kliknąć w ikonę relokacji planety, która jest obok. Grając na telefonie można niechcący sobie kliknąć przeniesienie będąc tego nieświadomym. Czy byłaby szansa na jakąś opcję, która by wyłączała lub blokowała ikonę relokacji?
-
Przydałyby się darmowe zmiany klasy sojuszu, dawno nie było.
-
Graty starcia Olo! Podoba mnie się