w nowej wersji nie działają skróty do wysyłania flot....
U mnie działają skróty. Może zrób backup i zainstaluj dodatek na nowo.
w nowej wersji nie działają skróty do wysyłania flot....
U mnie działają skróty. Może zrób backup i zainstaluj dodatek na nowo.
Miło by było, gdyby została dodana funkcjonalność sortowania w Przeglądzie produkcji, np. po czasie, który został do ukończenia. Na chwile obecną brak możliwości zmiany kolejności wyświetlania.
Na idlaki już lepsza ładowność SS
Display Moreciap nie rób mi tu zamieszania na uni Na u68 masz więcej do roboty!
Trzy razy na TAK
-Deu na PZ
-Szybsze floty pokojowe-Pomijanie pustych układów
Nawet puszyste kotki nas nie powstrzymają przed zmianą! Ożywmy uniwersum, zanim całkiem padnie przez ''ciekawą'' fuzję
Ruda FYI (rozrabiamy tutaj i liczymy na ankietę po fuzji )
Popieram
Display MoreDisplay MoreI kolejny odcineczek
tym razem na tapetę leci Ogame Tracker
zapomniałem w filmie wspomnieć ale napisałem w jego opisie dość istotną rzecz więc i tu przykleję aby było jasne
Nie powiedziałem tego w filmie ale warto wiedzieć iż Ogame Tracker nie kalkuluje bonusu klonarium z rasy kaleshy, póki co ten bonus nie działa w grze.
Od jakiegoś czasu twórca OT robi tylko małe poprawki i prawie nie pracuje nad rozwojem dodatku, zatem będzie on działał najpewniej do kolejnego dużego dodatku w grze jak formy życia, a znając GF będzie to za kilka lat.
Tym samym miłego oglądania i do następnegoZ tego co mi wiadomo to Ogame Tracker nie będzie już dalej rozwijany i aktualizowany, twórca dodatku zakończył prace nad nim. A szkoda, bo dodatek jest super
kwasi pamiętaj proszę o odcinku o dodatku AGR
Niby tak, ale tak jak pisał kwasi, autor trackera od czasu do czasu cos tam działa i aktualizuje bardziej w ramach hobby i sentymentu niż obowiązku. kwasi świetna seria
kwasi oglądając poradnik słychać, że wiesz o czym mówisz i jak zgłębiasz któreś zagadnienie, np. ekspy i ilość wysyłanych statków względem maksymalnych zysków (że nie opłaca się wysyłać 100%), to widać, że nie jedno na forum też czytałeś Poradnik jest naprawdę bardzo dobry i na pewno nie raz albo sobie coś przypomnę o czym kompletnie już dawno zapomniałem, albo dowiem się czegoś nowego. Narazie przypomniałeś mi, że ustawienia serwera w bardzo przystępnej formie są w stopce strony - nie muszę już sprawdzać w suchych statach uniwersum na innych serwisach. A druga rzecz to, że w Trackerze są informacje o tym, czy dane układy słoneczne są wyeksploatowane. Narazie kończę oglądać ostatni odcinek z ekspedycji, więc w kolejnych może przypomnisz/nauczysz mnie czegoś innego.
Podobają mi się Twoje filmy, co prawda oglądam 4fun, bo polskiego poradnika nigdy nie widziałem. Mam nadzieję, że znajdę jakieś pro ciekawostki i tipy w kolejnych odcinkach.
Niby Tracker już nie wspierany, a jednak na 1. kwietnia coś się znalazło
Fajne, czekam na kolejne filmy i ciekawostki.
Proponuję dodać do podglądu Imperium ustawienia surowców, tak aby wyświetlała się informacja czy wszystkie kopalnie pracują na 100% oraz obciążenie Pełzaczy. Czasami zdarza mi się przypadkiem zajrzeć i okazuje się, że mam przestawione wartości wydobycia (być może podczas obsługi na telefonie coś się przestawi).
Ja bym otworzył 2 nowe uniwersa, jedno z parametrami bardziej dla górników a drugie dla flociarzy. Na obu uniwersach najlepiej x20 badania i x12 ekonomia, różnice byłyby w prędkościach flot, pz, itp. I w tedy zaproponować docelowo dla graczy wybór między takimi Uni.
Poniżej info z Discorda osoby tworzącej dodatek do gry:
"After over two years of continuous updates and lots of invested time I have decided to leave OGame and stop the development of this addon.
I will not remove the addons from the webstores, but there will be no further updates by me.
My personal life and priorities have changed since I started the Tracker, and the decreasing quality and missing quality control of the game caused a loss of motivation in the game and for the addon development.
If members of the community want to improve the Tracker, feel free to create pull requests on GitHub (https://github.com/ogametracker/ogame-extension). I will not be gone completely and will still occasionally look at the GitHub repository and this discord, but I will not actively contribute to the game anymore.
It was fun having an active community which contributed ideas and bug reports to this project! Have a good one, everyone."
Dla tych co rozumieją tylko po polsku, wklejam automatyczne tłumaczenie:
"Po ponad dwóch latach ciągłych aktualizacji i mnóstwie zainwestowanego czasu zdecydowałem się opuścić OGame i zaprzestać rozwoju tego dodatku.
Nie usunę dodatków ze sklepów internetowych, ale nie będę już ich aktualizował.
Moje życie osobiste i priorytety zmieniły się od czasu uruchomienia Trackera, a spadająca jakość i brak kontroli jakości gry spowodowały utratę motywacji do gry i rozwoju dodatku.
Jeśli członkowie społeczności chcą ulepszyć Trackera, mogą tworzyć pull requesty na GitHubie (https://github.com/ogametracker/ogame-extension). Nie odejdę całkowicie i nadal będę od czasu do czasu zaglądał do repozytorium GitHub i na ten discord, ale nie będę już aktywnie współtworzył gry.
Fajnie było mieć aktywną społeczność, która wnosiła pomysły i raporty o błędach do tego projektu! Życzę wszystkim powodzenia."
Potwierdzam, u mnie to się dzieje to samo. Należy nadmienić, że to tylko w telefonie.
Miałem to samo na Kiwi. Pomogło czyszczenie danych przeglądarki lub instalacja na nowo przeglądarki - nie pamiętam dokładnie, ale po tych czynnościach już kilka miesięcy bez tego błędu.
Dzień dobry, problem ktory istnieje nie jest powodem nowej aktualizacji . Wystepuje juz od kilku miesiecy , jest to bardzo irytujace , poniewaz nie mozna tego usunac w zaden sposob - skorygować . Ekran podczas wysylania floty robi sie calkowicie czarny nic nie widac , żadna akcja nie jest możliwa; cofnięcie , odświeżenie . Przegladarka na bierzaco aktualizowana probowalem rownowniez z innych korzystac , blad ciagle powstaly wystepuje co najmniej od wiosny tego roku , ale na samym początku to nie bylo az tak intensywne jak w tym momecie , zeby wyslac flote czasem musze zalogowac sie na konto 3-4 razy zanim wysle jeden slot , jezeli zrobi sie ekran czarny tylko i wylacznie raz z rzedu podczas wyboru porzadanej floty to cud 😁🤭🤭🤭 [mniam]
Na telefonie czy komputerze?
Graty Kaladin! Dobrze wykorzystane pance! Pozdro, czekam na kolejne starcia
Graty Kaladin! Szykuj kolejnego STeka!
Nie ma co gratulować, chyba umiejętności latania po pełzaczach dla ochłapów - oczywiście nie w odniesieniu do starcia wyżej tylko ogólnie. Woow, ale mi zaimponowałeś.
Myślę, że x1 to na samym starcie miałoby w plecy. Badania i eko powinny być wyżej, żeby w miarę sprawnie rozbudować konto. Bo jakby nie było też anty lub/i skracania czasu badania/budowania to późniejsze poziomy astro lub innych badań szły by w lata
Człowiek już trochę zapomniał jak przyjemnie się gra jak wszystko śmiga Jest dobrze