gratulacje ^^ale Twój przekaz widać działa "w jakim celu ludzie trzymają tyle surowca" nocny manewr potwierdził to praktyczny brak zgromadzonych surowców śmigaj dalej !
Posts by umpa
-
-
Gratulacje ^^zebrany PZ wiesz gdzie słać
-
Umpa, wez mi jeszcze pozostala czesc zgloszenia wypelnij
Nick:Typek84
Dlaczego On: Ponieważ tylko Typek84 weźmie urlop w pracy , pozwoli psu załatwić się w domu aby zrobić aktualizacje na czas ! poza tym pyskaty i wygadany^^
Przykład kolorystyczny rekordu: Będzie to prawdziwa Sadoma i Gomora
-
No wypada pogratulowac a i liczba panckow ktore polecialy mi sie podoba bo okragla
Do tych wszystkich co zostawiaja ta surke mam pytanie, na co zbieracie konkretnie takie ilosci?:)
Gratulacje^^ładny wlot super zysk też mnie to od dawna interesuje przeglądając ST na co ludzie chomikują te surowce
-
-
Gratulacje fajny lot^^ bez paczek na maksa też się da
-
Gratulacje Lao ucz się na błędach ^^^^^^
-
Gratulacje Sept ^^ teraz paczkomata tego no jak mu tam praktytant zgon
-
Gratulacje wkońcu ruszyłeś dupę i jaja ^^ zadamawiaj się jeden rzekł - "i wkońcu mogę przyznać mu racje"
-
ale jak fs na zatrzymaj, to da sie tak?:)
skąd mam wiedzieć ale mogę dać ci pewien sposób na FS nie do wykrycia ! jak gracz Lieu będzie on-line leć na niego cała flotą na atakuj:)
Umpa a Ty dalej sie w to bawisz ?? 🤪
graty Darktak czekam ciągle za Tobą
-
fs na zatrzymaj i nie pilnowanie konta
-
Gratulacje takie starcia się fajnie oglądaa nie te wielkie floty kupione za kasę ale lamusy to lamusy gdzieś trzeba ego podbić jak w życiu nie można^^
-
hehe padaka dowartościowywać się miejscem w statystykach OGame ^^
-
No niestety kolega nie odebrał fsa i było bum.Gdyby na to uni wpadł iksik albo syndrom to te topka leży i kwiczy
-
Gratulacje miły widok ^^ rośnij dalej i nie kupuj anty
-
gratulacje volt nie pompuje się anty jak na volans i gdzieś tam jeszcze że stoi spokojnie na bfs a dombri to sojusznik to pokazuje gdzie jego miejsce w szeregu
-
Gratulacje rozdziewiczenia działutop i śmigaj dalej
-
myślę że między 12 a 14
-
Gratulacje zysk Gigantyczny teraz 100k +
-
Gratulacje walisz te zyski jak szalony ^^