Gratulacje kolejego zyskownego wlotuzdominowałeś ten dział
Posts by umpa
-
-
Gratulacje pancki latające z prędkością sond Top na nowe co w zimę będziesz miał czym straszyć sąsiadów
-
Nowość napisałeś coś w ST ^^ Gratulacje rośnij i puchnij jak pączek nadziewany marmoladą tempem ziarna kukurydzy wrzuconego do rozgrzanego oleju
-
Gratulacje zapewniam userów że starcie czyste, mój bład po 2 nockach na rybach i 2 dniach bez snu padłem jak mucha. Budzik ustawiłem ale nie włączyłem go ^^^^^^
Pozdrawiam
-
cieszy mnie złom tego osobnika rósł szybciej niż pieczarka na polu szparagów w niemieckich obozach
Jeziol - flota niczym z ugameli jak na 3 tyg serwera
Gratulacje
-
sojusznikowi obudowy ! agresorowi gratulacje ...
strata nie duża 3 dni urlopu w pracy i odrobione
-
Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa:^^ w którym również o lagi chodziło...
"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... ciekawe kiedy ona się skończy...
cierpliwość? - to łatwe i proste SZYBKOa jeśli pytasz o Lagi we wrześniu po urlopach
-
kiedy zostanie skasowana raz na zawsze ta popieprzona wersja 8!!!!??? same lagi i błedy !
-
ledwno ponad 2k kont a serwer nie daje rady w 2005r lepiej działało ale w nocy i nad ranem działa prawie dobrze;P
-
Flota imponuje jak na 2 tyg gry ^^ Gratulacje
-
-
no tez musze na monach sostawiac surowiec przykładowohce zabrać 1kk M 1kk K 1KK D to trzeba zabrać 990k 1kk 1kk śmieszne
-
kretynowi co "wymyślił,napisał,wprowadził,zaakceptował" wersje 8 dał bym 8 lat więzienia... nie da się grać !!!!
-
Gratulacje Songo ! Baw się dalej ! czekam na kolejne !
-
Kolejka 1:
Węgry – Portugalia 1:2
Francja – Niemcy 1:2
Kolejka 2:
Finlandia – Rosja 1:1
Turcja – Walia 1:2
Włochy – Szwajcaria 2:0
Ukraina – Macedonia_Północna 2:0
Dania – Belgia 1:3
Holandia – Austria 3:0
Szwecja – Słowacja 2:0
Choracja – Czechy 1:1
Anglia – Szkocja 1:1
Hiszpania – Polska 3:0
Węgry – Francja 0:2
Portugalia – Niemcy 0:2
-
-
Ruda a co w wypadku leci na mnie atak a ja nie mogę podnieść floty i dostaje dzwona bo cały czas "błąd spróbuj ponownie" lub Twoja flota została pomyślnie wysłana a dalej stoi na moonie ?
-
Gratulacje Songo! Tak trzymaj budzisz się ze snu zimowego ^^pozdrów psa
-
2= 2 razy starcilem cały surowiec po milionach prób wysłania floty poleciała bez surowca i dwa razy mnie sfarmili.... nie zawracałem ani w poniedziałek ani wtorek nie miałem sił na kolejny milion prób wysłania floty... chociaż ją uratuje pomyślałem..
kolejny bład "Twoja flota została pomyślnie wysłana" a dalej stoi jak stała....
-
dajcie blokade ataków !!! fs-a wysłac sie nie da!