Zgłosiłam błąd ale zapomniałam o tym "dalej", Ty też zgłoś... im nas więcej, tym może szybciej wezmą się za naprawę....
wiem, wiem... marzycielka...
e-tam marzenia fajna rzecz tragedia z dnia na dzien gorzej 5eksp=15min prób wysłania....
Zgłosiłam błąd ale zapomniałam o tym "dalej", Ty też zgłoś... im nas więcej, tym może szybciej wezmą się za naprawę....
wiem, wiem... marzycielka...
e-tam marzenia fajna rzecz tragedia z dnia na dzien gorzej 5eksp=15min prób wysłania....
hej. kilka razy dziennie podczas wysyłania floty wyskakuje błąd "serwer nie odpowiada" "spróbój ponownie" albo bez żadnego komunikatu i przycisk "Dalej" oraz "wyślij flotę" wogóle nie reagują na kliknięcia..... Unii Ymir
Gratulacje ekspresowa odbudowa ! i po chwili przypomnienie o sobie
Gratulacje ! ładnie się rozwijasz chyba czas wolny masz
fajne ślubne zdjęcie w avku ^^^^^^
Robisz ST i żadnej wiadomości do wujka na disco
Gratulacje ciśnij dalej !
Gratulacje szczerze dzwona nie pamiętam za dużo i długo
potem przebywałem w szpitalu po wyjściu chce zdjąć urlop a konta nie ma...
ticket wisi od kilku dni Art analizuje mam nadzieje że przywróci konto ^^
pozdro
Gratulacje ! kolosalny zysk jak i procent !^^
Gratulacje pięknie ! macie parę flot do zdjęcia więc pociśnijcie jeszcze to unii ^^
tyle ze ja go nie kasowalem.....i jak tam sie zalogowac passy z lobby nie pasuja
Jeżeli miałeś na koncie Antymaterię i nie logowałeś ponad 60 dni zapewne konto zostało przeniesione na Cmentarz.
Witam.
byłem w szpitalu wracam chce sie zalogowac a w lobby brak mojego konta oraz na unii zostało skasowane o co chodzi????
Jakie uni i jaki nick?
byla antymateria okres bez logowania to +/- 30 dni unii himalia nick umpa
Witam.
byłem w szpitalu wracam chce sie zalogowac a w lobby brak mojego konta oraz na unii zostało skasowane o co chodzi????
Duch Gratulacje nie uznaje paktów między sojuszami tylko prywatne znajomości wasza próba jest tego świetnym dowodem
Eko-jesteście spoko zgranym sojuszem nie potrzebujecie paktów
TTG- ciężki okres dla was ale głowy do góry
Pozdrawiam
Gratulacje taki to ma szczęście puści skana od tak i leci po 1kkk surowca^^
to nie Norwegia że każdy obywatel zna przynajmniej dwa języki ^^
Art a kiedy kolejne UF??^^ bo na Himali i tak jest 500 kont
Gratulacje miło Cię znów widzieć plusy-fajny PZ ale minusy to hohoho brak mojej sondy
Gdyby nie ta sonda zysk był by fajny a tak mały plus wyszedłGratulacje Lao dobrze że w nocy musisz sprawdzać poziom cukru bycie wampirem ma swoje dobre strony w ogame
Gratulacje brak snu w nocy Tobie służy
gratulacje nawet w niedzielę spokoju nie da
zwiększenie prędkości flot nie