Podepnę się pod wątek, mam do wybory tylko 2 uni:
Chciałem migrować na inne - co teraz?
Podepnę się pod wątek, mam do wybory tylko 2 uni:
Chciałem migrować na inne - co teraz?
Gratki, fajnie by było zebrać złom, ale podejrzewam że satysfakcja i tak nagradza na tyle, że poleciałbyś i tak wiedząc jak się skończy
Gatki, obrońcy SzO pewnie nie ma co życzyć bo to to najpewniej się stanie. Funu z gry w takim razie życzę.
Chciałbym szybko uciąć, zanim ten wątek zamieni się klasyczny wątek ST na Earth - czyli wypełniony po prostu gnojem.
Sugerowanie, że sprzedałem flotę (którą ciułałem tyle czasu) upadłemu uderza też we mnie i jakby nie było moją renomę jako gracza.
Zaprzeczam zdecydowanie. Nie wiem jakie kanały Wojciechu odwiedzasz, ale disco Volans i disco TT może to szybko zdementować.
Zawsze gardziłem tego typu zabiegami, gram czysto i bez paczkowania i chciałbym żeby takie wrażenie zostało, pomimo tego że dość lamersko dałem się podejść.
A jeżeli miałbym cokolwiek sprzedawać to na pewno nie typom graczy, którzy w mojej ocenie przyczyniają się do - prędzej czy później - upadku tej gry.
Pozdrawiam
Widzę, że pojawiły się tutaj jakieś dziwne domysły i spekulacje, więc pozwolę sobie przedstawić sytuację z mojej strony.
Miałem pełną świadomość, że upadly na mnie poluje, cały jego sojusz wspierał to skanami, już myślałem że na astro z tego uzbieram.
Czasem sobie podnosiłem flotę, czasem zbierałem pzty żeby nie ułatwiać tych szalonych obserwacji.
Na dobrą sprawę zbierałem się do urlopu dłuższego żeby sobie odpocząć bo po fuzji zapał do gry raczej był minimalny. Szyki pokrzyżował event z zadaniami - ściągnąłem na jego czas urlop.
Jeszcze wczoraj dyskutowaliśmy sobie na disco kombinując co można zrobić, więc nie oceniałbym z góry tego czy coś dało do myślenia czy nie.
Opóźniona ekspa nie pozwoliła z rana wrzucić urlopu, dalej nieuwaga przez 30-40 min i pozamiatane. Przy 20 lvl nadprzestrzennego, 35 min lotu i takiej ilości floty jaką ma upadły margines błędu jest bardzo niski.
Ogame to tylko gra i tak staram się do niej podchodzić. Niestety jest już mocno inna niż kiedyś, ale niezmiennie fajnie jest pogadać z ludkami na disco Volans i T-T i tego nie zamierzam odpuszczać.
A czy samą grę odpuszczę to się zobaczy, szkoda że urlop już po złomie i za to wypada mi też przeprosić sojuszników. No ale jestem człowiekiem, mam życie pozaogamowe i właściwie nie czuję potrzeby żeby się z tego przed kimkolwiek tłumaczyć.
Pozdrawiam chłopaków z Volans i T-T - klasa ziomki i dla nich warto dalej grać, pomimo tego w co ta gra się zmieniła. Vibe starego ogame pozostaje właśnie w nich.
No nic, kultura wymaga pogratulować, więc gratuluję.
Czaiłeś się i czaiłeś, niemniej nie mogę oprzeć się wrażeniu, że mój materiał ciułany przez prawie dwa lata w oblicze tej gry i tego uni był i tak do śmieci.
Smutna konstatacja stanu całej gry, tym bardziej że atakujący nie potrafi kultury zachować i SzO życzyć.
O jakiej "blokadzie na gierce" piszesz, bo ciekaw jestem?
Prowadziłem na Volans, ale na Earth trochę mniej mnie by to pewnie cieszyło.
Pytanie jakie założenia - czy Earth po fuzji czy też przed fuzją i z uwzględniemiem topki Volans przed fuzją?
Kurde ten zysk piękna sprawa. Super Klejok że jeszcze masz chęci do klikania w cyferki, oby tak dalej
Wow, ale walnęło ładnie, gratki panowie fajny lot.
Nawet dużo materiału nie musieliście słać, 400k panców to czasem Bill sam nie ma?
Dobrze widzieć współpracę Volansowiczów, oby tak dalej
Widać które uni ma skilla ;P
Chyba muszę Cię trochę we flocie znów podgonić Lamerku, wiem że w eko to nie mam podjazdu.
No i pięknie, coś się zawsze uda trafić. Co do kwestii paczkomatów - klasycznie skilla nie kupisz, pięknie to pokazuje proporcja Volans/Earth w ST
Cieszę się że ziomeczki z sojuszu i ogólnie z Volans pokazują klasę
No i wleciał Looz, gratki, choć trochę zazdroszczę, ja co skanuję to smutek
Przetapiaj na eko, wiadomo :p
Hahahahahahahaha
Łakomy kąsek taki, ze sam złom pod dom przyniesie.
Chyba że panowie sie dogadali, że przetapiamy sondy na krychę?
Ale coś nie sądzę.
Gratki akcji, ale szczerze powiem, że zazdroszczę takiego pseudopushu
No nic szkoda Misiek, że tak wpadło. Gratki Upadły wykorzystania nieco niemądrego ruchu ze strony miśka, podejrzewam że przy podziale floty nie byłoby tak łatwo się wbić. No ale tutaj chyba zachłanność wygrała.
Co do komentarza mamby - IMO nic strasznego tak lecieć przy dobrych zabezpieczeniach. No ale tego akurat u niektórych niestety zabrakło.
Misiek raz jeszcze SzO i walcz dalej.
Haha, ten UEN to najwyraźniej sojusz farm, gratki wlotu, lataj dalej ku chwale Volans :p
Misiek jaki przyczajony tygrys ukryty smok, nawala steki raz za razem
Gratki, seria piękna.
Kto by pomyślał, że bombki Ci się przydadzą tak szybko. Gratki i powodzenia dalej. Nie rozpędź się tylko za bardzo :p
Pierwszy z Volans tutaj, to trzeba odnotować!
No i gratki pięknej pułapki, lamer czujny ale dał się zrobić Lamer ma mocne eko to nie poczuje, a Ty Bill oczywiście dalej w domki ładuj.
Pozdr
No i pięknie, jedź po nuclear, łatwiej mi będzie go ścignąć w statach Obrońcy SzO, wiadomo, ale nie za szybkiej.
Raz się lognie i 3 ST, weź tu się nie wkurz
Gratki klejok
Ah wuja dziamdziaku
To nawet nie ekspy!
Zapomniał o fs, co za siaraaaaa
SzO ofc, gratki Bill
Czelen to się nie nauczy robić fsów chyba.
Albo to pushówka Lamera po prostu
Gratki, czelenowi oczywiscie odbudowy, moze ja go tez skubne