No i znów pogratuluję, z przyjemnością patrzę na dojazdy tego sojuszu, niewiele się z niego już ostało. Oby tak dalej
Posts by Pavulon
-
-
Piękny dojazd, aktywna nocka i fajne zyski. A dodatkowe plusy, a może i gwiazdki za dojazd reprezentanta takiego sojuszu : >
-
-
Gratki chłopaki, świetna akcja, sojuszowy wlot
Pięknie się ogląda jak uni odżywa po porządkach w topce
-
Jakoś głupio gratulować, bo na disco już było, a tutaj raczej nasz Arab nie zagląda
Ale miał wejście smoka i za to propsy
A obrońcy oczywiście SzO i zdrówka, bo to zawsze w cenie
-
No i pięknie
Jakieś dobre żniwa tej nocy widzę
Ciekaw jestem co założyciel SET sobie napisze w tym wątku znowu
-
eh co chwile nowe uni i każde wyludniające się i chcące zmeiniać parametry
może od razu niech będą wszystko ekonomiczne na maxa i też wszystko inne po za prędkością i co drugie x2 prędkość
to lepsze wydobycie nie zatrzyma graczy tylko miałoby sens jako wyrównanie warunków przed fuzją
takie na siłę trzymanie uniwersów po 500 kont z czego aktywnych max 50
mam wniosek może porządna reorganizacja i koniec - z tym co się ma przenoszenie ze wszystkich uni na dwa
Piękne zawdoowe malkontenctwo.
Ludzie z Uni chcą coś sobie poprawić, temat fuzji jest uzależniony od GF więc wiele nie zdziałamy to chociaż parametry chcemy dostosować a ten tu na białym koniu wjeżdża z marudzeniem.
Idź na inne uni kłapouchu.
-
Ja nadal nie rozumiem czemu GF nie sprobowalo modelu SaaS w jakiejś znormalizowanej formie, kazdy z komandorem,miesieczne doladowania anty i sensowne parametry przy sredniej miesiecznej oplacie dla wszystkich.
-
Jest godzina 3:33 i jestem online, więc wiecie, że ja z tych co latam, czyli główny zainteresowany i jestem przeciwny zwiększania prędkości flot.
Właśnie z tego co widzę, to konsensus idzie w stronę podbicia ekox10 ew. x8, ładowność flot (tutaj nieco większe rozbieżności) i poozstawienia prędkości flot tak jak jest.
Dla mnie to spoko, pewna korekta uni, bez rewolucji. Ciekaw jestem co Szanowna Pani Ruda sądzi o tym kierunku
-
Predkosc flot dla mnie to też nie jest aż tak istotna, ewentualnie floty pokojowe mozna lekko podbic - 2x do 4x, samo eko x8 i ładowność wystarczająco może zdynamizować uni.
Pójście w strone speed uni zabije troche czar Volans.
-
Uaaa, niezła akcja, bo Bill umie latać, ciekaw jestem jak to się stało. Gratki, a Billowi szybkiej odbudowy ofc
-
Ja eko x8 chętnie,
Jeśli można to spalanie z 0.7 na 0.5 obniżyć ?
Ale ładowności SS? Ilość farm jest tak niska że nic nie zostanie do obrabiania...
Ewentualnie PZ z Defa usunąć - Żeby uniknąć potem takich niby ST.
Eko x8 na 100%.
Zastanawia mnie czy nawet do 10x by nie było fajnie, ale ostatecznie może to zaburzyć nieco proporcje "zrównoważonego" uni.
Spalanie deu też brzmi ok, z tym że przy podniesionym współczynniku eko naturalnie pojawi się więcej deu na uni.
Ładowność SS dla mnie spoko
PZ z defa usunąć - trudno mi się odnieść, zawsze daje to możliwość na dodatkowy zarobek na bunkrach, dla mnie powinno to być wszędzie żeby nie było właśnie bunkrowej patologii.
-
Totalnie, eko x8 plus ładowność byłaby super, zwłaszcza że ostatnio sporo uni dostało takie boosty
Na tym etapie z pewnością zatrzymałoby to trochę odpływ aktywnych graczy.
-
Za wyliczanie wielki szacun. Gratki i SzO dla obrońcy.
-
No wyliczanie z PZ to juz relikt przeszłości, a widzę że całkiem nieźle i dzisiaj zadziałało. Za takie ST należy się szacunek, gratki Marek_ns i Bill.
-
Kurde ST za ST panie, wielkie gratki
-
Ciężkie czy lekkie czasy, zysk się liczy, będzie co przetapiać. Iron Mike mimo ściągnięcia na początku moona przez paczkomat odbudowałeś się w mgnieniu oka
Oby tak dalej
-
Znów poranne łowy, gratki
Brawo za wytrwałość i wiadomo, oby tak dalej.
-
Pięknie poskładany, w końcu ktoś z soja wrzuca STeki na forum
-
Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)
Haha
Zabraklo na wakacje we Wladyslawowie ?
Jak takis madry po fakcie to trzeba bylo grac od poczatku bez anty, a nie teraz plakac ze GO zly.
Tak to udawales kazaka w tej grze, a teraz cofka bo zabawka sie znudzila. Sproboj oddac auto do salonu po pol roku i zadac zwrotu pelnej sumy bo Ci sie znudzil
Honoru jak zawsze brak, dombri stabilna firma konswkwentnie na Janusza biznesu ^^PS: Czlowiek mem, dziedzic nosacza
Jezusie jaki ten wątek jest piękny. Nagle ludzie wracają na Volans, bo konta paczkomatów zbanowane. Jestem tylko trochę ciekaw co jest ich podstawą.
Żeby 3 uniwersa otwierały szampana za bana jednego gracza, to ja nie pamiętam, a grałem na uni 1
Generalnie bany na tych kontach to jedyna rzecz która wyszła Gameforge, a płacz największych wymiataczy antymaterii, że gra jest słaba bo jest anty to po prostu przepiękna sprawa
3 Uniwersa zniszczone bo nikt nawet nie ma podjazdu choćby całe uni się zebrało w ACS, największy przykład patologii na którą ta gra pozwala.
Nawiązując jednak do modelu biznesowego Gameforge - cały czas mnie zastanawia czemu nie ma choćby jednego, testowego uniwersum gdzie np. nie ma anty, wsyzscy mają full komandorów, a każdy żeby grać płaci np. abonament 20/40 zł miesięcznie. Ja np. byłbym skłonny zapłacić do 30-40 zł żeby wszyscy na serwerze grali na tych samych zasadach.