Posts by Pavulon

Piękne zawdoowe malkontenctwo.

Ludzie z Uni chcą coś sobie poprawić, temat fuzji jest uzależniony od GF więc wiele nie zdziałamy to chociaż parametry chcemy dostosować a ten tu na białym koniu wjeżdża z marudzeniem.

Idź na inne uni kłapouchu.

Ja nadal nie rozumiem czemu GF nie sprobowalo modelu SaaS w jakiejś znormalizowanej formie, kazdy z komandorem,miesieczne doladowania anty i sensowne parametry przy sredniej miesiecznej oplacie dla wszystkich.

Jest godzina 3:33 i jestem online, więc wiecie, że ja z tych co latam, czyli główny zainteresowany i jestem przeciwny zwiększania prędkości flot.

Właśnie z tego co widzę, to konsensus idzie w stronę podbicia ekox10 ew. x8, ładowność flot (tutaj nieco większe rozbieżności) i poozstawienia prędkości flot tak jak jest.

Dla mnie to spoko, pewna korekta uni, bez rewolucji. Ciekaw jestem co Szanowna Pani Ruda sądzi o tym kierunku :)

Predkosc flot dla mnie to też nie jest aż tak istotna, ewentualnie floty pokojowe mozna lekko podbic - 2x do 4x, samo eko x8 i ładowność wystarczająco może zdynamizować uni.

Pójście w strone speed uni zabije troche czar Volans.

Ja eko x8 chętnie,

Jeśli można to spalanie z 0.7 na 0.5 obniżyć ?

Ale ładowności SS? Ilość farm jest tak niska że nic nie zostanie do obrabiania...

Ewentualnie PZ z Defa usunąć - Żeby uniknąć potem takich niby ST.

Eko x8 na 100%.

Zastanawia mnie czy nawet do 10x by nie było fajnie, ale ostatecznie może to zaburzyć nieco proporcje "zrównoważonego" uni.

Spalanie deu też brzmi ok, z tym że przy podniesionym współczynniku eko naturalnie pojawi się więcej deu na uni.

Ładowność SS dla mnie spoko :)

PZ z defa usunąć - trudno mi się odnieść, zawsze daje to możliwość na dodatkowy zarobek na bunkrach, dla mnie powinno to być wszędzie żeby nie było właśnie bunkrowej patologii.

Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)

Haha xD Zabraklo na wakacje we Wladyslawowie ? :lool:

Jak takis madry po fakcie to trzeba bylo grac od poczatku bez anty, a nie teraz plakac ze GO zly.
    Tak to udawales kazaka w tej grze, a teraz cofka bo zabawka sie znudzila. Sproboj oddac auto do salonu po pol roku i zadac zwrotu pelnej sumy bo Ci sie znudzil xD
    Honoru jak zawsze brak, dombri stabilna firma konswkwentnie na Janusza biznesu ^^

PS: Czlowiek mem, dziedzic nosacza

Jezusie jaki ten wątek jest piękny. Nagle ludzie wracają na Volans, bo konta paczkomatów zbanowane. Jestem tylko trochę ciekaw co jest ich podstawą.

Żeby 3 uniwersa otwierały szampana za bana jednego gracza, to ja nie pamiętam, a grałem na uni 1 xD

Generalnie bany na tych kontach to jedyna rzecz która wyszła Gameforge, a płacz największych wymiataczy antymaterii, że gra jest słaba bo jest anty to po prostu przepiękna sprawa :D

3 Uniwersa zniszczone bo nikt nawet nie ma podjazdu choćby całe uni się zebrało w ACS, największy przykład patologii na którą ta gra pozwala.

Nawiązując jednak do modelu biznesowego Gameforge - cały czas mnie zastanawia czemu nie ma choćby jednego, testowego uniwersum gdzie np. nie ma anty, wsyzscy mają full komandorów, a każdy żeby grać płaci np. abonament 20/40 zł miesięcznie. Ja np. byłbym skłonny zapłacić do 30-40 zł żeby wszyscy na serwerze grali na tych samych zasadach.