Błąd przy migracji.

• Witam.

Sojusznicy dają znać, że nie mogą przeprowadzić migracji.

Najpierw nie było wszystkich dostepnych uni, a teraz wogole nie da sie wejsc na konta na Earth.

Nawet do lobby nie można sie zalogować - blad maila i hasla - nie ma jak zglosic problem do supportu

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• A ja podepne się pod pytanie.

Mam teraz 6 planet na 7 pozycji, gdzie przed fuzja, wszystkie planety miałem na 8 pozycji.

Kiedy i jak dostanę darmowa relokacje? Bo jak chciałem teraz przenieść, to kosztuje to 240k anty.

• Moi sojusznicy mieli planety w 5 gali a dostali wszystkie w 7.

Porobili relokacje pomimo ze pisalo o AM - nie wiem czy dobrze zrobili.

• A ja podepne się pod pytanie.

Mam teraz 6 planet na 7 pozycji, gdzie przed fuzja, wszystkie planety miałem na 8 pozycji.

Kiedy i jak dostanę darmowa relokacje? Bo jak chciałem teraz przenieść, to kosztuje to 240k anty.

Powinieneś je widzieć w podglądzie

NreDuRH.png

Wszelkie problemy z migracją proszę zgłaszać na Support.

• Nie - pobiera dopiero po 24h

• Teraz to juz nie widac bo sojusznik ma przeniesione wszystkie - a jak przenosil to tez nie widziaj bo siedzial cały czas na podglądzie galaktyki.

Czy przy pierwszym wejsciu mial - nie pamięta.

Też to zgłosić przez ticket?

• dobra, teraz to dopiero zauważyłem. Wszystko jest. Dzięki wielkie.

No ok ale po 24h pobierze AM jak przy normalnym przenoszeniu? ico oznacza ta cyferka 7 u mnie np jest 4 ? Czyli ze 4 planety z automatu przenioslo?

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

No ok ale po 24h pobierze AM jak przy normalnym przenoszeniu? ico oznacza ta cyferka 7 u mnie np jest 4 ? Czyli ze 4 planety z automatu przenioslo?

że dostałeś 4 darmowe relokacje albo że 4 ci zostały. Zależy czy już jakieś odpaliłeś. I nie nie pobierze AM. Darmowa relokacja to darmowa relokacja. I to oznaczają własnie te cyferki.

• a czyli jak zechce przeniesc te 4 planety ktore juz mi przenioslo z automatu na inne pozycje to juz za anty, jak dobrze rozumie to co napisałes

tenor.gif?itemid=4684426

• dziś zaczęła się fuzja więc nie minęło 24h i nic Ci jeszcze nie rekolowało bo nie ma takiej możliwości. Jak klikniesz relokację to przeniesie Cię najwcześniej jutro (po 24h) i w pierwszej kolejności zabierze darmowe relokacje a po ich wykorzystaniu dopiero pociągnie anty.

• O dziwo u mnie exodus przeszedł bez żadnych problemów, tylko 2 planety muszę relokować bo wylądowały w miejscu już zajetym.Ogólnie jestem nawet zadowolony;-)Oby inni też nie mieli żadnych problemów z przenosinami na inne uni.

• dziś zaczęła się fuzja więc nie minęło 24h i nic Ci jeszcze nie rekolowało bo nie ma takiej możliwości. Jak klikniesz relokację to przeniesie Cię najwcześniej jutro (po 24h) i w pierwszej kolejności zabierze darmowe relokacje a po ich wykorzystaniu dopiero pociągnie anty.

No i ok wyjasnione :D

Finezja to chyba 1 raz na ogame 😂.

Zapłacisz myto to Ci przeniosą 🤷‍♂️

Nom wczoraj konto kupilem i za zaczynam wlasnie, dopytuje bo AM wszystko poszlo na konto wlasnie.

tenor.gif?itemid=4684426