A ja tak tylko od siebie napisze pomijając wszystko, że niektórzy mają drugą fuzję w ciągu roku, a inni siedzą kilka lat na tym samym wymarłym uni. To trochę niesprawiedliwe żem stwierdzić. Mam tu na myśli uni Aquarius, które ominęły wszystkie fuzję od powstania i taką Galateę czy Himalię co mają kolejną w ciągu roku, ehh ta polityka...
Posts by HollowMan
-
-
Nie wiem co jest grane, ale nie zalicza mi zadania:
- Wyszpieguj planety (10)
- Usuń pole zniszczeń
Ktoś ma podobny problem?
Edit:
Zaliczyło na telefonie...
-
Ja np jestem z uni gdzie gra dosłownie garstka graczy. Można ich policzyć na palcach obu rąk i zapewniam Was, że każdy czeka tam z niecierpliwością na fuzję. I nie może się doczekać dzięki temu większość pazałączała urlopy bo stwierdzila, że ma gdzieś tą grę jak nie ma z kim grać. A te mongoły zamiast łączyć resztę to siedzą nad wersją 8.0, która nikomu nie jest do niczego potrzebna skoro nawet nie idzie zebrać graczy na jeden sojusz.
-
Tak jest. Jedni niech się kiszą w pięciu na uni, a drudzy niech się bawią.
-
Odkąd gram to zawsze był podany rok założenia, data pełna. dzień i miesiąc. Może po wprowadzeniu wersji 7 to zniknęło. Zawsze miałem datę chyba, że na nowych uni już nie było ale na starych było .
To chyba grałeś w jakieś inne Ogame. Tak samo pojawiła się godzina wstąpienia danego członka oprócz samej daty.
-
Art a ta aktualizacja to długo jeszcze? Bo godzina minęła już ze 2h temu
No właśnie. Ja od kilku godzin nie mogę wejść na konto i np cofnąć FS. Potem będzie cudowanie żeby odebrać.
-
Nie lubię narzekać i jestem wyrozumialy, ale za co się nie wezmą to spierdzirelą. Nawet głupiego eventu nie umieją włączyć poprawnie.
-
Nile wiem jak u was, ale u mnie wszystkie nagrody odebrane z nowego eventy 😁
Tylko nie mogę znaleźć tych paczek i dopalaczy w ekwipunku.
-
Użyteczne ja laserowa na 29 poziomie.
Śmiejta się. Ja mam na 22 lvlu i napewno będę ciągnął wyżej. Myślę, że przy okazji którejś aktualizacji będzie to nagrodzone.
-
Grubo będzie co dzień inna frakcja w sojuszu tak tak już to widzę.
A ty zdajesz sobie sprawę ze za te frakcje sie płaci 500k anty za każdą? Jak sojusz bedzie miał 100 członków to może za anty z ekspów będą sie składać...
Myślę, że prędzej rozwiąże się sojusz i klepnie nowy niż wyda 500k anty.
-
Myślę, że to będzie tak. Teraz jest przed majówką to nie będą robić fuzji. Po majówce jest dzień dziecka to też nie bardzo. A po dniu dziecka są wakacje to już tym bardziej nikt nie pracuje. Fuzji możemy spodziewać najszybciej we wrześniu, ale to zaś przed dniem nauczyciela i ich świętem narodowym zjednoczenia także też nie jest pewne. A potem to już wiadomo grudzień...
-
Coraz to uboższe te nagrody. Te 10.000 deuteru w 1 poziomie to chyba jakiś spóźniony żart Prima Aprilisowy. Nawet już paczek surowcowych nie ma za bardzo, a na takie nagrody najbardziej liczyłem.
-
No i temat umarł. Zero newsów, tam w GF niczego chyba nie ćwiczą. Wiadoma sprawa, że przed świętami nie będzie żadnej drugiej tury, ale coś by można było odświeżyć temat.
-
Nagrody są pomieszane z zeszłego eventu i jeszcze poprzedniego. Np czwarty poziom jest z zeszłego, ale piąty już z tego 2 wcześniej.
Wybrali co najlepsze i dali Dla mnie nagrody są super, dają "kopa" aktywnie grającym, ale nie zaburzają równowagi jak w przypadku darmowych badań/budynków. Chyba już czeka nas monotonia w tym evencie.
Dzięki temu mamy 3 paczki surowców i paczkę mety. Dla mnie extra. Pola planety też się przydadzą bo z tymi ksieżyciwymi to nie mam co zrobić.
-
Nagrody są pomieszane z zeszłego eventu i jeszcze poprzedniego. Np czwarty poziom jest z zeszłego, ale piąty już z tego 2 wcześniej.
-
Ciekaw jestem gdzie dorzucą Aquarius (największą pustynie wśród uni) pominięte przy okazji poprzedniego unifusion jak i teraz podczas pierwszej tury gdzie taka Norma czy Kalyke o wiele młodsze mają już fuzję.
Serwery speed x3
149 - Wezn
169 - Quasar
Serwery speed x2
138 - Libra
151 - Yildun
156 - Dorado
Obstawiaj
Był worek pt "Galatea" tam spokojnie można było nas wrzucić to dorzucili taki Indus czy Fenrir. Na x2 nie zamierzam się wybierać, więc nie widzę tutaj dużego pola do popisu
-
Ciekaw jestem gdzie dorzucą Aquarius (największą pustynie wśród uni) pominięte przy okazji poprzedniego unifusion jak i teraz podczas pierwszej tury gdzie taka Norma czy Kalyke o wiele młodsze mają już fuzję.
-
Cześć wszystkim
-
Gdzie jest język polski?
Nie ma
No właśnie Dlaczego przenoszą nas z polskiego w niemiecki lub angielski. Tragedia...
-
Gdzie jest język polski?