zmiencie w ustawieniach by pokazywalo Wam 10 wiadomości i powinny się załadować
zapewne w udostepnionych rs znajduje się jakiś zbugowany szpieg i musi to usunąć GF
zmiencie w ustawieniach by pokazywalo Wam 10 wiadomości i powinny się załadować
zapewne w udostepnionych rs znajduje się jakiś zbugowany szpieg i musi to usunąć GF
Jesli mialabym wybierac stocznie na 18 lvl tylko ze wzgledu by gsy szybciej sie robily to wolalabym najzwyczaniej w swiecie podniesc nanity.... Te skrota czas o polowe a nie o kilka sekund.
Zakladajac predkosc uni x8 i nanity na poziomie 10 i stocznia 17 gs robi sie 1min 27s. Stocznia na 18 lvl daje czas 1min 23s.
Takze mysle ze lepiej poklikac te niskie poziomy jonowej i odebrac jonowa.
Ja mam 75-77-16-12
W ten sposob nie ma nadwyzki jedzenia
Na tańszym zestawie 75-78-15-11 też nie ma nadwyżki.
Na pewno? Bo mi sie wydaje ze po to robilam 75lvl populacji zeby mi sie jedzenie nie produkowalo.
Przy moich budynkach mam taka populacje
Ja mam 75-77-16-12
W ten sposob nie ma nadwyzki jedzenia
I Ruda odpisala Ci na Twoje pytanie. sondy maja zerowe wartosci bojowe. Satelity maja podstawowe wartosci bojowe 1. Takze tak. Nawet i 50kk sond spadnie w walce z satelita
ale w opisie pisze ze chodzi o budynki produkujace surowce....
wylacz antigame to zobaczysz roznice....
gra a dodatki to dwie rozne rzeczy, ktore niekoniecznie sa kompatybilne w ostatnim czasie
wystarczy przeczytac opis
Maksymalna dzienna liczba trytu, którą możesz uzyskać to 1300
no a miało być 1300 trytu, a jest 1200....
1200+20%*1200 >1300 NO CHYBA że źle liczę
no zle liczysz. mialo byc PODSTAWY 1300. weszłam na niemieckie forum i jest sprostowanie. a na naszym jak zwykle team ma w dupie wyjasnienie ![]()
Maksymalna dzienna liczba trytu, którą możesz uzyskać to 1300
no a miało być 1300 trytu, a jest 1200.... ![]()
- Gracze nie będą mogli używać handlarza podczas obliczania walki.
- Gracze nie będą mogli używać przycisku przeliczania ustawień surowców podczas obliczenia walki.
w jakim sensie? Chodzi o czas, w którym gra ma laga i floty już wracają a wiadomości po walce jeszcze nie ma?
I jakie znaczenie ma do tego przeliczanie ustawień surowców?
Ale zmiana byla z soboty na niedziele. A w grze nowy czas pokazywalo juz w czwartek/piatek :p
Czy aby na pewno?
Bo skoro zadania maja resetowac sie o 14. To dlaczego jest 14 i nie zresetowaly sie? Czas jest ze o 15 sie zresetuja.
Ruda dopytaj sie lepiej bo juz widze zachwyt graczy jak sie cos sypnie...
z tego co pamiętam to 1 i 2 dnia eventu było x/7 dni
a na pewno 1 dnia tak było
A takie pytanko
Event trwa od 22 do 29 marca. Niby ma 7 poziomów nagród, ale postęp jest 3/6
Nie mam sztabu na żadnym koncie i wszędzie pokazuje 3/6 ![]()
Punktów też mam 300 nie wiecej, nie mniej...
Uniwersum 68 i rosalind ![]()
A takie pytanko
Event trwa od 22 do 29 marca. Niby ma 7 poziomów nagród, ale postęp jest 3/6 ![]()
trzeba mieć fizycznie na jednej planecie posłanców.
podobno na impulsowym? gdzieś kiedyś sprawdzałam na czym to lata mając te same poziomy badań i posłaców - na każdym koncie statek lecial z inna prędkością ![]()
Ban za VPN - można się spierać, bo nie widzę nigdzie w regulaminie oficjalnego zapisu na ten temat. Albo źle szukam.
OWU
3.2.5
Korzystanie z usług Gameforge za pomocą usług zapewniających anonimowość lub podobnych działań, które umożliwiają zatajenie lub ukrycie prawdziwego adresu IP lub tożsamości jest niedozwolone.
na moje oko wystarczy chwilę poczekać?
też tak mam i ładuje się normalnie