Dr Zgon [EkoHima] vs. Laojun [P_A] & Scruple [P_A] ~ 11 056 975,31% - obrona + Numer 2 [P_A] & Scruple [P_A] vs. Dr Zgon [EkoHima] ~ 9 991 786,25% - kontra

• Ja pierdzielę w co ja kurna gram :D

Nie że coś ale tak czytając to i widząc tą akcję to aż samo mi się nasuwa na klawę napisać wam że jesteście mniam :D

(Nie wszyscy ale spora cześć całej tej śmietanki) :D

Buziaczki :*

Moderator kasai:
    Wulgaryzm usuniety. Upominam.

• Rozumiem, że to gra "pay to win" i mam świadomość - kasa rządzi.

Ale sorry jeśli ktoś kradnie to na to nie daje przyzwolenia.

Złodziejowi uciąć ręke a ukradzione oddać.

Pozostaje mi poczekać na ruch Teamu względem backupu Zgona.

• Jeśli bany dla chłopaków z pushafery nie świadczą o manipulacji przy tym starciu to już nie wiem co innego może:) czy dowiemy się jak było w 100%? Pewnie nie. Niemniej jednak jedynym rozwiązaniem wydaję się backup dla Zgona. Zobaczymy czy team stanie na wysokości zadania.

• CO DO NASZEJ SPOLECZNOSCI. UWAZAJCIE NA LINKI ROZSYLANE NA DISCORDZIE . Miedzyinymi przez gracza strasznie udzielajacego sie w tej dyskusji bez zadnych konkretow tj. Septimela.

Moga one sluzyc do przechwycenia dostepu do waszego komputera.

Jesli chodzi o atakujacych fakt ze nie potrafili wyjasnic kontry;) mowi wszystko. Kradziez,wlamanie,push ekstremalny. Czas dolaczyc do kolegow bo za takie cos oczywisty jest PERM dla bioracych udzial w starciu.

• CO DO NASZEJ SPOLECZNOSCI. UWAZAJCIE NA LINKI ROZSYLANE NA DISCORDZIE . Miedzyinymi przez gracza strasznie udzielajacego sie w tej dyskusji bez zadnych konkretow tj. Septimela.

Moga one sluzyc do przechwycenia dostepu do waszego komputera.

Jesli chodzi o atakujacych fakt ze nie potrafili wyjasnic kontry;) mowi wszystko. Kradziez,wlamanie,push ekstremalny. Czas dolaczyc do kolegow bo za takie cos oczywisty jest PERM dla bioracych udzial w starciu.

Ty się konkretnie udzieliłeś :D zrobiłeś mi wieczór :D Już Ci wykradam hasła za post na forum hahahaha :D

Zaraz będzie, że to ja kierowałem flotą zgona :D ja pitole, ja bym to podzielił na maks slotów i rozbił o idlaki jak bym miał do tego dostęp, a potem? kto pierwszy ten lepszy :D

• Ciekawe na ile ten ban ... Scurple już tyle razy siedział na banie że tym razem powinien dostać perma bo ile można , ale wiadomo że nie dostanie bo kupuję anty ..... I gdzie są teraz ci wszyscy krzykacze co bronili tego starcia?

• Skoro są na banie to oczywisty dowód że akcja nie byla czysta. Wniosek prosty. Zagranie nie bylo fair więc ja rownież jestem za backupem dla Zgona.

jakby to był push to zgona konto też powinno być na banie :D ludzie myście troszkę ;p

Na moje oko to tu nie ma co zgadywac. Zatem gratulacje dla GO Quantum. W koncu permy za wszystkie oszustwa na virgo i obecne . Gratulacje dla Teamu! Jest nadzieja na sprawiedliwosc ;D

• Jest to pierwsza sprawa w OGame PL, która została oficjalnie zgłoszona na policję jako kradzież. Wszystkie konta są zablokowane w celu zabezpieczenia danych.

Konto było warte kilka tysięcy złotych, więc w przypadku skazania oskarżonych, nie ma zawiasów, tylko pozbawienie wolności od 3 miesięcy do lat 5. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy w dziale DiD ujrzycie wyrok, jako przestroga dla tego typu zachowań.

• Jest to pierwsza sprawa w OGame PL, która została oficjalnie zgłoszona na policję jako kradzież. Wszystkie konta są zablokowane w celu zabezpieczenia danych.

Konto było warte kilka tysięcy złotych, więc w przypadku skazania oskarżonych, nie ma zawiasów, tylko pozbawienie wolności od 3 miesięcy do lat 5. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy w dziale DiD ujrzycie wyrok, jako przestroga dla tego typu zachowań.

Za pół roku dostanie pismo o umorzeniu z powodu niewykrycia sprawców. Policja ma wywalone na takie pierdy. Wiem bo zgłaszałem kradzież konta na Allegro i nieautoryzowane zakupy na kilka tysi z karty kredytowej.
    Dziś jak zgłaszasz na policji kradzież to musisz dodać "ukradł i spalił kukłę żyda" Sprawca za pół godziny siedziałby w areszcie.

Za pół roku dostanie pismo o umorzeniu z powodu niewykrycia sprawców. Policja ma wywalone na takie pierdy. Wiem bo zgłaszałem kradzież konta na Allegro i nieautoryzowane zakupy na kilka tysi z karty kredytowej.
    Dziś jak zgłaszasz na policji kradzież to musisz dodać "ukradł i spalił kukłę żyda" Sprawca za pół godziny siedziałby w areszcie.

Przykro mi z powodu takiego obrotu w Twojej sprawie. Tutaj sytuacja zostanie załatwiona, tak jak to powinno wyglądać. Mówiąc wprost - są to znajomości, choć oficjalnie uważam, że każda taka sprawa powinna być załatwiona należycie. Niestety z powodu braków wyspecjalizowanych jednostek jest nadmiar takich spraw przez co właśnie lecą umorzenia.

Jak obliczyć wartość konta, skoro nie można nim handlować?

Handlować zabrania regulamin gry a nie prawo. Tutaj wartość kradzieży została zgłoszona na podstawie wykupionej antymaterii za złotówki.

• Jestem całkiem spoza Uni, ale przyciagnał mnie %, szczerze myślałem, że to typowe "samobójstwo" topowych sojuszy.

Opcji początkowych miałem kilka:

1. Kradzież konta, ale to nie takie proste, ktos passy znał przekazał kod zasiadania ... ale zlamil nieziemsko

2. Włam na szeroką skalę, ale to juz gruba akcja

3. Sprzedaz konta i zadyma, w sumie jak się uda sprzedam drufi raz.

Wg opisu akcja surrealistyczna.

Z tego zo mówicie konta na banie, ale zezłomowany nie, czyli push ekstremalny odpada, zanosi się na backup, ... pytanie czy słuszny?

Byc może zawiódł Twórca i naprawi to on sam.

Ban (Perm)oczywisty...dziwi mnie jeszcze brak konsekwencji dla GOTHE gdyz byl uczetnikiem tej akcji. Pozyczka recyklerow i wspolny sojusz z oszustami . Wiec wspoludzial jest oczywisty.

Trzeba poslac i na to tickety

I słusznie Sunny, to co ty próbujesz udowodnić, jest nie do udowodnienia, a na przeczuciach nikt bana nie da, te czasy, mam nadzieję, są poza nami.