onieczne jest twarde przeładowanie,
Wyjaśnisz co to znaczy?
Będzie jakaś aktualizacja i jakaś dłuższa przerwa techniczna a jak tak to kiedy?
Coś się może wydarzyć niespodziewanego?
onieczne jest twarde przeładowanie,
Wyjaśnisz co to znaczy?
Będzie jakaś aktualizacja i jakaś dłuższa przerwa techniczna a jak tak to kiedy?
Coś się może wydarzyć niespodziewanego?
Musisz usunąć ciasteczka z przeglądarki bo zachowane dane mogą być ze starszej wersji.
Google, pierwszy lepszy link -> https://pl.joecomp.com/normal-…-reload-in-chrome-browser
Kiedy to trzeba zrobić?
No po aktualizacji serwera... a kiedy
I dodam też że dotyczy to serwerów testowych.
u mnie po aktualizacji wszystko wyświetla się prawidłowo, bez konieczności czyszczenia ciasteczek
Przeglądarka: Opera GX
EDIT: Od wczorajszej aktualizacji nie działają opcje "zbierz pole zniszczeń" z raportów wojennych oraz w podglądzie galaktyki
Wszystko trzeba wysyłać przez Flotę
Czy najnowsze ogłoszenie oznacza, że aktualizacja jest tylko dla nowego serwera czy ze wraz z otwarciem nowego serwera aktualizacja trafia na wszystkie?
Tylko dla tego jednego serwera póki co.
Czyli można się spodziewać, że niedługo nawet na początku przyszłego miesiąca wprowadzą na resztę serwerów skoro już na oficjalnym nowym serwerze będzie działać.
Czyli można się spodziewać, że niedługo nawet na początku przyszłego miesiąca wprowadzą na resztę serwerów skoro już na oficjalnym nowym serwerze będzie działać.
Chyba, że coś pójdzie nie po myśli i będzie mnóstwo bugów na docelowym serwerze... A nie czekaj... Nieważne... Szykujmy się na wielkie boom
Z takich nowości. Ostatnie badania.
Ulepszenie Kolekcjonera Rock'tal
Następujące premie klasowe jako Kolekcjoner zwiększają się z każdym poziomem: +25% do produkcji kopalń +10% do produkcji energii +100% do szybkości transportera +25% do ładowności transportera +50% premii do pełzaczy +10% bardziej użytecznych pełzaczy z geologiem
Ogólne udoskonalenie mechanika
Następujące premie klasowe jako generał rosną z każdym poziomem: +100% szybkości okrętu bojowego +100% szybkości recyklera -25% zużycia deuteru dla wszystkich okrętów +20% pojemności ładunkowej recyklera i Pathfindera +2 poziomy badań bojowych +2 miejsca we flocie +5 dodatkowych księżycowe pola
Ulepszenie odkrywcy Kaelesh
Następujące premie klasowe jako Odkrywca zwiększają się z każdym poziomem: -25% czasu badań Zwiększone zyski z udanych ekspedycji +10% większych planet podczas kolonizacji +2 ekspedycje -50% szansy na wrogów ekspedycji +20% zasięgu falangi
Ja Wam powiem szczerze, że mam mieszane uczucia co do tej aktualizacji.
Z jednej strony jestem ciekaw ja to wszystko będzie wyglądało na moim głównym koncie, ale z drugiej strony jestem pełen obaw co do technicznych aspektów działania tego wszystkiego.
To uniwersum otwarte jest na OGame.en.
-50% szansy na wrogów ekspedycji
czyli że na piratów/obcych?? To bez sensu jest przecież w takim razie
Z punktu widzenia mechaniki jak najbardziej z sensem, starcia (raczej) nie były projektowane jako główny element zarabiania na ekspedycjach.
To co było na testowym Bermuda to z tego co widzę jak na razie jest na oficjalnym serwerze Halley.
Koszty budynków i procent bonusów widzę bez zmian. To dobrze wróży. Błędów jak na razie nie widać.
ale zauważ, że już sama klasa odkrywcy dostała -50% na piratów, więc wraz z rozwojem jakiegoś tego badania będzie ta szansa na piratów tylko maleć. Także zamiast 50% szans na piratów będziesz mieć powiedzmy tylko 30% szans.....
PS. może piraci nie mają być głównym punktem zarobkowym, ale ten kto na piratów poluje ten tego badania nie robi. Mogłoby tam być np że szansa na dziure maleje wraz z rozwojem badania, to miałoby większy sens
A ja czekam na jakiegoś "super buga".Dającemu możliwość klonowania surowców na potęgę.Co niewątpliwie nastąpi w najbliższej przyszłości.
Miałem sen. Budzę się rano, strzygę bonsai, karmię dinozaura w tamagoczi i loguję się na Quasar, po aktualizacji 9.0. I wszystko idzie gładko. Naprawdę piękny sen...
nie mogę się doczekać