Zmiana czasu na letni
Przestawiamy zegarki i coś nam ucieka
Ale to tylko godzina, żeby cały dzień uciekł to trzeba specjalny eliksir mieć.
Zmiana czasu na letni
Przestawiamy zegarki i coś nam ucieka
Wystarczy specjalny zegarek
1 Czajka Чайка
2 Drużba Дружба
3 Elektronika Электроника
4 Era Эра
5 Erewań Ереван
albo podobne.
Za czasów ZSRR nie takie cuda były.
Teraz mamy XXI wiek , można więcej "czarów" robić
Otrzymałam odpowiedź, że jest to tylko błąd wizualny, który nie wpływa na długość eventu (event ustawiony na 7 poziomów i będzie trwać do 29 marca do godziny 14:00)
Przesunięcie godziny wzięło się raczej ze zmiany czasu
Ale zmiana byla z soboty na niedziele. A w grze nowy czas pokazywalo juz w czwartek/piatek :p
A ja zauważyłem że mimo aktywnego sztabu i logowania się codziennie mam 600/700 trytu. Powinienem mieć już kompletne 700 jeśli dobrze liczę
A ja zauważyłem że mimo aktywnego sztabu i logowania się codziennie mam 600/700 trytu. Powinienem mieć już kompletne 700 jeśli dobrze liczę
jakie uni? Aktywowałem sztab i wszystko działało poprawnie, już wczoraj odebrałem ostatnią nagrodę.
Quasar
Wartość postępu powinna wskazywać już poprawną liczbę.
Mi wyświetla teraz tak :
Nowe zadania o: 15:00:03
Postęp eventu: dzień 7/8
Si, przez to że czas odbioru nagród został wydłużony. Jednak nowych zadań nie będzie
Czyli zapowiada się powrót do zadań na nowym uni to będzie miało sens, ale jeśli na starych uniach dacie zadania typu "Rozpocznij badanie astrofizyki" to małe szanse, aby ludzie mogli to zaliczyć.
eeee tam to może będzie zadanie " dołącz do sojuszu" i ze sztabem się nadrobi.
Może podobne zadania dostaną GO i np za zadanie będą mieli "odpowiedz graczowi na ticket odnośnie błędów w grze" 🙂
Czyli zapowiada się powrót do zadań na nowym uni to będzie miało sens, ale jeśli na starych uniach dacie zadania typu "Rozpocznij badanie astrofizyki" to małe szanse, aby ludzie mogli to zaliczyć.
Z kopalniami nie lepiej, ale warto pamiętać, że w przypadku budynków można kliknąć opcję "Wyburz" i też zaliczało - nie sądzę żeby to naprawili 😁😁
Będą zadania typu: "Wyślij misję atakuj na gracza TOP1 flot Twojego uni".
Spokojnie, Panie i panowie, poczekajmy zobaczymy jakie zadania będą
Z kopalniami nie lepiej, ale warto pamiętać, że w przypadku budynków można kliknąć opcję "Wyburz" i też zaliczało - nie sądzę żeby to naprawili 😁😁
Zaczęło się, i standardowo z błędami
nie zalicza: Mistrz zbieractwa, Usuń pole zniszczeń