Dysproporcja jest o wiele mniejsza. Ale już niech będzie, że twoje na wieszchu.
Zapelnij kiedys 240-270 pol 😁 ile Ci czasu to zająć bez paczkowania 😁 cieszę się jak dziecko z tych eventow nie ma co wybrzydzać biorę jak leci :bity:
Dysproporcja jest o wiele mniejsza. Ale już niech będzie, że twoje na wieszchu.
Zapelnij kiedys 240-270 pol 😁 ile Ci czasu to zająć bez paczkowania 😁 cieszę się jak dziecko z tych eventow nie ma co wybrzydzać biorę jak leci :bity:
Zajęcie 300 pól zajęło mi trochę czasu. Ale nie ma co przemawiać się kto jest weteranem i ile i co osiągnął, jakim kosztem. ważna jest przyjemność jaką ci to daje. Nie ma co się spinać. Wątpie jednak, że twój pomysł się urzeczywistni. Dobrze że w ogóle coś dają.
Ja nie mam żadnych pomysłów jeżeli chodzi o eventy cieszę się co dają 😁
Ja nie mam żadnych pomysłów jeżeli chodzi o eventy cieszę się co dają 😁
fakt. pomyliłem cię z Vaderkiem. Sorki.
17.880km (336/382) Trochę w czasie zajęło mi zabudowanie tylu pól
Ja bardzo chętnie przyjmę jakąś kopalnię inny budynek lub nawet badanie jako nagrodę.
Od początku gry zakupiona anty to 0
Powiem Ci Lisku, że zaimponiłeś mi tymi wydanymi hajsami
Dodam tylko, że mam tak samo.
A co do eventów, to fajnie że są. W życiu by mnie nie było stać na zmiany klas, a tak mam ich w zapasie. Czasami od święta mogły by się jeszcze trafiać antymaterie, żeby było na relokacje, ale i bez tego jest super.
Edit. Taką niedawno znalazłem
17.981km (40/353)
Display MorePowiem Ci Lisku, że zaimponiłeś mi tymi wydanymi hajsami
A co do eventów, to fajnie że są. W życiu by mnie nie było stać na zmiany klas, a tak mam ich w zapasie. Czasami od święta mogły by się jeszcze trafiać antymaterie, żeby było na relokacje, ale i bez tego jest super.
17.981km (40/353)
Tak was sobie czytam i wiecie co ? faktycznie, uważam że ekstra poziom kopalni to nie jest najlepszy pomysł, ale tak jak piszesz, ukończenie rozpoczętego badania lub darmowa relokacja to byłby fajny pomysł - lub tak jak piszesz, antymateria, któ©a byłaby przeznaczona tylko i wyłącznie na relokacje lub skrócenie, bądź ukończenie jakiegoś badania.
Np darmowa relokacja byłaby super pomysłem na U68, no bo tam przez FŻ, już nie ma co marzyć o przyszłych fuzjach...a jak wiemy, przy fuzjach, jest duże prawdopodobieństwo darmowej relokacje
Display MoreDisplay MorePowiem Ci Lisku, że zaimponiłeś mi tymi wydanymi hajsami
17.981km (40/353)
Tak was sobie czytam i wiecie co ? faktycznie, uważam że ekstra poziom kopalni to nie jest najlepszy pomysł, ale tak jak piszesz, ukończenie rozpoczętego badania lub darmowa relokacja to byłby fajny pomysł - lub tak jak piszesz, antymateria, któ©a byłaby przeznaczona tylko i wyłącznie na relokacje lub skrócenie, bądź ukończenie jakiegoś badania.
Np darmowa relokacja byłaby super pomysłem na U68, no bo tam przez FŻ, już nie ma co marzyć o przyszłych fuzjach...a jak wiemy, przy fuzjach, jest duże prawdopodobieństwo darmowej relokacje
Jedynie tylko 2 sztuki 😁 jak z cmentarza pod warunkiem że planety wcześniej nie były poddawane relokacji
A takie pytanko
Event trwa od 22 do 29 marca. Niby ma 7 poziomów nagród, ale postęp jest 3/6
A takie pytanko
zapewne masz sztab od początku włączony. Przy sztabie tak pokazuje. Pokazuje po prostu ilość dni, po których odbierzesz komplet. Ja np nie mam sztabu i pokazuje 3/7
Nie mam sztabu na żadnym koncie i wszędzie pokazuje 3/6
Punktów też mam 300 nie wiecej, nie mniej...
Uniwersum 68 i rosalind
Że sztabem też normalnie pokazuje x/7 tym razem x/6
Siódmego dnia nagrody nie będzie. Chyba że kupisz sobie paczuszkę za PLN
U mnie też wyświetla x/6 bez sztabu
A takie pytanko
GF chce przyzwyczaic że od przyszłych nagrod trzeba mieć sztab włączony 24/7 by odebrać paczke.
Rozeznam się.
Na Japońskiej Andromedzie jest to samo ... czyli 3/6
Żeby się nie okazało że event zamknie się 6 dnia
Zgłosiłam, czekam na odpowiedź
z tego co pamiętam to 1 i 2 dnia eventu było x/7 dni
a na pewno 1 dnia tak było
Zmiana czasu na letni
Przestawiamy zegarki i coś nam ucieka