Ja przypuszczam, że sporo osób nie zdążyło nawet przeczytać tego w tamtym poście:
Żartuję
zanim się kopytami nakryli
Ja przypuszczam, że sporo osób nie zdążyło nawet przeczytać tego w tamtym poście:
Żartuję
zanim się kopytami nakryli
No w sumie
tym postem to mnie rozwaliłeś
Można by dać klasę do wyboru, bo faktycznie w ostatnim evencie też był generał.
Widocznie słabo kupowana klasa ...
Jakiś nowy event z nagrodami jest a informacji brak.
Godzina tez się nie zgadza. Czy można z tego korzystać czy to błąd?
16-23.12.2022: Codzienny bonus przy logowaniu
co się nie zgadza?
Nie ma tego na stronie startowej forum nigdzie, więc tego nie widać.
Wystarczy po prostu przejrzeć ogłoszenia lub wyszukać po filtrze...
Mam pytanko do teamu.
Od grudnia obserwuje te eventy z nagrodami, fajnie żę są itd.
Ale ogólnie naliczyłem aż 3 warianty tego eventu. Więcej wariantów nie macie?
Fajnie by było to bardziej zróżnicować, ba fajnie by było dać na starszych UNI np + 1 kopalni dexu, krisuu, mety lub innego budynku, może też jako nagroda jakiś losowe badanie czy też badanie form życia albo budynek form życia. Te eventy są dosyć często co bardzo mi się podoba jak najbardziej ale co event jak patrzę na nagrody to myślę sobie... znowu to samo? ( obecny event jest inny niż 3 ostatnie eventy które były takie same ale już też taki był)
Więc sądzę że taki event który by dawał jakiś budynek czy badanie raz na 3 miesiące to by było całkiem spoko opcja
Ooo tak, darmowy poziom doku kosmicznego...
Sam bym sobie klepnął do 19 , a później już z górki Dobrze gada chłopak ten wyżej ofc... bo wiadomo o co chodzi
Na początku był dok i nawet badanie, szpiegowska. Mogliby dać do wyboru budynek i badanie. Ale znają koszty takich badań i budynków na rozwiniętych uni wiec pewno dlatego już nie dają.
echhh..dajesz coś za free i jeszcze narzekają Prawdę pisząc nie podoba mi się ten pomysł z bonusowymi kopalniami, zwłaszcza na starszych uniach.. Ale to tylko moje zdanie...
Display MoreMam pytanko do teamu.
Od grudnia obserwuje te eventy z nagrodami, fajnie żę są itd.
Ale ogólnie naliczyłem aż 3 warianty tego eventu. Więcej wariantów nie macie?
Fajnie by było to bardziej zróżnicować, ba fajnie by było dać na starszych UNI np + 1 kopalni dexu, krisuu, mety lub innego budynku, może też jako nagroda jakiś losowe badanie czy też badanie form życia albo budynek form życia. Te eventy są dosyć często co bardzo mi się podoba jak najbardziej ale co event jak patrzę na nagrody to myślę sobie... znowu to samo? ( obecny event jest inny niż 3 ostatnie eventy które były takie same ale już też taki był)
Więc sądzę że taki event który by dawał jakiś budynek czy badanie raz na 3 miesiące to by było całkiem spoko opcja
Tak .... to zycze sobie pierwsza kopalnie metalu na 52lvl 3 miesiące później astro na 28 żeby za kwartał nie powtarzać astrofizyki to podniosę metal na 53 a następna raza poczekam aż święty Mikołaj przytarga tą masę surki i cyknie astro na 29 to my jesteśmy sponsorami gf za jakikolwiek włączony budynek czy inne odświeżenie a nie odwrotnie 🤪 to poproszę co tam były 2 paczki na 20 urodziny to poproszę szczodre 295 😁 albo podam numer konta odrazu 🤭 gdzie macie przelać £200 🤡
skoro dają zimne klasy z 500k anty? to taki budynek meta 53 wcale drogo by ich nie wyszedł, dlaczego? dajmy na to ze na zbieraczu przy 15 planetach z 52 lvl mety + pelcze + inn dodatki do wydobycia mety itd. dajmy na to ze jest tez event na paczki to za 500k anty kupisz ok 10 paczk a przy eko 15 palnet 52 lvl mety itd to więcej by wyszło niż taki budynek na 53 lvlu
skoro dają zimne klasy z 500k anty? to taki budynek meta 53 wcale drogo by ich nie wyszedł, dlaczego? dajmy na to ze na zbieraczu przy 15 planetach z 52 lvl mety + pelcze + inn dodatki do wydobycia mety itd. dajmy na to ze jest tez event na paczki to za 500k anty kupisz ok 10 paczk a przy eko 15 palnet 52 lvl mety itd to więcej by wyszło niż taki budynek na 53 lvlu
No nie do końca. Kopalnia troszkę więcej kosztuje. Z jakieś 70 mld więcej, nie wspominając o koszcie w przeliczeniu na niezbędny do budowy kryształ.
przy 42 lvl kopalni mety 750k wydobycia x 10 planet zbiracz inne dopaki itd dje mi to z pczki 550kk mety
przy 52 lvl kopalni mety jest x 3 wiecej wydobycia co anlogicznie dawalo by 550kk x 3 = 1,65kkk +50% bo powiedzmy 15 planet masz co daje jakieś 2,4kkk mety x 10 paczek = 24kkk mety, faktycznie 3 x mniej buz wartość kopalni no ale wcale tak mocno nie odstaje od wartosci nagrody xd po prostu potem by dali 3 lipne eventy xd hehe
Przy najbardziej optymistycznym założeniu, nawet przy wydobyciu metalu rzędu 3 mld na dobę, 10 paczek to marne 30 mld.
Niestety koszty 53 lvl KM są dość wysokie, bo aż
86 mld metalu i 21 mld kryształu.
Niemniej jednak ja tam na darmowe punkty się nie obrażam. Niestety mam też świadomość, że to rodzi pewna niesprawiedliwość i daje przewagę silniejszym. No bo wartość nagrody nagrodzie nierówna.
Dla jednego to 107 mln pkt za poziom kopalni, dla drugiego 15 mln.
Display MorePrzy najbardziej optymistycznym założeniu, nawet przy wydobyciu metalu rzędu 3 mld na dobę, 10 paczek to marne 30 mld.
Niestety koszty 53 lvl KM są dość wysokie, bo aż
86 mld metalu i 21 mld kryształu.
Niemniej jednak ja tam na darmowe punkty się nie obrażam. Niestety mam też świadomość, że to rodzi pewna niesprawiedliwość i daje przewagę silniejszym. No bo wartość nagrody nagrodzie nierówna.
Dla jednego to 107 mln pkt za poziom kopalni, dla drugiego 15 mln.
chciałbym zaznaczyć że większość nagród jest w pewien sposób uzależniony od poziomu konta
Dysproporcja jest o wiele mniejsza. Ale niech już będzie, że twoje na wieszchu.