Event z nagrodami - dyskusja

• Najpierw dok, teraz to... Dzizas...

Edit: Nie żebym był złośliwy (bo dałem dislajka w wiadomym wątku i na to wygląda). Chętnie zaproponowałbym raczej doczepienie do eventów jakiejś zakładki, w której gracze sugerowaliby w ankiecie (tak jak w przypadku powstawania nowych uni) jakie itemy ich najbardziej interesują w kolejnych tego typu eventach. Zgłaszanie woli o konieczności dodania konkretnej rzeczy do listy fantów to nic złego, ale nie byłbym taki naiwny, żeby na tyle tysięcy graczy, decydenci daliby coś konkretnego, tylko dlatego, że chce tego jedna osoba, która pociągnie za sobą ewentualnie kilka kolejnych. Życzeniowe podejście, bez sensownego argumentu nigdy nie da oczekiwanych skutków ;) Ale działaj, powodzenia :)

• A jakiegoż to pakiec22 dokonałeś wyboru na początku, że teraz tak mocno pragniesz zmiany? ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Może chodzi o 7:00 w Salt Lake City co daje naszą 14 lub w Nowym Yorku co da naszą 12... Poczekajmy do tych standardowych godzin. Pewnie pojawił się czeski błąd w ogłoszeniu.

EDIT: O, już się pojawiło sprostowanie:

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ruda Wybaczam! ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Lexi, ale z Ciebie śmieszek :D

Kurde, mam problem na tej Bermudzie.

Screenshot.png

Nie wiem na którą się zdecydować. Qnick zdecydował się na prawą, ale ja po serii dylematów, chyba wezmę jednak wszystkie.

Ruda, przez Ciebie musiałem dzisiaj wcześnie wstać na darmo (jakbym nie wiedział, że nagrody można odbierać nawet ostatniego dnia :D)

• Brodaty idź na całość!!! Bierz 2kk :D

• Zodiak nie daj się nabrać na te tanie sztuczki - bierz te 20 baniek po lewej :D

• Peper_SMT*

lewa lub prawa, lewa lub prawa... środkowej bym nie wybrał bo wygląda podejrzanie :/ dwie pierwsze cyfry są przesunięte w dół.

Nie umiem dobrze w 'Paint' :trollface:

• Heh, Zodiak ciekaw jestem tylko ile ludzi palpitacji serca dostało grając na innych uni niż Ymir i jak zobaczyli Twój wpis z tą antymaterią? :D

• Mam nadzieję, że nikt palpitacji nie dostał, nie chciałbym mieć nikogo na sumieniu =O

Na szczęście w Ogame grają tylko inteligentni ludzie ^^ , którzy wychwytują takie żarty w mig.