Ja chciałem wyrazić swoją opinię na temat eventów za logowanie.
Jest to bardzo ciekawy system nagród i jestem z niego zadowolony. Oby częściej takie były.
Dziękuje.
Ja chciałem wyrazić swoją opinię na temat eventów za logowanie.
Jest to bardzo ciekawy system nagród i jestem z niego zadowolony. Oby częściej takie były.
Dziękuje.
Mi tez sie podoba, pola planety platyna za free, sloty floty free.....wystarczy od czasu do czasu kuopic geologa i admirala + brakujace sloty floty za anty z eventów
900 000 anty na evencie pz udało mi sie nazbierac ostatnio to starczy na rok......
Błąd jest w tych nagrodach, powinien być metal, kryształ i deuter a wszędzie jest metal.
Problem jest znany i zgłoszony.
Proszę następnym razem założyć problem w błędach, a nie spamować tutaj
Dlaczego trzeciego dnia nie ma żadnej nagrody?
Dlaczego trzeciego dnia nie ma żadnej nagrody?
Ranga 3 u mnie wyświetla się działa w obronie a u Ciebie nic?
Lekkie działo laserowe
1.500
Ciężkie działo laserowe
500
Działo Gaussa
300
No właśnie, tylko jakaś obrona. "A gdzie nagroda?" się pytam.
Szczerze mówiąc to najsłabszy z dotychczasowych eventów. Nagrody zrobione na [ciach] metal/metal/metal albo ranga 3 /obrona/
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
Event nie jest przymusowy i nie trzeba wybierać nagród jeśli komuś się one nie podobają
Oczywiście, że to wezmę i zaraz zezłomuję u Brodacza razem z lamkami, ćmami, krązkami, owcami, bombkami i niszczarkami 😀
Problem jest znany i zgłoszony.
Proszę następnym razem założyć problem w błędach, a nie spamować tutaj
Proszę następnym razem nie upominać ów gracza, znanego spamera. Tylko dać mu upomnienie: pierwsze, drugie, a potem ban czasowy.
Takie rzeczy powinnaś mieć w małym palcu. A przynajmniej będziesz go trzymać w ryzach, trzeba młodzież edukować.
A druga sprawa jest taka jak Adanio pisał: nikt Wam nie każe nawet klikać w zakładkę "Nagrody". Za każdym razem to samo,
dostają coś za darmo to i tak narzeka, że źle. O ile spamera rozumiemy wszyscy (no musi się przywalić by licznik nabić) pacz: ODYSej.
o tyle reszty graczy nie rozumiem. Fakt - sam musiałem dobrze przemyśleć czy chcę 3 miliony czy milion metalu, ale w końcu coś wybrałem
Display MoreWitajcie!
Powracamy z Eventem Systemu Nagród!
Start: jutro, 1 grudnia o godzinie 12:00
Czas trwania: środa, 8 grudnia do godziny 12:00
Wydarzenie zawiera 5 poziomów.
Dzienny limit trytu wynosi 1300.
Wymagany tryt na poziom:
1. 1000
2. 2000
3. 3000
4. 4000
5. 50006. 6000
7. 7000
Gracze z aktywnym sztabem otrzymują 20% więcej trytu za zadanie/dziennie.
Wasz OGame Team
Jeżeli event zawiera 5 poziomów, a wymaganego jest jakoby 7000 trytu na 7 poziom, to ile poziomów zawiera event?
bo chyba się zgubilam
Literówka Fixed.
Liczył ktoś czy warto odpalać sztab jeśli się go nie ma?
za wydane 42500 anty otrzymujemy dodatkowo:
10k anty
50 pancerników
1x detroid, ośmiornica i newtron złoto
sloty ekpedycji brąz (wartość 15k anty)
technokrate 7dni (10k anty)
2xdopalacz energii platyna
i 4 dni sztabu...
Jak dla mnie jako zbieracza to totalnie nieopłacalne... zatrzymam się przy nagrodach 1 poziomu.
Ja nie liczyłem ale mimo to nie warto moim zdaniem wydawać kasy na takie nagrody.
Nagrody ze sztabem mało zachęcające.
Powinny być dużo lepsze żeby brać sztab.
Więcej anty, rozpruwacze/pioniery/ pełzacze do wyboru
paczki, więcej rzeczy z kantyny. itd.
Ludzie kupują sztab bez nagród, więc to wszystko zależy od punktu widzenia. Ale jeśli mogę mieć swoje zdanie - nie, nie opłaca się, zwłaszcza dla kogoś, kto nie przelał GF ani grosza.
Witam mam pytanie odnośnie wykonywania zadań a mianowicie:
wykonałem 4/7 zadań i mam jeszcze 2x przeprowadzić atak na nieaktywnego gracza ( zrobiłem juz 4 takie ataki i nie zaliczyło mi zadania ani razu) i zadanie o nazwie Ekspedycyjny ciąg no i cała fala eksp wróciła a zadanie nie zostało wykonane.
W związku z powyższym i że ten sam błąd nie tylko u mnie sie pojawia nie moge uzbierać potrzebnej wartosci Trycjum do odebrania nagrody co mam w takiej sytuacji zrobic ?
Pozdrawiam i czekam na jakieś wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Zmagamy się z globalnym problemem w zaliczeniu misji.
Zostało to zgłoszone do GF i czekamy na reakcję.
Ekspedycje da się już zaliczyć:
Ukończ ekspedycje na łącznie 2 h
Postęp: 2/2
Display MoreEkspedycje da się już zaliczyć:
Ekspedycyjny ciąg
Ukończ ekspedycje na łącznie 2 h
Postęp: 2/2
NIe każdy może ja dalej nie mogę.