Event z nagrodami - dyskusja

• Mi tez sie podoba, pola planety platyna za free, sloty floty free.....wystarczy od czasu do czasu kuopic geologa i admirala + brakujace sloty floty za anty z eventów :)

900 000 anty na evencie pz udało mi sie nazbierac ostatnio to starczy na rok......

• Problem jest znany i zgłoszony.

Proszę następnym razem założyć problem w błędach, a nie spamować tutaj :)

Proszę następnym razem nie upominać ów gracza, znanego spamera. Tylko dać mu upomnienie: pierwsze, drugie, a potem ban czasowy.

Takie rzeczy powinnaś mieć w małym palcu. A przynajmniej będziesz go trzymać w ryzach, trzeba młodzież edukować.

A druga sprawa jest taka jak Adanio pisał: nikt Wam nie każe nawet klikać w zakładkę "Nagrody". Za każdym razem to samo,

dostają coś za darmo to i tak narzeka, że źle. O ile spamera rozumiemy wszyscy (no musi się przywalić by licznik nabić) pacz: ODYSej.

o tyle reszty graczy nie rozumiem. Fakt - sam musiałem dobrze przemyśleć czy chcę 3 miliony czy milion metalu, ale w końcu coś wybrałem :beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Jeżeli event zawiera 5 poziomów, a wymaganego jest jakoby 7000 trytu na 7 poziom, to ile poziomów zawiera event? :trollface:

bo chyba się zgubilam :lool:

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Liczył ktoś czy warto odpalać sztab jeśli się go nie ma?

za wydane 42500 anty otrzymujemy dodatkowo:

10k anty

50 pancerników

1x detroid, ośmiornica i newtron złoto

sloty ekpedycji brąz (wartość 15k anty)

technokrate 7dni (10k anty)

2xdopalacz energii platyna :trollface::trollface::trollface:

i 4 dni sztabu...

Jak dla mnie jako zbieracza to totalnie nieopłacalne... zatrzymam się przy nagrodach 1 poziomu.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ja nie liczyłem ale mimo to nie warto moim zdaniem wydawać kasy na takie nagrody.

Nagrody ze sztabem mało zachęcające.

Powinny być dużo lepsze żeby brać sztab.

Więcej anty, rozpruwacze/pioniery/ pełzacze do wyboru

paczki, więcej rzeczy z kantyny. itd.

• Witam mam pytanie odnośnie wykonywania zadań a mianowicie:

wykonałem 4/7 zadań i mam jeszcze 2x przeprowadzić atak na nieaktywnego gracza ( zrobiłem juz 4 takie ataki i nie zaliczyło mi zadania ani razu) i zadanie o nazwie Ekspedycyjny ciąg no i cała fala eksp wróciła a zadanie nie zostało wykonane.

W związku z powyższym i że ten sam błąd nie tylko u mnie sie pojawia nie moge uzbierać potrzebnej wartosci Trycjum do odebrania nagrody co mam w takiej sytuacji zrobic ?

Pozdrawiam i czekam na jakieś wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.

Mam słówko ostrzeżenia dla wszystkich przyszłych wojowników. Wstępując do mojego komanda zaciągacie dług. Dług, który musicie spłacić osobiście. Każdy co do jednego człowiek pod moim dowództwem jest mi winien sto skalpów (ST). I ja chcę dostać moje skalpy. I każdy z Was wręczy mi sto skalpów (ST) zdartych ze stu wrogów. Albo zginie, próbując.

• NIe każdy może ja dalej nie mogę.

Mam słówko ostrzeżenia dla wszystkich przyszłych wojowników. Wstępując do mojego komanda zaciągacie dług. Dług, który musicie spłacić osobiście. Każdy co do jednego człowiek pod moim dowództwem jest mi winien sto skalpów (ST). I ja chcę dostać moje skalpy. I każdy z Was wręczy mi sto skalpów (ST) zdartych ze stu wrogów. Albo zginie, próbując.