Wracam po kilku letniej przerwie i nawet nie zdążyłem wymienić trycjum na nagrody... - będzie kolejna możliwość:bity:
Pamiętaj tylko, że trycjum się zeruje i teraz będziesz zbierał od nowa ; ) tym razem nie zapomnij wymienić.
Wracam po kilku letniej przerwie i nawet nie zdążyłem wymienić trycjum na nagrody... - będzie kolejna możliwość:bity:
Pamiętaj tylko, że trycjum się zeruje i teraz będziesz zbierał od nowa ; ) tym razem nie zapomnij wymienić.
jest błąd z zadaniem, nie zalicza:
"Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50"
najłatwiejszym i praktycznie zawsze działającym sposobem jest, żeby ktoś w Ciebie strzelił 50 sond, ja nigdy nie miałem z tym problemu
No i pozdrawiam z kwarantanny
Nie wiem, który to już event z kolei, błąd wciąż naprawiany i nienaprawiony.
Tak se teraz myślę - kurde, mogliby zostawić je bez zerowania. Pula niewykorzystanych przechodziłaby na konto stałe, do wykorzystania w dowolnej przyszłości. Tak samo jak sieci komórkowe, które nie zerują środków do wykorzystania w danym terminie. Nie będę tego zgłaszał, bo GF raz na ruski rok wpuszcza pomysł jakiegoś gracza. Pomarzyć zawsze można.
Mogłyby te zadania być do wykonywania przez cały okres istnienia Uni - dzielone na 2tyg. bądź miesięczne w dużej liczbie zadań do zrobienia.
Oby nie, bo mam aktualnie długie badanie, to powinno być raz na 2 miesiące. Profity i tak nie adekwatne do poświęcenia wykonywanych zadań
He badanie.... i tylko na tym się opierasz ?
Zadań do realizacji jest mnóstwo i okres jaki miałby przypaść na ich wykonanie z otrzymaniem nagrody głównej podległ by dyskusji GF z pewną naszą(graczy) pomocą przedstawioną w ankiecie.
Nagrody...lepszy rydz niż nic i pewnie część graczy jest równie przychylna co do takiej zmiany.
Jest zmiana klasy do bogactwo w tym evencie ale znowu jest wybór między anty a sztabem. Nie dobry nawyk, bo już drugi raz z rzędu. Może to zmienić?
Chyba po to jest wybór by móc zdecydować a nie zjeść ciastko i mieć ciastko
Policz ile kosztuje sztab i ile masz amortyzacji z ten anty.
Kompletnie nie opłaca sie kupowac sztabu, lepiej go odebrac z nagród nr 4 za free i wtedy reszte
Wiem i tak robię ale szkoda anty
lepiej zebrać sztab i geologa wszystkie nagrody i mieć, geologa chyba na 17 dni w tym wypadku jak i w poprzednim evencie.
W związku z tym, że eventy się nakładają, bywa, że mamy już cześć oficerów i opłaca się dokupić brakującego np. technokratę i odebrać sztab (nr4) razem z antymaterią i rozpórkami. Wówczas anty może się zwrócić. To oczywiście zależy kto co tam ma, np. zwykle trzyma się admirała i geologa. Nawiasem, ongiś już wykazywałem, że dodatkowe 2% produkcji i dodatkowy slot zwraca się gdy i tam mamy już wykupionego geologa i admirała i farmimy.
Jeśli chodzi po nadkładanie się trycium z eventu na event, wydaje mi się, że jest to tak zrobione by nie urolopować - miałeś urlop musisz (choć może być już a późno) lecieć ze sztabem by dojść do 5 rangi.
Dajcie żyć wczoraj dopiero urlop wbiłem po 4 tygodniach eventu i zaś trzeba by złazić mam nadzieje że będą kijowe nagrody
ciekawe jakie beda nagrody licze na budynek / badanie
jezeli nie mona rozmawiac o nagrodach to po co jest ten temat ? o czym mozna tu rozmawiac ?
pisac tylko:
- jutro event
- ok super
?
Za każdym razem kiedy jest event - faktycznie - piszesz te same teksty "ciekawe czy..."
tylko cieniasy nie chcialyby doku, to sa grube miliony pkt
Użyteczne ja laserowa na 29 poziomie.
Śmiejta się. Ja mam na 22 lvlu i napewno będę ciągnął wyżej. Myślę, że przy okazji którejś aktualizacji będzie to nagrodzone.
Laserowa ma przyjemne proporcje metal : kryształ. Może kiedyś i taki LVL będzie potrzebny żeby chować surowce