Zmiana konfiguracji- propozycja ankiety

• Parametry Uni są spoko ale można by coś dołożyć ze względu że jest to uni flotowe (PZ-80%) :

-Złom z obrony +20%

-Ładowność sond szpiegowskich

Ogólnie trzeba się rozwijać i przygotować do ewentualnej kolejnej fuzji :P

Zanim temat się bardziej rozwinie niech każdy wstawia swoje propozycje co można by dodać :P

• kefi666 uciekaj do siebie.

To, że jest tu 80% pztu, to nie znaczy, że jest to uni flotowe. Z tego co zauważyłem, to jednak większość ekonomów tu przyszło, raczej nie byliby zadowoleni.

Jak dla mnie, ładowność ss na tak, pz z obrony na nie.

• A na koncie 0 pktow ;) wypowiedź o zmniejszeniu pztu do 60% i dołożeniu pztu z obrony jest conajmniej nielogiczna

Jedyne konto w Winter ;) poszukasz czy potrzebujesz coś bardziej naocznego?\

kapsmik mniejszy % złomu dla ekonomistów akurat jak znalazł - więcej floty musi polecieć, żeby zysk się spinał więc dla górników to istotny parametr.

• A na koncie 0 pktow ;) wypowiedź o zmniejszeniu pztu do 60% i dołożeniu pztu z obrony jest conajmniej nielogiczna

Jedyne konto w Winter ;) poszukasz czy potrzebujesz coś bardziej naocznego?\

kapsmik mniejszy % złomu dla ekonomistów akurat jak znalazł - więcej floty musi polecieć, żeby zysk się spinał więc dla górników to istotny parametr.

Tak, tu rajca. Ale pisałeś też o dodaniu pz z obrony, co na pewno nie zadowoliłoby górników. Jedno z drugim nie idzie w parze, ale spoko, każdy ma swoje zdanie.

Zmiana wielkości pztu ma taki sam sens jak wasza próba jej zmiany na Zenithie. Jeśli ekonom chciałby niższy pz, wybrałby Zenith.

• A może niech zdecydują w ankiecie? Nie zawsze idzie się konkretne unii patrząc przez pryzmat parametrów - naprawdę trzeba to tłumaczyć?

jest taka maśc na pewną część ciała ,bo chyba o ankiete na Zenith chodzi :)

Ja wiem, że jesteś ekspertem w tej dziedzinie i dotknięty wielokrotnym doświadczeniem byś pewnie mógł jakieś specyfiki polecić. Zbyteczna troska o moje zdrowie - aczkolwiek miło, że się martwisz, doceniam;)

• O fajnie, 80% to przesada - rozbijanie własnej floty byle by tylko zebrać. Proponuję do ankiety dodać pozycję 60% złomu. Złom z obrony jak najbardziej na tak.

wy mieliscie na libra 70% gdy my mielismy 50% wiec teraz wy pomeczcie sie na 50 a my pogramy na 80 :P zobaczymy za rok czy układ sił bedzie dalej taki jak był czy nie :P

p.s. skoro grasz na Ros to pograj a nie smerfuj :P

• wybór uni był uzależniony od % złomu i chyba każdy świadomie wybierał:) dlatego % z pz nie powinien podlegać dyskusji.

Przy wyborze była możliwość ankiety dotycząca ładowności sond i wydaje mi się, że to będzie z dużą korzyścią dla wszystkich, oczywiście świadomy jestem możliwości pojawienia się bocików... dlatego odnośnie ankiety z ładownością sond jestem jak najbardziej na TAK

co do pz z obrony, to jestem na nie, zysk i tak będzie znikomy z bunkrów, sprzyjać będzie jedynie lataniu po satki w stylu oludka, bez zysku:)

jednocześnie spowoduje szybkie wyludnianie się graczy.

Asguard03.12.2021 22:38:13
    WYYYYYNNNNCCYCYCYCYJ SKSKSANNAÓÓÓÓÓÓÓÓFÓFÓÓF

• Bry :)złom z obrony - byłbym na nie ,pewnie większość spokojnie kopiących górników również ;)

co do ładowności sond hmm tak sie cykam i nie wiem co z tym... na ankiecie zamknąłbym oczy i kliknął na chybił trafił :D

• co do ładowności sond hmm tak sie cykam i nie wiem co z tym... na ankiecie zamknąłbym oczy i kliknął na chybił trafił :D

A mi tam wsio ryba. I tak od dawna juz nie latam po idlakach, ani checi nie ma ani czasu :P

Co do pz z obrony, stanowcze nie. Chyba, ze mam zapinac wieczny urlop :D

• Co do zmniejszenia PZ to z tego co dobrze kiedyś czytałem to nie można zmniejszać parametrów uni ale mogę się mylić :)

Poza tym, to, ze na innym uni nie podnieśli nie znaczy, ze tutaj mają zmniejszać :P

PZ z obrony - NIE

Ładowność ss - TAK