Konto

• Elo jakis czas temu moje konto jeszcze istnialo a teraz nie ma go i w sumie nie wiem dlaczego ? ktos cos wie ? kont gdize byla kupiona anty nie usuwalo a moje zniklo albo sam nie wiem

• No to jak sam nie wiesz, to my tym bardziej nie będziemy wiedzieć.

Wszystko wskazuje na brak anty, bo konta same z siebie nie znikają.

Usunięcie przez osoby trzecie też wykluczam, bo proces kasacji trwa tydzień

Zakładam że logujesz się prawidłowo

-a ten 'jakiś czas temu' .. to masz na myśli lata, tygodnie czy dni ?

Bo jak lata i patrząc na to że było kilka fuzji...to czarno to widzę.

Jaki miałeś nick w grze, sprawdzę z głupoty czy istniejesz na uni.

Znam Twój ból, ja straciłem konto które towarzyszyło mi chyba z 13-14 lat...

Z mojej strony mogę Ci obiecać pomoc surowcową, jak postanowisz założyć nowe, na 68, bo chyba nic więcej nie można zrobić w tej sprawie.

• Bywało już, że konta z kupiona anty znikały - np mi :D Polecam kontakt z support - w moim przypadku krótkie 4 czy tam 5 miesięcy i konto odzyskane :D

Ty mnie nawet nie denerwuj :P Bo teraz sam zgłupiałem. Żeby się nie okazało, że moje konto przepadło z tych samych powodów co Twoje.

heheh

• Ja tam nie wiem, ale wymienialiśmy z Art wiadomości o różnym poziomie uprzejmości poprzez support i to pomogło - aczkolwiek poziom irytacji z mojej strony był wprost proporcjonalny do ilości miesięcy jakie upłynęły w między czasie ;) Także podbijaj póki czas, żeby Cię święta nie zastały - te z choinką ;)

• teraz nie ma go i w sumie nie wiem dlaczego ? ktos cos wie ?

Jeżeli miałeś nick Elmo:

Elmo

2022-03-12

vI

2022-02-04

37

To skasowało się przez nieaktywność.

dwa lata logowalem sie co kilka miesiecy

Przez ostatnie 2 lata miałeś max status i więc zawsze się logowałeś przed 28 dni OFF.

Napisz ticketa to Ci konto przywrócą ;)