kefi666 W tym przypadku bardziej chodzi nam o szybki transport między moonami
Wejdą FZ to sobie przyspieszysz transporty
Najpierw niech je doprowadzą do ładu, później niech wprowadzą
Uważam, że temat można uznać za zakończony, nie ma się co spinać. Czas na południową kawę
Chyba tak
Piwo to wieczorem. I tym pozytywnym akcentem można zakończyć.
za niski poziom Majs
za niski poziom Majs
ta wiem dla was za niski na Q no nic gL
A to mam rozumieć, że jak Wintery nie chcą ladownosci to już po temacie? Poczekajcie na inne głosy.
Jak to napisał Brzoza 24 marca 2022 r.
Każda zmiana daje nowe możliwości więc jestem za
J.w.
J.w.
Zdanie można zmienić, też to poczyniłem.
J.w.
To takie słodkie, że się starasz
Roześlij temat, niech więcej osób się wypowie.
Ładowność sond jest mocno ingerująca, więc dobrze by było by temat odpowiednio przedyskutować i poznać zdanie większej ilości osób.
Roześlij temat, niech więcej osób się wypowie.
Ładowność sond jest mocno ingerująca, więc dobrze by było by temat odpowiednio przedyskutować i poznać zdanie większej ilości osób.
ok.
jestem za . Zawsze to nowe możliwości które urozmaicą grę;).
Jestem przeciw. Ekowcy stracą zysk z idlaków a flociarze beda mieli łatwiej bo wtedy wystarczy jeden fs bez paliwówek. Gram flotą więc dla mnie ta zmiana znacznie by zycie ułatwiła, ale uwazam że z unii, które bardziej nagradza pokojowy styl gry to uni stanie się ubojnią ekowców.
1 - ...Ekowcy stracą zysk z idlaków....
2 - ...wtedy wystarczy jeden fs bez paliwówek.....
1. Ale wiesz, że oni jak chcą to też mogą farmić sondami ?
2. Coś takiego było możliwe / jak jeszcze nie "naprawili" spalania sond. Wtedy to nawet zapomniałem do czego służą DTki. Po zdupie... tzn "naprawie" spalania z mojego ekonomicznego punktu widzenia transport sondami jest dla mnie zdecydowanie nieopłacalny - oczywiście wiem, kto bogatemu zabroni.
Ja jestem za wprowadzeniem ładowności. Może kiedyś doczekam się setek fajnych szaraków do farmienia jak to miało miejsce na Yildunie.
A ja jestem przeciw! 😜
1 - ...Ekowcy stracą zysk z idlaków....
2 - ...wtedy wystarczy jeden fs bez paliwówek.....
1. Ale wiesz, że oni jak chcą to też mogą farmić sondami ?
No mogą, ale zazwyczaj to sobie puszczają dtki z bunkra z planety na noc i idą sobie spać. To im generuje akty i takie tam bzdury. Teraz dam wam Głowę uciąć, że jak flociarze dostaną ładownośc sond to tutaj nie bedzie co zbierac z idlaków.
Teraz dam wam Głowę uciąć, że jak flociarze dostaną ładownośc sond to tutaj nie bedzie co zbierac z idlaków.
W stosunku do Yilduna tu i tak nie ma co zbierać z idlaków ani ich nie ma