Kupie wszystko i od wszystkich --> byle był to dex ;)

• Nie każdego stać na anty ,ii nie powiesz mi że zawsze ją masz za darmo z expedycji ,a skoro za nią płacisz żeby u handlaża dostać drożej co nie znaczy że 3.2.1 bo i handlaż daje różnie ,no chyba że dorzucisz kolejną dawkę anty ,czyli wolał bym trochę taniej bez wkładania kasy sprzedać np. Raien/owi .

• Ja mam więcej znalezionej :P

Gdybym chciał u Handlarza sprzedawać dex po 3-2-1 to nawet przy moich magazynach i powiedzmy po jednym podbiciu ( na starcie 3-2-1 handlarz nie daje) , wypłukał bym się szybko :P

Wolę wydawać na geologa i mechanika bo lepszy zwrot w sumie z tego mam.

• Ja mam więcej znalezionej :P

Ja właśnie sprawdziłem i mam 206k znalezionej. Więc jak wy to robita? dajcie radę bo szukam i szukam a nic nie trafiam!

bobro napisz do mnie, bańka się nazbierała, a nie dam handlarzowi złodziejowi zarobić :cursing:

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• i co to jest ta dobra cena? 2.8-1.8? tiaa 2.9 1.9 od 1kkk w gore spoko jak handlarz sie spóźnia a nie chcemy czekac. Przy tylu eventach, anty z expo na prawde trzeba byc zdolnym zeby miec problem aby po maksie wymieniac dex u handlarzyny.

Zreszta kiedys(przed klasami) nawet po 1.8 2.8 wymienialem bo jak mam do kogos pisac, ugadywac transporty bla bla bla to wole sobie czas zaoszczędzic i kliknac z planety od razu rozsylajac surowiec do przemialu. Rynek byl to zamiast naprawic i przywrocic bez wachadła bo to byla meeeeeeeega wygoda to wracaj do czasow prehistorii i sie pierdziel. ellllo dziekuje postoje.

• Liberta

pierdzielisz Pan głupoty, ja tam na anty nie narzekam, magazyny wysoko, ale ja i tak wolę się umówić z ziomkiem na handel,

od razu się człowiek zapyta co tam u niego słychać, dowiesz się, że stara bida, że sąsiad nadal kabluje, itp

Dbasz sobie o te relacje po prostu.

Jakbym miał patrzeć/robić tak jak Ty, to chyba bym kopnął w tego ogejma w dupsko dawno temu.

A ja tam wolę sobie wstać rano, kawka i pacze: o koperta! ciekawe co tam listonosz mi przyniósł. A tam list, z którego się dowiaduję, że ktoś chce pohandlować sobie...

Więc to nie są czasy prehistorii, tylko tworzenie historii

tu i teraz :)

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF