Chciałbym przenieść swoje konto z cmentarza na Zenith. Jeżeli jest zniesiony zakaz przenosin na uni młodsze niż 12msc na rzecz fuzji, to czy będzie to również zniesione na przyszłość? Myślę nad przenosinami konta z galarety, tylko nie wiem czy będzie to możliwe.
Zenith a przenosiny konta
-
- Gra
- YeahBunny
-
-
Niestety nie jest to planowane na ten moment.
-
A można wiedzieć jaki jest powód tego?
-
GF nie chce by na takie uniwersa przenosiły się konta potężne które zaburzą grę na uniwersum.
Wyjątkiem jest fuzja, która obecnie trwa na naszych uni.
-
GF nie chce by na takie uniwersa przenosiły się konta potężne które zaburzą grę na uniwersum.
1 [LESZCZE] Blues (36.026.940) 1.368.801.465 Dione
Czyli paczki mogą zaburzać gre uniwersum a stare konta niejednokrotnie słabsze od tych mających miesiąc/ dwa nie mogą
-
A można wiedzieć jaki jest powód tego?
Bunny, żeby twoje potężne konto nie zaburzyło gry na Zenicie, może je przenieść na Libre z cmentarza, a z Libry przez fuzje na Zenith.
-
Bunny, żeby twoje potężne konto nie zaburzyło gry na Zenicie, może je przenieść na Libre z cmentarza, a z Libry przez fuzje na Zenith.
chyba się nie da przenosić kont z cmentarza na exodusowe uniwersa
rejestracja na nich została wyłączona więc nie powinno się dać przenosić juz na nie również, ale to wie raczej tylko team
-
Jeszcze w niedzielę dało się to zrobić
-
Cmentarz -> Zenith - NIE
Cmentarz -> Libra -> Fuzja do Zenith już jest OK? Kto zdążył ten trafił już na Zenith
Jak serwer z 2019 może zaburzyć grę, gdy robiona jest fuzja z serwerem z 2016 roku
-
GF wyraziło zgodę na zniesienie blokady by połączyć te uniwersa.
Niestety, ale liczba graczy aktywnych spada z dnia na dzień, więc raczej musimy liczyć się z tym że na uniwersa trafią większe/mniejsze floty.
Tak było, jest i będzie podczas łączeń. Wiele zmienił wymóg dwóch uniwersów docelowych bo musieliśmy połączyć ze sobą niektóre grupy. Przykro mi, że tak jest.
Z cmentarzem były już różne sytuacje, kiedy na świeżo otwartym uniwersum pojawiło się konto z kilkoma mld punktów. Dlatego blokada została aktywowana by takich sytuacji uniknąć w przyszłości.
-
No tak, bo taka fuzja akurat nie zaburzy gry
Mi też jest przykro, że tak jest.