Valhalla [SzO] & Megan [SzO] & Finito_GJ_GF [SzO] vs. kropek [3 X] & Incoming [P N] & DemoN [3 X] & Celestial General [P N] & QRFA (ABW) [P N] ~ 7 351 960.85% TOP 1 ACS ogame.pl X1

• Gratulacje !!!!!!

SZopy więcej kasy ładujcie w te grę więcej kasy, nie tylko ogame sponsorujecie ale i graczy :) , no i co aż chce się wrócić do gry

MEGA STARCIE NA PACZKOMACIE

każdy kiedyś dostanie lanie :baseball: tym razem tu jest razy dwa bo flota padła i cała kasa poszła na marne :smash:

unknown.png?width=400&height=99

Sojusz PN

Best solo - 155576.19% :tratata: GS-5631 :tratata:

Best ACS - 369787,52% :tratata: :top1:

Łącznie Solo - 487061,37 %

Łącznie ACS - 413673,18%

• Tak w kwestii przypomnienia co do gry fair play :P
    https://board.pl.ogame.gamefor…ki-vs-Deko-POL-11-315-64/
    Tam chyba bez bana nawet się obyło dla was :D

Best Win 171.223,85%

Best Lost 120.069,42%

Best ACS 344.060,00%

Best Solo ?????%

Zniszczyłem już DUŻO GŚ

• Na początek gratulacje dla broniących i dzieki Bagieta za dedki i pomyśleć że jeszcze niedawno jak pojawił sie ten temat kminiliśmy że żeby było bezpiecznie to przyjedziesz do mnie na Wilanów i bedziemy sobie wzajemnie patrzeć na ręce przy jakiejś butelce ;) Ciesze sie że zaufałeś, mam wrażenie ze u nas po tym co sie dzieje na serwerze wielu sie odechciało, ale i presja jakas mniejsza, teraz chodzi głownie o to żeby tym kupujacym statki na potege troche uprzykrzyć życie.

Co do wrogów, cóż najwiekszym wrogiem obecnie tej gry sa osoby ustalające te zasady, do Szopow w sumie nie mam pretensji wszyscy wiemy że nikt tam grajacy nie narobilby takich flot jakby nie PLN.

Najwiekszą beke jednak mam z tego co się działo potem... nazywajmy rzeczy po imieniu, bugusing na kilku graczach, uzywanie bota żeby ciągle skanowac innych graczy, najlepsze w tym wszystkim jest to że jakbyscie tego nie robili możliwe ze dostalibyscie jeszcze bardziej w plecy. Ależ musiała żyłka pęknać, potem poszły zgłoszenia z tym co sie działo, wszystko mamy udokumentowane i nagle prawie wszyscy wskoczyli na urlop.

Wiele rzeczy widzialem w tej grze, ale to co się dzisiaj nawyprawiało przechodzi autentycznie wszelkie pojęcie i jakbym chciał to komentować prawdopodobnie nie dałoby sie bez bluzgów

Niemniej, jest szansa ze jeszcze bedziemy mieli okazje sobie pozłorzeczyć, szanse że polecą bany dla atakujacych Celestiala raczej małe, Valhalla pewnie zejdzie niebawem z bana (Swoja droga w tej sytuacji fakt ze agresor ma takiego nicka jak ma to niezła beka) A administracja nikogo innego poza kontami botami ktore skanowały nie ukarze ;)

A jak za 5 lat ze spolecznosci liczonej w tysiace zostanie 100 osób to bedziecie mogli sie licytować na to kto da wiecej - skończy sie zamykaniem serwerów a może nawet końcem tej gry

Wspomnicie kiedyś moje słowa

Gratki

PS: bagieta dam Ci korepetycje z opisów do ST ;) Butelka u mnie aktualna

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

Edited once, last by priesten ().

• Nie ma c o liczyc na to,ze team jakkolwiek zareaguje,dlla betonu ciezko jest cokolwiek zrozumiec,mialem podobna sytuacje na Tau lata temu i zero reakcji, cwaniaki robia co chca a uwazaja sie za niewiadomo jaka wladze,ktorej ciezko cokolwiek wytlumaczyc,chociazby za slowo @glab@dostaje sie perma,a za kradzieze kont i bug using gracze egzystuja do tej pory(mimo uwaga screenow!), sytuacji gdzie @Team@ nie ma w tym interesu jest duzo, system zgloszen jest koszmarny, wydaje sie byc stworzony dla teamu,nie dla graczy. Zycze powodzenia w walce i kruszeniem betonu,bo gra jest dla graczya nie dla teamu,elo

jedynie ratuje ta sytuacje,ze to jest top1 acs, moze ktos zwroci uwage na to,ale tu raczej tez nie weszylbym sukcesu,bo jak to elo elo pro elo team jak moze sie liczyc z graczami i z bledami w grze

• Piękne Starcie!

Widzę że mimo wszystko można jeszcze utrzeć nosa paczkomatom, póki jeszcze za bardzo nie odskoczyli.

Ładne floty macie, i ładnie się bawicie.

Mili, Włosiu, Aro, Bocian już nie grają?

Albo Okut13 czy jak mu tam było też już nie gra? :D

3x zawszę robiło fajne akcje, i trzeba było na nich uważać!

Gratulacje udanej obrony!
    Przetapiajcie!

• Po 1 omawiamy konkretny przypadek TEN

Po 2 jakoś tu banów w tym przypadku nie widzę, pomijając ten śmieszny.

Po 3 Piwka dopytaj o uczciwą grę...

po 4 sam miałem bana na którego zasłużyłem i się tym chwalę :D...

Nie przypuszczałem, że najlepszemu graczowi który zaszczycał swoją zajebistością znaczy obecnością i o którym już nawet nikt nie pamięta... trzeba tłumaczyć różnice między reakcją na akcje (przytaczana akcja) i jej brakiem (omawiany przypadek).

Temat zostanie wyczyszczony zapewne bo spam niesamowity ale dedukcja, niektórych osób nie wspominając o inteligencji jest na przeraźliwie niskim poziomie. Wiem, że drzemie w Tobie wielki potencjał i przeogromna wiedza oraz inteligencja, która jeszcze nie została ujawniona i te zapasy wiedzy, energii skila w końcu zostaną wyzwolone. Tego Ci z całego serca życzę i czekam na odpalenie. Brakuje tylko iskry w tym zapłonie.

• ktoś bedzie musiał nerke sprzedac, aby zaś zaistnieć w ogejmowej rzeczywistość :D

Dla szopów perma

Dla powiązanych z nimi kont perm

Aby wróciła normalność......

P.s

Ktoś pisał, że akcja była bajecznie prosta.... Jak się ma za przeciwnika kase a nie umiejętności to się nie dziwie

:trollface:

Czekamy na posunięcia Art.

Ale jak ktoś już pisał....beton mógł już zastygnąć....

• Chciałem tylko dodać, że tak jak już Celestial wspomniał agresorzy: (bo było ich więcej) Valhalla, Megan, Finito, Antharas i konta poboczne (multi) dopuściły się zlagowania serwera, uniemożliwiając jakikolwiek ruch floty na kilkanaście minut, czego dowodem jest choćby fakt, że nie mogliśmy jako obrońcy Kropka cofnąć zatrzymek przez min 10 minut. Jakby dłużej lagowali mogliby równie dobrze dolecieć flota Antka i rozbić zatrzymki. Dalszy temat jest opisany przez Celestiala co u niego się działo. Dowody w postaci screenów i nagrań zostały wysłane. Życzę szybkich banów no i permow dla oszustów. Może niektórzy gracze powracają wtedy z emerytur. Ciekawi mnie czy tak samo lagowaliscie Agenta Browna, że nie mógł podnieść floty??? Pozdrawiam póki co spełniony emeryt ;)

• Dobrze, do wora z tym ^^ ciekawe, czy dziochy też za piniondze kupuje, bo inne nie chcą...? :fkiss:

Jeszcze bugusing się kłania, jak dla mnie to wykorzystanie błędu z sondami powinno być z miejsca nagradzane darmowym urlopem, ale to jednak już nie ten Support co kiedyś...

Graty za przemiał tego dziadostwa :piwko:

• Chciałem tylko dodać, że tak jak już Celestial wspomniał agresorzy: (bo było ich więcej) Valhalla, Megan, Finito, Antharas i konta poboczne (multi) dopuściły się zlagowania serwera,

Ciekawe, SzO zlagowalo serwer

Nie bądź śmieszny

Jak już piszesz ze był spam szpieguj to dodaj do tego wasze konta które na mnie zrobiły około 100 skanów

Więc już tak tego PN nie wybielaj

I gadanie że szpieguj zlagowalo serwery jest śmieszne, zaraz będzie zapis w regulaminie że można szpiegować 1x na 5 minut

Bo serwer przeciążony

Tak czy siak akcje zrobiliście dobra

Obrona moona celestiala też spoko, trochę anty poszło na przeklikanie obrony (paczkomat) :)

• Nie ślijcie ticketów o bugusingu, bo jeden z najśmieszniejszych GA już wczoraj na discordzie pokazał, że leje na to strumieniem ciepłego moczu. ;) Lepiej zbierzcie screeny, przetłumaczcie maila i ślijcie bezpośrednio do GF, jest jakaś drobna szansa, że tam ktoś zareaguje.

• Nie ślijcie ticketów o bugusingu, bo jeden z najśmieszniejszych GA już wczoraj na discordzie pokazał, że leje na to strumieniem ciepłego moczu. ;) Lepiej zbierzcie screeny, przetłumaczcie maila i ślijcie bezpośrednio do GF, jest jakaś drobna szansa, że tam ktoś zareaguje.

Adanio na premiera :D Tam też kolesiostwo w cenie ;)

Graty obrony, czekamy na kolejne wielkie STarcia na tym historycznym uni :)

• Tłumaczenie Panda z Discorda wrzucam, bo może nie wszyscy korzystają. Nic się nie stało przecież, lagi się zdarzają...

adan.jpg

Asa.jpg

Nie ma to jak poparcie GA i pobłażliwość wobec swoich przydupasów.

• Ty tak serio ??

Bo widze jakieś kolosalne braki w logice

Czemu mialo sluzyc naprzemienne skanowanie przez X czasu jednego gracza w trakcie waszej kontry? co kilka sekund, jaki był tego cel? Macie jakies sposoby żeby atak który wlatuje kilka minut za poźno jakoś przyśpieszyć :D A skoro Wy to robiliście dlaczego sie dziwisz że ktoś próbował zrobić to samo tylko po to żeby ewentualnie przyblokować to co Wy robiliscie i umożliwić komuś ucieczke?

Etymologia słowa paczkomaty nie wzieła sie z fakty kupowania antymaterii, sprawdź znaczenie słowa etymologia, potem sie zastanów i sam sobie odpowiedz dlaczego tak was nazywaja i dlaczego to nie to samo co skracanie budowania obrony.

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

Edited 2 times, last by priesten ().

• Gratulacje ubicia paczki ! :) takie rw zawsze ładnie wygląda i cieszy podwójnie tak trzymać.

A co do calej akcji to tak jak napisal:

Każdy wie że nasz GA mydli nam oczy i wymyśla historie żeby chronic znajomych ? Może jeszcze bedzie backup dla valhalli xD

zasady gry mówia jasno:

Dlatego popieram poprzedników i nic tylko pisać wyżej bo nasz "team" nic z tym nie zrobi i tosamo zasada że niby zbanowane mialby by zostac konta poboczne bo one lagowaly a nie konto glowne ktore mialo osiagnać korzysc z ataku jest kolejna paranoja ale wiadomo jak to wyglada u nas.....

• Poziom, pamiętam Cię jeszcze z u1. W sumie jestem w szoku, że tyle lat w tym bagnie siedzisz :D

Przecież to funfle, więc będzie bronił :) Moje zdanie jest niezmienne o tym jakże wybitnie nieuzdolnionym członku teamu.

• Sza po ba. Fajnie wyszło! Aż z urlopu zszedłem na dobę:)

Rozkładu sił to nie zmieni, bo jak ktoś tak grubo inwestuje to już chyba trzeba do końca.

Antharas już teraz może w zasadzie wyłączyć myślenie i nie robić FS-a. Sorki, że przywołuje ale temat powiązany bardzo, a miejsce ma odpowiednie zasięgi.

Może jakaś zmiana zasad w maksymalnej ilości flot w ACS po pierwsze dla wyrównania szans, a po drugie dla zwiększenia zysków GF (niepotrzebne skreślić)?

EDIT: wydaje mi się, że słowa „paczkomat” użyłem pierwszy raz JA-Mummel w DID u68 w temacie, którego nie wolno omawiać (podniesienie czegokolwiek innego niż eko). Jednak zostało użyte w innym kontekście, dziś widzimy, że ewoluuje i jest odbierane raczej pejoratywnie. Bardzo interesująca naukowo jest postawa Szopów, którzy sami zaczęli go używać hehe.

PS. Wygodnej gry dla wszystkich takiej jak odbiór paczki z paczkomatu!

PS2. Może przydałoby się wprowadzić jakieś ułatwienia dla kupujących paczki, pojedyncze otwieranie takich ilości musi być męczące i czasochłonne.

• STarcie bardzo ładne, opis super o procencie i zysku to nawet nie napiszę że jest mega... :)

ludzie kupujący flotę już zawszę będą postrzegani jako odpad i koniec tej gry oczywiście to nie ich wina że mają taką zajawkę że wydają pieniążek na tę grę, jest to wina dostawcy Gry lecz niestety nawet jak by paczki kupował najlepszy gracz Ogame na świecie to i tak nikt nie będzie pamiętał jego pięknych, finezyjnych akcji tylko będzie mu pamiętane że pushował się za pieniążki legalnie ;)

Gratuluje przede wszystkim tego że nie straciliście sensu grania i zrobiliście mega akcje - Szacun!

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Problem polega na tym,ze ludzie ktorzy wykonuja swoja misje jako operator gr nie dostaja wynagrodzenia, w zwiazku z czym nie ma odpowiedniej jakosci obslugi graczy, placisz takiemu GO ,wymagasz i masz zapiski w umowie,a tak pffffff ze ktos ma screeny? ze lagi na serwie? Panie daj Pan spokoj GO na forum to samo,zero rzetelnosci