Mrozu [KGH] vs. jal [ASSASSIN] ~ 1485.2%

• Wielce dużo masz do powiedzenia teraz gdy jak mówisz zostałeś sam z górnikami a gdzie byłeś wcześniej gdy działy się "cuda" w veto.

Zmartwię Cię bo zadry nie ma takie życie. Mnie głupota boli. I ja sobie nie mam nic do zarzucenia - ale kogo to obchodzi!

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• Jedyne co to szczęśliwy Mrozu :)

Cieszy go ilość postów pod tym stekiem.

Ja gram dla zabawy ale jeśli ktoś gra bo chce być na topie a nie chce za to płacić to rezygnuje.

Też kiedyś przestanę grać ale nie z takiego powodu iż ktoś kupił sobie paczuszki i ma większą flotę niż ja.

• Wielce dużo masz do powiedzenia teraz gdy jak mówisz zostałeś sam z górnikami a gdzie byłeś wcześniej gdy działy się "cuda" w veto.

Zmartwię Cię bo zadry nie ma takie życie. Mnie głupota boli.

Nie wiem nie znam tego uczucia czy boli czy nie boli

Już Ci już odpowiedziałem, że każdy wie co myślę o jakimkolwiek pushu czy grze nie fair, po pierwsze ja sobie nie mam nic do zarzucenia a po drugie nie (za przeproszeniem) sra się do własnego ogródka, no chyba że jesteś europosłem to skarżysz się w Europie na Polskę :P

Także nie jestem żadnym hipokrytą, więc mi tu już więcej nie Buniuj

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Jesteś i nie dziś to udowodniłeś

Taki poprostu jesteś i tacy też są potrzebni by nam coś zaświadczyć

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• Jesteś i nie dziś to udowodniłeś

Taki poprostu jesteś i tacy też są potrzebni by nam coś zaświadczyć

Mądrego to fajnie poczytać :)

Bez odbioru

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Jak napisał Kasai ,załóż temat w DiD i tam chętnie z tobą po dyskutuję .

Co do Ciebie to wiem że grasz uczciwie i chwali ci się ,ale jak widać do mnie masz jakiś problem ,ja nie płaczę że dostałem dzwona ,gram dalej i nie idę w paczki i nie dla tego że mnie nie stać ,ale dla tego że nie ładuję kasy w stateczki ,wolę je ładować w inne rzeczy ,choćby na zjazdy BHW ,wypić ,pogadać i na luzie podejść do gry i na pewno nie komuś w jego ST .

• Gruba dyskusja sie wywiązała ale fakt gf dało za dużo chcąc zarobić ale gra się zrobiła masz hajs to masz co chcesz w górę.

Mrozu zrobiłeś tyle pkt floty paczkami, że grubo.

Nie jest to zasłużona flota i pkt potwierdzające umiejętności gry ale wszystko legalnie kupiłeś bo można.

Nie oceniam czy to dobre, moralne itp.

Każdego sprawa jest chociaż ja bym nie wydał hajsu na grę, która nawet nie jest moją własnością tym bardziej tyle hajsu.

Nie płacę nawet 1 zł bo nie chcę płacić.

Jak ktoś chce ma do tego prawo i jest to dozwolone przez gf twojego sprawa, inna rzecz, że gra straciła sens rywalizacji bo ktoś tyle lat buduje coś a tu teraz można kupić to w 1 dzień.

Szkoda bo przez to odchodzą gracze bo żal patrzeć;

Ale starcie jak najbardziej fajne i gs przeorać taką obronę to nieźle.

Tak czy siak brawo starcia, bo starcie to starcie, trzeba mieć i umieć latać tym też

także brawo za wlot. :thumbup::brawo:

• Człowiek tak na kacu wchodzi czy ta te posty... jedna beka to z Mroza by wstawiać takie ST, druga beka to z dyskusji kto ile da i ile może mieć, a trzecia beka to z was wszystkich bo widać, trzeba odpisać z przekąsem itd.

Co będzie to będzie GF daje i odbiera teraz daje bo inflacja w Niemczech ;)

Gratulacje Mrozu super ST !

• Człowiek tak na kacu wchodzi czy ta te posty... jedna beka to z Mroza by wstawiać takie ST, druga beka to z dyskusji kto ile da i ile może mieć, a trzecia beka to z was wszystkich bo widać, trzeba odpisać z przekąsem itd.

Co będzie to będzie GF daje i odbiera teraz daje bo inflacja w Niemczech ;)

Gratulacje Mrozu super ST !

NIe interesują mnie twoje gratulacje farmo. Jedyne co potrafisz to dex rozdawać.
    Edit .
    No i przepalać na mnie i licząc że może tym razem się uda ? ile już poszło ? 20 kkk będzie co ?

• No wiesz, w końcu mnie stać i wydaje co moje... w przeciwieństwie do Ciebie:ban: skupowanie dex po minimum w sojuszu...

Mówi na innych a sam lepiej nie postępuje!

Jakieś dowody ? Farmingi na Tobie sie nie liczą pragnę przypomnieć :)

Akurat moi sojusznicy na mnie raczej nie narzekają . Qnick Się oczywiście nie liczy bo on mi tylko po złości by robił.