• Przywrócić rynek w przelicznikach handlowych 3;2;1; 2.5;1.5;1 oraz możliwość wymiany dopalaczy między graczami np. dodatkowe slot ekspedycji za slot floty itd.

Wymiana dowolna 1 za 1.

Z racji tego, że darowizny są teraz utrudnione i limitowane oraz należy je zgłaszać i nie można pomagać początkującemu jak dawniej.

To taki pomysł.

Warto rozważyć też sprzedaż statków łącznie z tymi z klas lub też nie.

Cena ustalona konkretna z małymi widełkami lub bez.

Ułatwi to handel i pozostanie niektórym dalej w grze bo sporo ludzi odchodzi.

Prosty sposób i wygodny.

• Wszstko dla ludzi i co jeszcze, sprzedaż punktow honoru lub anty na rynek?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• sprzedaż punktow honoru lub anty na rynek?

Rynek był i wielu graczom się to podobało i chętnie by wrócili do czegoś podobnego. Nic więcej nie jest tam potrzebne.

Dla wygody i łatwiejszym dostępem do handlu, nawet nowym to ułatwi graczom bez darowizn teraz.

Starzy gracze eko wysoko w top też chętnie wrócą. Z eksp też drożej sprzedadzą statki.

• Ja tam za powrotem Rynku jestem za i podpisuję się pod tym "obiema rencami" :D i jedną nogą, bo druga drewniana ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein