Numer ze zdjęciem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A ja czekałem na jakieś diabelskie 666 ale nie chciałem się wcinać bo m fox miał coś przygotowane, no ale teraz to już za późno.
-
(chodzi o górnika)
bobro diabeł byłby zbyt oczywisty
Nigdy nie kieruje sie oczywistościami, ale warto zwrocic uwagę czy cos jest na miejscu, czy pasuje jak wół do karety! Jak juz transformator 666 to chociaz taki, co kopie prądem. Równie dobrze mozna by wrzucaj jakieś ,,anielskie liczby,, przy każdej okazji https://www.yourtango.com/site…r-six-six-six-meaning.jpg
edit: To tak jakby przy liczbie 51 zamiast strefy dać tort z 51 świeczkami do zdmuchnięcia, z tym że na torcie nie ma wisienki, a jest to w istocie chleb, i to tego czerstwy.
Na szczęście jest jeszcze 999 by naprawić ten wybryk - można obejrzeć film z Arnoldem celem wyjaśnienia!
-
-
Na 666 miałem wrzucić swoje zdjęcie przy autobusie lini 666 PKS Gdynia z wyświetlonym końcowym przystankiem
Nie zdążyłem - trudno
Za szybki byłem. Podeślij link z jakiegoś upa i podmienię
Tymczasem
Pzdr
-
Za szybki byłem. Podeślij link z jakiegoś upa i podmienię
Spokojnie. Przegapiłem to trudno , poza tym musiał bym swojego fejsa wymazać bo brzydki jestem
W necie można znaleźć bez problemu linię nr 666 do piekła. czyli przystanek końcowy to HEL. Można sobie zobaczyć z ciekawości.
Skoro w temacie autobusy a w poście powyżej chińskie znaczki to może takie coś.
-
a można wstawiać też GIFy z numerem? Czy tylko zdjęcia?
-
a można wstawiać też GIFy z numerem? Czy tylko zdjęcia?
Spróbuj . Gif to też prawie zdjęcie - obraz tylko ruchomy. Ja byłbym za . Co najwyżej założyciel tematy Cię upomni albo usunie post
-
-
-
-
-
Pzdr