znamek [BHW] vs. krowa [APHA] ~ 37298.98%

• Bryyy

Tu chyba musze coś więcej napisać bo lot był dość nerwowy.

Obrońca w układzie z Jumkiem gdzie cały układ czerwony od aktywek ( spekulacje były i są że to powiązane konta, ale nie mi tu oceniać ) , w każdym razie lokalizacja dość nie daleka , z czego na wstępie wnioskowałem że to podpucha:/ . Przyznam że te "5 min" miałem rozkminkę czy lecieć , czy odpuścić. Z racji tego że już od groma lat klikam, przyszło jedna myśl od razu " jak podpucha to się w końcu uwolnię od nałogu" 8o. Miałem jeszcze przebłysk że może ktoś z TOP-ek skanował dany układ więc kliknąłem tu i tam z czego wynikło ze nie było z ich strony skanów X( , tu już prawie byłem pewny że coś się wykręci na moja niekorzyść. Ku mojemu zdziwieniu i tym samy wciągnięciu w krótkim czasie pół rakiety tytoniu lot okazał się czystszy niż cokolwiek mogło by na to wskazywać. Tak więc K O L O R O W A N K A na " + " 8):D

Pozdro dla BHW i znajomych 8)

Dnia 11-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor znamek [BHW]

Krążownik 1.000.000

Okręt wojenny 300.363

Pancernik 460.000

Obrońca krowa [APHA]

Mały transporter 110.060

Duży transporter 380.000

Lekki myśliwiec 5.505

Ciężki myśliwiec 700

Krążownik 3.360

Okręt wojenny 400

Statek kolonizacyjny 941

Recykler 17.300

Sonda szpiegowska 29.331

Bombowiec 110

Niszczyciel 1.740

Gwiazda Śmierci 525

Pancernik 1.830

Reaper 500

Pathfinder 3.101

Wyrzutnia rakiet 10.000

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor znamek [BHW]

Krążownik 975.886 ( -24.114 )

Okręt wojenny 293.699 ( -6.664 )

Pancernik 449.862 ( -10.138 )

Obrońca krowa [APHA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

831.282.026 Metalu, 596.359.203 Kryształu i 1.066.204.851 Deuteru

874.919.429 Metalu, 149.089.800 Kryształu i 601.652.211 Deuteru

3.837.890.498 Metalu, 37.272.450 Kryształu i 150.413.052 Deuteru

1.578.630.624 Metalu, 9.318.113 Kryształu i 37.603.263 Deuteru

450.023.780 Metalu, 2.329.528 Kryształu i 9.400.816 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.960.876.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 1.961.076.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 11.358.172.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 11.392.126.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.019.555.900 metalu i 1.710.341.700 kryształu.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 30.000 metalu i 30.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 10.232.389.644 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.019.577.500 Metalu i 1.710.392.325 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 8.505.923.857

Kryształ: 1.830.383.419

Deuter: 1.664.976.193

agresor zyskał łącznie 12.001.283.469 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -13.272.263.357

Kryształ: -5.821.240.094

Deuter: -2.531.012.193

obrońca stracił łącznie 21.624.515.644 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Wszystko fajnie Znemek tylko nie pasuje mi Twój opis troszeczkę, ja rozumiem że są różne teorie spiskowe ale to już robi się nie fajne, gdyż jak Jumek jest u kogoś w układzie to znaczy że to jego konto? widzę że teraz kupił sobie Qnick konto bo tam się osiedlił , Krowa niejednokrotnie była też "dojona" przeze mnie i nikt mi jej nie wystawiał tylko leciałem jak TY :P

Graty i do naSTępnego a Obrońcy SzO!

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

Edited once, last by ZDOBYWCA ().

• tylko nie pasuje mi Twój opis troszeczkę, ja rozumiem że są różne teorie spiskowe ale to już robi się nie fajne, gdyż jak Jumek jest u kogoś w układzie to znaczy że to jego konto?

Dla tego napisałem że "nie MI tu oceniać" , teorie spiskowe były zawsze i zapewne będą nie którzy tym żyją :/

Nie mniej jednak adrenalina była sporo i oby więcej takich wypadów. Ehhhh tylko po co tyle fajków wypaliłem? sam nie wiem :lool:

• Znemek. To ja skanowałem ale miałem ponad 100 układów i byłeś szybszy :) Graty.80Zy50h

Wszystko fajnie Znemek tylko nie pasuje mi Twój opis troszeczkę, ja rozumiem że są różne teorie spiskowe ale to już robi się nie fajne, gdyż jak Jumek jest u kogoś w układzie to znaczy że to jego konto? widzę że teraz kupił sobie Qnick konto bo tam się osiedlił , Krowa niejednokrotnie była też "dojona" przeze mnie i nikt mi jej nie wystawiał tylko leciałem jak TY :P

No przecież. Z Qnickiem nie ma kontaktu od kilku dni już. Zastanawiam się czy go nie usunąć z Sojuszu

• Z racji tego że już od groma lat klikam, przyszło jedna myśl od razu " jak podpucha to się w końcu uwolnię od nałogu"

Nie tak szybko się uwolnisz tak samo jak od palenia :P

Poza tym tą flotę co wysłałeś to chyba na ekspedycji znalazłeś :)

Gratuluje steka bo ładny % i zysk. Skoro Jumek był w układzie to znaczy że miał ochotę wydoić tą KROWĘ.

Obrońcy życzę SzO bo dojarki stoją na około w gotowości jak widać.

No przecież. Z Qnickiem nie ma kontaktu od kilku dni już. Zastanawiam się czy go nie usunąć z Sojuszu

Zawsze możesz zadzwonić do niego :)

• Wszystko fajnie Znemek tylko nie pasuje mi Twój opis troszeczkę, ja rozumiem że są różne teorie spiskowe ale to już robi się nie fajne, gdyż jak Jumek jest u kogoś w układzie to znaczy że to jego konto? widzę że teraz kupił sobie Qnick konto bo tam się osiedlił , Krowa niejednokrotnie była też "dojona" przeze mnie i nikt mi jej nie wystawiał tylko leciałem jak TY :P

Mrozu Mógłbyś publicznie nie prać brudów, dziękuję...

ZDOBYWCA panie Leszku, nie zdradzaj takich tajemnic :)

Znemek gratulacje starcia

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

Mrozu Mógłbyś publicznie nie prać brudów, dziękuję...

Jakbym Chciał publicznie prać brudy to bym screeny pokazał .... Nie zaśmiecaj forum

najpierw tam sie pojawił jumek a pożniej krowa tam po przenosił swoje kolonie to raz a dwa, że na fali widac ze to przynajmniej handlowki bo transporty lataja w obie strony wiec pozostały domysły a łatka juz dawno jest i pewnie długo bedzie bo styl gry naszego najlepszego gracza uni nekkar nie pozwala myslec o czystej grze :)

Gratki, pewnie dostałeś skana tak jak ja jak pocisnałem drugą handlowke FREE :P

zysk łądny przetapiaj ;)

• Ale rozkmine miałeś niezłą przed atakiem. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana jak to mówią. Akcja na gruba ilość sury i fajne tankowanie.

Gratulacje starcia, procent fajny z tego wyszedł.

Brawo akcji trochę gąsek padło.

:brawo:

:goodjob:

• Słuchajcie... to może wypowie się specjalista.... Zootechnik, no z krowami tak nie jest....

Krzywa laktacji zmienia się w ciągu roku, największa jest po wycieleniu, a porody odbierał pewnie najbliższy weterynarz "Jumek", tylko chyba za często bo krówki można tylko raz na rok....

Druga sprawa to dobrostan zwierząt, wiecie Panowie że teraz z racji nie zachowania dobrostanu jest prokuratura !!! Więc uważajcie z tym gnębieniem.

A trzecia sprawa to ilość tego mleka jeżeli ("handel") dużo się oddaje ("mleka") a mało się dostaje ("żywienie") no to niestety ilość produkowanego mleka spada....

Podsumowując... na końcu i tak jest Rzeźnia ;)

Znamek gratulacje bo następne ponad 10kkk do przodu.

• Słuchajcie... to może wypowie się specjalista.... Zootechnik,

Problem dojenia krów też opisałem wcześniej.

W sumie Twój wykład jest poprawny poza jednym.

Na końcu nie koniecznie krowa trafia do rzeźni. (jeśli tak się stanie to jeszcze jest na plus )

Przeważnie krowy nadmiernie dojone zdychają i zysku wtedy zero.

Trzeba krowie dać odżyć , odpocząć albo ubić od razu.

--- Nie jestem specjalistą a tylko ojcem technika weterynarii ---