Mrozu [KGH] vs. agatamakar [Veto] ~ 1513.36%

• Z braku laku dobre i to... Obrońca nie wyciągnął wniosków bo już raz na niego leciałem Widocznie te śmieci nie były mu potrzebne bo zostały.Pozdrawiam Sojusz i Znajomych.

Dnia 04-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mrozu [KGH]

Bombowiec 10.294

Niszczyciel 14.273

Lekki myśliwiec 999.999

Obrońca agatamakar [Veto]

Mały transporter 4.980

Duży transporter 4.451

Ciężki myśliwiec 24.000

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 202

Sonda szpiegowska 71

Satelita słoneczny 15.119

Gwiazda Śmierci 6

Crawler 1.084

Pathfinder 530

Wyrzutnia rakiet 25.000

Lekkie działo laserowe 15.917

Ciężkie działo laserowe 605

Działo Gaussa 942

Działo jonowe 700

Wyrzutnia plazmy 2.715

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Mrozu [KGH]

Bombowiec 10.262 ( -32 )

Niszczyciel 14.236 ( -37 )

Lekki myśliwiec 979.868 ( -20.131 )

Obrońca agatamakar [Veto]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

24.910.681 Metalu, 8.841.231 Kryształu i 19.542.595 Deuteru

Agresor stracił łącznie 88.029.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 916.964.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 84.998.100 metalu i 66.337.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 53.294.507 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

84.998.100 Metalu i 66.367.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 45.695.781

Kryształ: 52.427.731

Deuter: 18.507.595

agresor zyskał łącznie 116.631.107 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -479.680.181

Kryształ: -368.394.731

Deuter: -122.184.095

obrońca stracił łącznie 970.259.007 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Niech górnicy z Twojego Sojuszu posprzątają sobie planety - bo od dzisiaj będę latał po wszystkim co zobaczę a będzie miało chociaż10kk zarobku

pozdro :) i gratulacje

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Niech górnicy z Twojego Sojuszu posprzątają sobie planety - bo od dzisiaj będę latał po wszystkim co zobaczę a będzie miało chociaż10kk zarobku

I tak latacie. To co się zmieni ? latacie nawet na minus byle by obrone przeorać. Ja jak sie Kolega Wam zalogował to zawróciłem bo wiedziałem że zysku nie będzie. Ale jak chcesz to też mogę zacząć latać bez zysku.

• Fiu fiu ale zysk masz, a % to już coś pokaźnego :P:P mi by się myszką od komputera nie chciało ruszyć na to ;) ale każdy orze jak może ;D

Już lepiej by wyglądało gdybyś powiedział że poleciałeś dla pkt. honoru a % wyszedł przy okazji....

Jak już się wpisałem to pogratuluję ale to takie naciągną.

• A mi się podoba ,a co, zysk jest zyskiiem ,ST zaliczone i Veto w reckach ,nawet jak na waciki , a straszenie pana Zdobywcy to mnie tylko rozbawiło ,niby poważny człowiek :P

Graty ,ja latam po mniejsze pierdoły i mnie cieszy ;)

I tak latacie. To co się zmieni ? latacie nawet na minus byle by obrone przeorać. Ja jak sie Kolega Wam zalogował to zawróciłem bo wiedziałem że zysku nie będzie. Ale jak chcesz to też mogę zacząć latać bez zysku.

nie latałem wcześniej po planetach od dzisiaj zaczynam :P

A mi się podoba ,a co, zysk jest zyskiiem ,ST zaliczone i Veto w reckach ,nawet jak na waciki , a straszenie pana Zdobywcy to mnie tylko rozbawiło ,niby poważny człowiek :P

Graty ,ja latam po mniejsze pierdoły i mnie cieszy ;)

Rafus ja wiem że Ty masz problem do mnie bo już trzykrotnie Cię zezłomowałem :P

to jest gra Wojenna i nikt tu nikogo nie straszy bez pokrycia, nie latałem wcześniej po planetach i napisałem że od dzisiaj zaczynam, więc nie rozumiem co Cię tak rozbawiło, poza tym mam czym straszyć:P

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Ale Ty widzisz co piszesz ? Dorosły człowiek w grze . rozumiesz chyba o co Mi chodzi ? choć w sumie po tym co dalej piszesz nie rozumiesz ,i własnie to mnie smieszy .

A to że mnie zezłomowałeś na BFS za każdym razem ,uważasz że to wyczyn ? i że bedą o tobie pisać książki ? Ulala masz wysokie o sobie mniemanie , a dla mnie to tylko gra i zabicie czasu , ale ciężko widzę to będzie dla ciebie zrozumieć ,a viebie nie trawię już od dawna ale całkiem z innego powodu ,nie dla tego że mnie upolowałeś bo spałem ,po prostu byłeś szybszy niż inni i tyle .

• BFS czy nie BFS jesteś miernym graczem i z tego co widzę coś Ci się poprzestawiało w głowie

Czego nie rozumiem że ostrzegłem, że będę latał po planetach Sojuszu z którego gracz lata na Gornikow z mojego Sojuszu w grze wojennej, powiedz mi czy jesteś normalny?

Teraz to Ty z siebie robisz pośmiewisko,

Nigdzie nie napisałem że jestem jakimś niesamowitym graczem, ale na bank ciut lepszym od Ciebie i jeszcze jak byś był jakimś moim autorytetem to może bym podkulił ogon i się nie odzywał,

Także reasumując, siedź sobie dalej w jednym układzie z podkulonym ogonem i szczekaj na forum,

Ave i bez odbioru!!!

Jeszcze raz gratuluję Mrozu i do NaSTępnego!!!

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Veto w reckach i już afera :P

Fiu fiu ale zysk masz, a % to już coś pokaźnego :P:P mi by się myszką od komputera nie chciało ruszyć na to ;) ale każdy orze jak może ;D

Już lepiej by wyglądało gdybyś powiedział że poleciałeś dla pkt. honoru a % wyszedł przy okazji....

Jak już się wpisałem to pogratuluję ale to takie naciągną.

Może leciał dla zysku bo nie każdy jest milionerem, może dla ptk honoru a może po to żeby pokazać że Veto też ląduje po drugiej stronie ST.

Marchewa zajumał coś Jumkowi też tyle co na waciki :)

Mrozu jeszcze Mańkowi -- więc Veto też ląduje w reckach , może nie za często i nie duże floty padają zale zawsze to coś :)

Mrozu raz Tobie a raz Ty jemu :P

Tu akurat wyszedłeś sporo na plus ale szacun dla Mroza że lata i nie patrzy czy to jest sojusz albo gracz za top 10 czy Top 1000.

Taka gra i takie cyferki.

Nasz sojusz przynajmniej nie straszył na forum jak Veto (czyli Zdobywca) , Po prostu sam odebrałeś swoje :)

Każdemu życzę większych ST , mniej przepałów byle by mnie na mnie i BHW .

Raz na wozie , raz pod wozem, to tylko cyferki .

• hmmm... oczywiście że szpieguje czasami i oczywiście że poleciał bym na fajny zysk np. jak u Paula - nigdzie nie napisałem że nie szpieguje ale loty na planety w moim wykonaniu to jakieś 0,001% wszystkich lotów, teraz będzie zmiana :P

Edit: a odnosząc się do pierwszego Twojego wątku ja nikogo nie straszyłem tylko ostrzegłem że będę latał nawet po mniejszy zysk po planetach Waszego Sojuszu a to różnica z napisaniem np. że wyzłomuje Was wszystkich za karę :D także ten wyluzujcie trochę majty bo zrobiliście się za poważni, zawsze było tak że się robiło czy to słowne podchody czy siłowe także więcej luzu

Graty!

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

Edited once, last by ZDOBYWCA ().