Mam tylko nadzieje że jak Modki sprawdzą wszystko i będzie ok to co poniektórych będzie stać na przeprosiny??? Komenda siedział 20 lat za niewinność.
PGS vs Enigma kontynuacja
- 19DaWiD45
- Closed
-
-
Tylko widzisz . Dyskusja trwa , Inter zmieszany z błotem , a nikt nic nie wie. Tylko o to chodzi. Jedna strona mówi że nie czysto , druga już dała wyrok. Tak , każdy chce spokojnej gry , każdy na coś się godzi. Tylko czy ktoś pomyślał co jeśli się mylicie ? Przecież to już nigdy nie wyjdzie na jaw jak było , a smród pozostanie. Więc po co być może gnębić niewinnych ludzi ? Zrobili top 1 flotę , top 1 gracza i w zamian dostają same oskarżenia bo komuś coś nie pasuje , że akurat 5 było aktywnych xD sam nie wiem jak było i nie zamierzam dochodzić sprawiedliwości bo mam to w 4 literach . Pushu nie było bo silniejszy gracz rozdaje flotę xD czy zapłacili ? Osobiście wolałbym aby tak , bo każdemu może się należeć jakiś zwrot za swoją pracę , ale czy faktycznie poszedł przelew ? Tylko sami oni o tym mogą wiedzieć. Mnie tylko śmieszą jakieś "dowody" w postaci "TAK" ... Śmieszy mnie głupota innych , śmieszą mnie argumenty co poniektórych i śmieszy mnie to jak inni to przeżywają.
Inter teraz powinien wpaść tu i napisać :tak , kupiłem i co mi ... Zrobicie ? bo taka prawda. A ludziom zawsze coś w grze pasować nie będzie ...a to kupowanie paczek , a to błędy , a to strata anty itd. takie jest dziejsze OGame. Miłego dnia.
-
Potwierdzenie od Enigmy ze flota poszla na push.....
Dziekuje za uwage i zycze milego wieczorku
TAKIE CZYSTE STARCIA ROBICIE ZE NAWET DOMESTOS NIE DOMYJE......
a co miał powiedzieć jak gonga dostał. Jest twojego pokroju nie potrafisz pogratulować tylko wyzywasz myszko.
-
Jak cale uni kupowalo sure od enigmy ktora byla wystawiana smialo na allegro i tym samym zyskał sobie rzeszę znajomych, to bylo cacy, nikt nikomu nie wytykal, kazdy byl zadowolony, jak wasz dostawca zostal poskladany a wy szybko juz surowca nie kupicie, to juz nagle placz i lament, jestescie zalosni jeden z drugim. Teraz gramy, teraz bedziemy obserwowac wasze przyrosty zobaczymy czy dalej bedziecie miliardami sure mielic TFU!
-
to prawie spakowany byl ostatnio rano na sylwestra ale sie obudzil przed naszym dolotem a stal 3h na 2 gali bez aktywek...... tu kozaczek kozaczek a sam widzial juz kupe w gaciach ale milczy na ten temat dobra to juz wiem o co kaman... ^^
-
lbie do szczania podaj swoj nick w grze i zobaczymy bo z twojego ryja pisuar zrobie w realu jak taki kozak jestes ^^
Skoro Frutek wstawial ST pod nickiem MysiLowca , Inter to Inter, Audi to Audi to wynika z tego ze jego nick w grze to :
Chancellor Archer
Ale żeś mi teraz tutaj zaimponował got
tomee ta, całe uni brało surę od enigmy tylko Ty od intera
Frutek24 co Ty pierniczysz człowieku ? Jaki ban jak enigma był wyżej w statach od was lamusy
Zresztą Lucyfer się przez całe Rosalind pushował i jakoś bana za to nie wyłapał, jak się wie jak to robić to zapomnij o banie a Inter z tego co słyszałem jest w tym specem
-
No i proszę, bany jakieś poleciały - co prawda w jedną stronę tylko - ale widać, że Nasi wróżbici nie tacy źli;)
-
No i proszę, bany jakieś poleciały - co prawda w jedną stronę tylko - ale widać, że Nasi wróżbici nie tacy źli;)
Bany za cofki płatności pewnie poszły, enigma zrobił to co miał tutaj zrobić, dorobił się na pipkach co brały od niego sos, za sprzedaną flotę pójdzie na panienki lekkich obyczajów a ze zwrotu hajsu z paypala będzie miał na nowe uni - interesik się musi kręcić.
Więc jakby nie patrzeć to w tym starciu to on jest wygrany a inter z kochasiami mogą nadal się spuszczać do cyferek
-
Inter teraz powinien wpaść tu i napisać :tak , kupiłem i co mi ... Zrobicie ? bo taka prawda. A ludziom zawsze coś w grze pasować nie będzie ...a to kupowanie paczek , a to błędy , a to strata anty itd. takie jest dziejsze OGame. Miłego dnia.
dokladnie!!! tutaj sie musze niestety zgodzic... jakby moze sam na siebie ticket napisal to moze by cos zrobili w innym wypadku nic zaden ticket nie da... ludzie wiedza jak takie rzeczy sie robi...:P
Jak cale uni kupowalo sure od enigmy ktora byla wystawiana smialo na allegro i tym samym zyskał sobie rzeszę znajomych, to bylo cacy, nikt nikomu nie wytykal, kazdy byl zadowolony, jak wasz dostawca zostal poskladany a wy szybko juz surowca nie kupicie, to juz nagle placz i lament, jestescie zalosni jeden z drugim. Teraz gramy, teraz bedziemy obserwowac wasze przyrosty zobaczymy czy dalej bedziecie miliardami sure mielic TFU!
powiedz od kogo kupowal inter??? nie wiem po co zaczynamy ta rozmowe od nowa??? bo latac to on tych 1kkk panca nie wylatal... chyba ze ma jakis magiczny zestaw na ekspa... to niech powie bo mi tak z eksp nie sypalo nawet jak odkrywca bylemXD
widzisz tomee chcesz liczyc czyjas surke i przyrosty zacznij od swoich kolezkow...
i koncze tym bo po co od nowa zaczynac i w kolko jedno i to samo powtarzac... kiedys wyjdzie:P
a na koniec dodam ze skoro cofka poszla to ci co kupowali od enigmy nie beda zbyt weseli terazXD hahaha
-
na wasze uklady z polskimi GO i brak banow w wasza strone istnieje jeszcze interwencja supportu .de ktory jest konsekwetny w swych dzialaniach wiec oczekujemy sprawdzenia dokladnie logow i konkretnych wynikow..
jak tam bruce lee na sylwestra ? po co 3h ciebie nie bylo a pozniej flote podniosles? 260k reca ladnie by sie zaplenilo
moze jakies beepy boty i gowna nielegalne uzywacie??? wcale bym sie nie zdziwil
-
-
Wszyscy wiedzą że Enigma handluje surowcami od początku uni tylko Art i Smoki o tym nie mieli pojęcia, nie wiedzieli ogromnych transportów. Na uni gość robi biznes, sądzili że Enigma jest filantropem i rozdaje surowce. Dlatego uni się wyludniają i będzie coraz gorzej . Jakby to zlikwidowali na początku to każdy miałby stałe przyrosty punktów i w miarę możliwe równe szanse.
-
Cześć wszystkim hanysom i gorolom.
W tyj całyj kłótni kto gorol a kto hansy i kto bardzij narozrbioł zapominocie o jednyj rzeczy.
Że w tyj grze za piwo idzie dostać surowce od kamrata wyżyj w rankingu.
I co do tego że wspomogosz słabszego nikt nie mo żału żodni admini.
I tego się czimcie.
Według tych zasad czy to było ustawione czy nie to niemo znaczenia.
-
No nie do końca - bo jeśli ktoś handlując za PLNy zbudował konto(za co idzie ban), to ta "nielegalna" surka powinna powinna pozostać na tym końce(bądź wycięta z rynku, a nie "sprzedana słabszemu".
A gdy już wszystko zezłomowane, to można ziomka zbanować. Ja wiem, że fajnie się wierzy w świat przypadków i nie ma co tych ludzi mocnej wiary z tego odciągać. Dziwi mnie jednak, że to moje drugie uni i lecą te same wały(na mniejszą lub większą skalę).
No ale chyba tak jak starsi stażem prawią - teraz ta gra na tym polega, a ogameowa policja zajmuje się "łapaniem tych bez maseczek". -
Dwie strony medalu bija sie o to, ktora ma wypasc w rekach slepego szeryfa. Ten rzucajac moneta, ma juz i tak dawno napchane kieszenie. Orzel i reszka tez sa w tym starciu wygranymi. Dla kogo zatem ma miec znaczenie co wypadnie ? Otoz tylko dla gapiow, dla tych, ktorzy jeszcze chcieliby, aby kiedys strony medalu w ogame nabraly znaczenia. Przykro mi, ale to nigdy juz nie nastapi, nigdy.
Przestancie robic z siebie blaznow numizmatycy. Kiedy to bylo...chyba ponad 10 lat temu, jak pisalem na starym forum,ze gra sie tak, jak GF na to pozwala. Nie myslalem wtedy, ze jest w tej grze tyle do zrobienia, ze mozna ja jeszcze tak bardzo spierdolic. Mam czasem ochote jeszcze wrocic,pograc z moimi FenikSami,ktorych serdecznie pozdrawiam oraz z innymy fajnymi osobami. Dziekuje Wam za to, co sie tutaj odpierdala, Wszystkim, skutecznie odciaga mnie to od tracenia czasu. Disco z moimi kamratmi jak na razie, w zupelnosci mi wystarczy...
-
ja jestem nastepny wiec czekam..... trzymam za slowo tylko doladujcie grubo ANTY zeby wymowki nie bylo pozniej ze wam zabraklo czegos do ubicia
Tobie się kasa zgadza ? Czy jesteś taki kozak bo aż 2 dni wytrzymałes ?:D
-
Promyczek tak kierował akcja ze caly swoj sojusz wysłał do grobu tera pisze podobnie jak enigma, specjalnie spushowal pgsow zeby na bany ich wyslac, to juz 1 perm za egnime i 2 perm za promyczka jakies 56 lat łącznie
Najlepiej co potrafi to tylko tickety pisac bez tołku.
-
Co wyście [ciach]
Czy to był spadający moon, a jeśli nie, liczyliście że PGS zawróci, ktoś źle policzył symulacje ? Miazga.
Moderator Ruda:
Pseudocenzura -
Dobra to i ja się wpisze. Fajna akcja z moonem (nie związana z tematem) jednak te Promyki i reszta musi doczytać popytać ludzi jak grać w OGame.
hahahah.
No i mam taką prośbę do was nie wycierajcie Sobie starciami z Sombrero mordy bo kto tam grał wie jak było a nie jakieś ludki będą wkleja, że Inter złom Tomme złom czy chociażby Poper można by tak wymieniać "ale to je nie wrati". Szacunek dla wszystkich bo po innych stronach barykady staliśmy.
Ps. Purple Bomb fajnie że Ci się chce .
No i kwintesencją tego tematu jest starcie na Enigmie czy chociażby unii Cetus więc rozbiór fajny a czemu tak to "poliszynla" tajemnica. jeden powie że nie uczciwie że coś że ktoś. To czekamy na bany agresorów ale takie się nie pojawią
Pozdrowienia dla Melmaxa oraz reszty gwiazd co klikały/ją na Sombre .
-
Szczerze temat do zamknięcia, nic ciekawego już nie wniesie do dyskusji.
Ci co są na discordzie prawdę znają