Większość z Was zagłosowała przeciwko wprowadzeniu złomu z obrony, tak więc ten parametr pozostanie bez zmian.
Głosowaliście na tak dla ładowności sond szpiegowskich na Waszym uniwersum więc poprosimy o zmianę
Większość z Was zagłosowała przeciwko wprowadzeniu złomu z obrony, tak więc ten parametr pozostanie bez zmian.
Głosowaliście na tak dla ładowności sond szpiegowskich na Waszym uniwersum więc poprosimy o zmianę
smoki wiadomo kiedy zmiany zostaną wprowadzone w życie ??
To niestety nie zależy już od nas
Normalnie pierdoły powyżej
KIEDY UF się pytam
Informacje dotyczące fuzji proszę śledzić w tym temacie -> Porozmawiajmy na temat UniFusion
Witam specjalnie założyłem konto aby to napisać
przyczyną wymarcia tego serwera jest sama topka która rzuca się na byle ochłapy i doi słabych graczy aż grac się nie chce.
poczynając od osoby co założyła temat i osoby co komentują sama topka i właśnie dostali kolejne narzędzie dzięki któremu będą to robić jeszcze skuteczniej.
Nie zapraszam do komentowania bo to jest tylko stwierdzenie faktów początkującego gracza
przyczyną wymarcia tego serwera jest sama topka która rzuca się na byle ochłapy i doi słabych graczy aż grac się nie chce.
poczynając od osoby co założyła temat i osoby co komentują sama topka i właśnie dostali kolejne narzędzie dzięki któremu będą to robić jeszcze skuteczniej.
Nie zapraszam do komentowania bo to jest tylko stwierdzenie faktów początkującego gracza
witam skoro jestes poczatkujacym graczem to wszystko jeszcze przed Toba
witam skoro jestes poczatkujacym graczem to wszystko jeszcze przed Toba
Raczej podziękujemy z chłopakami
Szkoda, że nie było w ankiecie większej prędkości floty. ...
Szkoda, że nie było w ankiecie większej prędkości floty. ...
Wtedy mógłbyś jeszcze więcej latać na jana, na planety z aktywnością? xD
Ja w imieniu franczeska wnoszę o podjęcie głosowania nad możliwością ataku graczy na urlopie.
Ja w imieniu franczeska wnoszę o podjęcie głosowania nad możliwością ataku graczy na urlopie.
Na to bym nie wpadł