• Dawno nie pisałam w CT ale pomarańcze uświadomiły mi, że połowa graczy nawet nie wie że jestem kobietą <:

Czas to zmienić!

Kim jest smoki?

Użytkownik Gry od 25 maja 2006

W Pomarańczowym Team od 23 kwietnia 2013

Administrator Gry od 17 maja 2014

Matka dwójki hardych nastolatków: 19 & 17 lat

Czekam na pytanka!

• Brakuje Ci zlotów? :)

Gdybyś miała poznać jakiegoś sławnego Polaka (żyjący i nieżyjący) kto to by był?

Jakie książki lubisz czytać?

Gdy słyszysz fajną muzyczkę lubisz sobie potańczyć w domu? :)

Masz jakieś postanowienie na nowy rok?

Co lubisz robić w wolnym czasie (jak już taki się zdarzy :D)?

• hej smoczku :)

Szalałaś kiedyś z kolorem włosów? Jeżeli tak który z kolorów był dla Ciebie najmniej trafiony?

Podobają Ci się faceci typu sexy drwal czy jednak faceci z brodą/zarostem są bee? :D

Który ze zlotów najmilej wspominasz?

Gdybyś miała wysmarować jednego z zielonków bitą śmietaną po twarzy to kto by to był? :D

Gdybyś miała być faktycznie smokiem to takim typu Drogon z GoT czy Smok Edzio? :D

• Odkopujemy... Pozdrowienia z wykopalisk

• Ulubiona pora roku? Lato. Zima to zUo
    • Gdybyś mogła wybrać jedno miejsce na ziemi, w którym mogłabyś mieszkać to które byś wybrała? Ciepłe, gorące. Piekło odpada :S
    • Jaki serial mogłabyś polecić z czystym sumieniem? No jasne, że Gra o Tron
    • Pies czy kot? Koteł :love:

:papa:

• smoki

*Dlaczego kończysz ? Wywalili czy sama odchodzisz ? :D

*Na wsi stała beczka. Zazwyczaj była ona pusta i nikt się nią nie interesował. Pewnej nocy spadł obfity deszcz. Z rana okazało się, że beczka się znacznie napełniła. Jedni twierdzili, że jest w niej więcej niż połowa wody, drudzy zaś, że mniej. W jaki sposób szybko i bez użycia żadnych przyrządów można się przekonać która strona ma rację?

• Dla każdego kiedyś przyjdzie taki czas, ja pamiętam Cię z dawnych lat i ogame nie kojarzyło mi się z Rudą czy Artem:P A zawsze ze Smokiem (i OW) z początku myślałem że jesteś facetem :D

Powodzenia w realu!:)

• smoki

*Dlaczego kończysz ? Wywalili czy sama odchodzisz ? :D Wylatuje się zazwyczaj błyskawicznie i z dużym hukiem. Ciężko wtedy zadbać o taką ładną rocznicę jak moja :) Dlaczego kończę? Wymyśliłam sobie studia podyplomowe i trudno byłoby pogodzić je z pracą, rodziną i teamowaniem, tak żeby wszystko to robić dobrze. I jeszcze piękne wakacje mam w planach :)

*Na wsi stała beczka. Zazwyczaj była ona pusta i nikt się nią nie interesował. Pewnej nocy spadł obfity deszcz. Z rana okazało się, że beczka się znacznie napełniła. Jedni twierdzili, że jest w niej więcej niż połowa wody, drudzy zaś, że mniej. W jaki sposób szybko i bez użycia żadnych przyrządów można się przekonać która strona ma rację? Radość z rozwiązywania takich zagadek, zabija to że w Internecie są już dawno odpowiedzi na wszystkie pytania i ciężko jest nie szukać podpowiedzi. Ale tu sama wymyśliłam żeby ją przechylić na bok i zobaczyć czy widać trochę dna

Dla każdego kiedyś przyjdzie taki czas, ja pamiętam Cię z dawnych lat i ogame nie kojarzyło mi się z Rudą czy Artem:P A zawsze ze Smokiem (i OW) z początku myślałem że jesteś facetem :DPamiętam te czasy! Większość graczy tak myślała i nadal myśli :D

Powodzenia w realu!:) Dziękuję. Choć przyznam, że bardzo ciężko mi się odchodzi. Przez 10 lat hobby i rozrywka stały się częścią życia, której będzie brakowało.

• 10 lat - i to 10 lat w warunkach, gdy Team nieustannie się kurczył. Sporo włożonego czasu i pracy za które społeczność nie jest Ci wdzięczna, bo pracy GA nie widać. Za to kojarzysz się pewnie, hmm, promocyjnie :) Powodzenia na emeryturze.

• 1). Czy zamierzasz do nas wrócić i dlaczego zaraz po zakończeniu podyplomówki? ;)

2). Gdyby opcja numer 1 nie wchodziła w grę to powodzenia i wielu sukcesów w realu - oraz dzięki za wszystko!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• To są moje miłe słowa na pożegnanie. Dziękuję

10 lat - i to 10 lat w warunkach, gdy Team nieustannie się kurczył. Sporo włożonego czasu i pracy za które społeczność nie jest Ci wdzięczna, bo pracy GA nie widać. Za to kojarzysz się pewnie, hmm, promocyjnie :) Powodzenia na emeryturze. Dziękuję buleonku!

1). Czy zamierzasz do nas wrócić i dlaczego zaraz po zakończeniu podyplomówki? ;) To się chyba nie uda ;)

2). Gdyby opcja numer 1 nie wchodziła w grę to powodzenia i wielu sukcesów w realu - oraz dzięki za wszystko! Dziękuję!

X/ trzymaj sie 🐉:trollface: ciesz sie latem :D🤭🤭🤭🤭:fgrin: Dziękuję!

Ps.

szybkiego powrotu <:

:bicz:

ZJgjdC3k43OtRZp_1730379798.png