Nie działa mistrz zbieractwa (usuń pole zniszczeń)
8.4.2 System nagród
-
- 8.4.0
- Andre1974
-
-
Owszem, była o tym informacja w ogłoszeniu o evencie. > Event Systemu Nagród 13-20.12.2021
Jeżeli wieczorem pojawią się dalsze błędy prosimy o ticket na Support.
-
nie zalicza szpiegowania planet.
ok już doczytalam
-
Owszem, była o tym informacja w ogłoszeniu o evencie. > Event Systemu Nagród 13-20.12.2021
Jeżeli wieczorem pojawią się dalsze błędy prosimy o ticket na Support.
QuoteZadania polegające na szpiegowaniu, zbiórce PZ, ataku będą aktywowane z opóźnieniem.
Nic nie pisze o ekspedycji ("Zakończ ekspedycję"), zadanie nie działa
-
Po 10 godzinach ekspy nadal niezaliczone. W uwagach do eventu nie ma nic o ekspedycjach, może problem jest nieznany?
-
zrobiłem z 5 razy zadanie Ciekawość i do tej pory nie zaliczyło. Komuś zaliczyło?
-
to dziwne bo u mnie zaliczyło bez problemu
-
U mnie też zaliczyło ale dopiero po drugim wysłaniu ekspedycji.
-
Dobra, ekspy zaliczone następnego dnia.
-
Szał przyśpieszenia dalej nie działa
Kto mi odda 750 anty?
-
Szał przyśpieszenia dalej nie działa
Kto mi odda 750 anty?
Z tego co napisano na niemieckim forum te zadania są teraz zaliczane, gdy najpierw skróci się za anty o połowę, a następnie znowu za anty zakończy.
Tłumaczenie google translator:
QuoteDrodzy gracze,
zwracamy uwagę, że dla zadania:
Mania przyspieszenia
Ukończ prace budowlane od razu
trzeba NAJPIERW podzielić zamówienie z DM o połowę, a NASTĘPNIE je sfinalizować. Nie wystarczy, aby to zadanie po prostu wykonać zamówienie, które jest wykonane w ponad 50%. Oba kroki (przeciąć na pół i wykończyć) są niezbędne do wykonania zadania.
W związku z tym zgłoszono fakt, że sformułowanie to jest niejasne.
Przepraszamy za niedogodności.
źródło: https://board.de.ogame.gamefor…ostID=3936549#post3936549
-
zał przyśpieszenia dalej nie działa
Kto mi odda 750 anty?
Nie rób tego zadania. Są inne a trytu starczy. Ja nie robię i mam nadmiar jeszcze.
-
Macmichael a z kiedy ten cytat jest??
Bo w ostatnim evencie klikałam tylko zakończ i zaliczyło bez problemu
-
Macmichael a z kiedy ten cytat jest??
Bo w ostatnim evencie klikałam tylko zakończ i zaliczyło bez problemu
Z poprzedniej edycji tego eventu (info Dec 5th 2021). Skoro twierdzisz, że jednak samo zakończenie też zalicza zadanie to oni już chyba zupełnie się pogubili...
-
Z poprzedniej edycji tego eventu (info Dec 5th 2021). Skoro twierdzisz, że jednak samo zakończenie też zalicza zadanie to oni już chyba zupełnie się pogubili...
To nie wiem, ale ja wiem, że ropbilam tę misję bo brakowało mi punktów i tylko klikałam samo zakończ
-
Nie zalicza mi zadania Zerknij na inną galaktykę a wczoraj od razu działało. Zobaczymy czy po południu zadziała jak w przypadku zbierania pola zniszczeń.
-
Potwierdzam - 'Mania przyspieszania' ten i poprzedni event - zapuszczam pierdółki typu 50 mt, czekam do połowy czasu, klikam zakończ za 750 anty - normalnie zalicza
-
Nie zalicza mi zadania Zerknij na inną galaktykę a wczoraj od razu działało. Zobaczymy czy po południu zadziała jak w przypadku zbierania pola zniszczeń.
również zaliczone od razu po 12. może układ zmień?
Edit: a może chodzi o to, że misje o 12 robione a około 13 weszła nowa wersja gry??
Edit 2: ano nie działa, od nowej wersji gry....
-
Edit: a może chodzi o to, że misje o 12 robione a około 13 weszła nowa wersja gry??
Jest to bardzo możliwe, zwłaszcza, że nowa wersja gry dotyczyła również galaktyk. Będziemy dopytywali.
-
Nadal nie zalicza zadania zerknij w inną galaktykę a tu tyle godzin już minęło.