mam aktywny jeszcze przez jakieś 3 miesiące przedmiot "+4 do slotów floty" mam w ekwipunku przedmiot +6
pytanie brzmi: czy jak aktywuje +6 to +4 się ulepszy i wydłuży czy +6 zastąpi +4 i anuluje czas który mi pozostał?
mam aktywny jeszcze przez jakieś 3 miesiące przedmiot "+4 do slotów floty" mam w ekwipunku przedmiot +6
pytanie brzmi: czy jak aktywuje +6 to +4 się ulepszy i wydłuży czy +6 zastąpi +4 i anuluje czas który mi pozostał?
To są dwa osobne, będziesz miał +6 oraz +4 - w sumie będziesz miał +10 ale +6 będzie miał swój licznik a +4 swój licznik
To są dwa osobne, będziesz miał +6 oraz +4 - w sum
A sprawdzałeś to? Działa to tak czy tylko w teorii?
Sprawdzone. Przedmioty o różnych ilościach slotów/ekspedycji, nie znoszą swojego działania, tylko się sumują. Ponadto aktywowanie kolejnego przedmiotu przełduża działania obecnie posiadanych. Zostało to zaktualizowane jakiś czas temu.
Dziękuję.
Dodam tylko, że działa to tylko z przedmiotami dotyczącymi slotów floty i ekspedycji. Broń Boże nie próbuj tego z dopalaczami surowców... W tym wypadku, jeżeli przedmioty mają różną wartość, to znoszą swoje działanie.
Dodam tylko, że działa to tylko z przedmiotami dotyczącymi slotów floty i ekspedycji. Broń Boże nie próbuj tego z dopalaczami surowców... W tym wypadku, jeżeli przedmioty mają różną
A pola planety? Powinno być gdzieś taka informacja. Co można a co nie.
Dodam tylko, że działa to tylko z przedmiotami dotyczącymi slotów floty i ekspedycji. Broń Boże nie próbuj tego z dopalaczami surowców... W tym wypadku, jeżeli przedmioty mają różną
A pola planety? Powinno być gdzieś taka informacja. Co można a co nie.
Pola planety można również sumować, tak jak sloty flot/ekspedycji.
Powinno być gdzieś taka informacja. Co można a co nie.
informacje takie są zamieszczane w dziale Nowosci i Ogłoszenia. I tam też była wiadomość nt możliwości łączenia slotów flot i ekspedycji oraz pól do planet i księżyców. Chociaż fakt, Ruda mogłaby założyć temat w FAQ, że można to łączyć.
Zobaczę co da się zrobić