Do_Oddania vs. Ali Boomaye ~ 195874.39%

• Dnia 21-11-2021 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Do_Oddania

Lekki myśliwiec 341.892

Ciężki myśliwiec 101.749

Krążownik 131.238

Okręt wojenny 6.103

Pancernik 664.783

Niszczyciel 105.720

Pathfinder 100.000

Sonda szpiegowska 30

Obrońca Ali Boomaye

Duży transporter 31.500

Lekki myśliwiec 916.484

Ciężki myśliwiec 58.548

Krążownik 90.227

Okręt wojenny 43.574

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 24.000

Sonda szpiegowska 416

Bombowiec 9.241

Niszczyciel 22.586

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 98.301

Reaper 4.973

Pathfinder 34.401

Wyrzutnia rakiet 1.000

Po bitwie...

Agresor Do_Oddania

Lekki myśliwiec 161.495 ( -180.397 )

Ciężki myśliwiec 61.433 ( -40.316 )

Krążownik 109.804 ( -21.434 )

Okręt wojenny 5.818 ( -285 )

Pancernik 654.623 ( -10.160 )

Niszczyciel 105.551 ( -169 )

Pathfinder 81.986 ( -18.014 )

Sonda szpiegowska 8 ( -22 )

Obrońca Ali Boomaye

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

458.094.434 Metalu, 408.004.125 Kryształu i 33.241.006 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.206.615.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 24.177.691.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 11.558.365.600 metalu i 8.029.073.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 899.339.565 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.332.816.034

Kryształ: 7.256.021.725

Deuter: -308.673.994

agresor zyskał łącznie 17.280.163.765 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -13.224.407.434

Kryształ: -9.263.290.125

Deuter: -2.589.333.006

obrońca stracił łącznie 25.077.030.565 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Agresor właśnie pokazał jakim jest dnem. Konto obrońcy zostało kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich. Jako dowód załączam skład floty tuż przed sprzedażą konta, każdy może sobie sam porównać: https://media.discordapp.net/a…5205826727966/unknown.png

Dno i jeszcze raz dno.

• Gratulacje bardzo ładny złom, na przywitanie uni czytam po przerwie, no i obrońcy szo tez bardzo ładny złom na start teraz może być tylko lepiej chyba.

:evil:"Gdybym mówił językami ludzi i aniołów a floty bym nie miał nic bym nie zyskał":saint:

• Tym razem starcie zrobiłem z mojego kupionego konta top 2 ;) ^^ .....

....... Podobno nie wrzucasz starć na forum :beaten:;]

Mimo wszystko graty , fajnie jebuoooo no i czyste starcie(chyba :ocb:) ;)

Mnie zabrakło wytrwałości jak się zorientowałem że właśnie stoi to fs od 40 min w locie .

6363435ceb16b5f755e4779541755b9b.png

• Agresor właśnie pokazał, że dla cyferek jest w stanie zrobić wszystko. Konto obrońcy zostało przez niego kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich.

Dno i jeszcze raz dno.

• Agresor właśnie pokazał, że dla cyferek jest w stanie zrobić wszystko. Konto obrońcy zostało kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich.

Dno i jeszcze raz dno.

NIC z tego nie rozumiem.

Agresor miał nie atakować, bo konto obrońcy zostało kupione?

• Agresor właśnie pokazał, że dla cyferek jest w stanie zrobić wszystko. Konto obrońcy zostało kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich.

Dno i jeszcze raz dno.

NIC z tego nie rozumiem.

Agresor miał nie atakować, bo konto obrońcy zostało kupione?

Problem w tym, że to agresor kupił konto, które następnie zezłomował. W dodatku przez 3 dni dorobił 500k LM. Tutaj skład floty tuż przed sprzedażą jako dowód: https://media.discordapp.net/a…5205826727966/unknown.png

• A skad ja mialem wiedziec ze kupione?? bylo gdzies napisane??

Szanuj innych użytkowników forum i nie rób z nich proszę idiotów, bo wszyscy wiedzą, że to Ty je kupiłeś dla złoma. Zresztą dalej dorabiasz LM na planetach na tym koncie, każdy doskonale wie po co

• Chlopie przeciesz kolega Sandacz ci pisze ze widzial ta flote ze stoi. To sie zastanow czy ktos by wystawil flote poto zeby mu ktos przed nosa zabral.Zastanow sie kupuje konto,wystawiam zebym zezlomowal 40min wczesniej?? czy bym wystawil ją 3minuty przed przylotem.??

Niewiem ile tam stała, i na innej koloni stala reszta. Kolega Sandacz pewnie by to sprzatną jakby sie niezastanawial.

• A tylko ten raport dlatego podalem tu po wczojajszej burzy,Ze sandacz kupil itd......

MAx tak chaotycznie piszesz ze wkoncu niewiem.Kto kupił za 350zl?kto ci mówił?

• Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

• Ostatnio tutaj każdy raport to push i kupione konta. Kto by nie poleciał grubo to kupił. Ja nie umiem w takie st, ale ludzie widocznie umieją

Agresorowi gratuluję, bo dawno nie widziałem takiego zysku, a obrońcy oczywiście SzO

• Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

Ty się lepiej pochwal jak Lopeza wciagliscie haha xD Hipokryci xD

A co cię to obchodzi baranie kto mnie wciągnął ? Było bardzo wiele osób ... I nie widzę nic w tym złego by słabszy gracz na pożegnanie dostał ode mnie jakieś surowce . Żal dupę ściska ?

A co cię to obchodzi baranie kto mnie wciągnął ? Było bardzo wiele osób ... I nie widzę nic w tym złego by słabszy gracz na pożegnanie dostał ode mnie jakieś surowce . Żal dupę ściska ?

Baran ze mnie jest ale zodiakalny xD I trochę myślący pajacu xD A interesować się może każdy xD Chciałem tylko cennik poznać ile ludzie są w stanie dać za cyferki haha xD Przycislo Cię bo potrzebowałeś kasę na nowe uni i głupka udajesz xD W dupie mam Twoje surowce i niech ktoś je dobrze wyda xD Innym wypominać że ktoś kupił a sami kupują i wtedy może być xD To się nazywa hipokryzja 😂

• A co cię to obchodzi baranie kto mnie wciągnął ? Było bardzo wiele osób ... I nie widzę nic w tym złego by słabszy gracz na pożegnanie dostał ode mnie jakieś surowce . Żal dupę ściska ?

Tu nie chodzi o żal dupy a o "legalny push" graczy którzy KUPILI od Ciebie surowce , piszę legalny bo są niżej w topie . Nie wiem , może ja tylko nie widzę różnicy między graczem pushującym się a pushującym się "legalnie"

Jeden z twoich"kolegów" któremu ODDAŁEŚ jakieś surowce twierdzi że gra sprawiedliwie . Nie uważam że sprawiedliwe jest to ,gdy słabszy gracz bierze od Ciebie jałmużnę ( czy za kasę czy za darmo ) i nabija sobie punkty .

Do jednego sie zgodzę , tak to SŁABI GRACZE , którzy grają w ten sposób bo inaczej nie umieją, parcie na cyfry byle do przodu : )

• Ty się szczochu o uczciwej grze wypowiadasz?? xDDD Hipokryta i multikonciarz.

W końcu skończyłeś tu gdzie Twoje miejsce

V2WXMY0

W sumie Intra konto kupiłeś, to masz teraz lepsze, Panie Falco aka Sandacz aka 10 innych kont.