MamDresPoCoMiFs [Dominion] vs. Cetus ~ 34672.85%

• Jakie było moje zdziwienie , gdy po ciężkiej nocce , udanym moonkillu i super przygotowanej pro akcji , Hefalumpy chciały się wbic przede mną i wszystko zepsuć.

Niestety pozostało im tylko GŁASKAĆ o czym chętnie opowiedzą w komentarzach 😁 Zapewne będzie co czytać.

Przestrzegam przed jakąkolwiek współpraca z tym sojuszem bo można się mocno zdziwić :D

Dnia 13-11-2021 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MamDresPoCoMiFs [Dominion]

Lekki myśliwiec 1

Okręt wojenny 463.248

Pancernik 398.266

Obrońca Cetus

Mały transporter 21.731

Duży transporter 27.356

Lekki myśliwiec 55.230

Ciężki myśliwiec 8.188

Krążownik 3.263

Okręt wojenny 2.653

Recykler 46.187

Sonda szpiegowska 97.828

Bombowiec 1.330

Satelita słoneczny 134

Niszczyciel 899

Gwiazda Śmierci 25

Pancernik 23.937

Reaper 961

Pathfinder 4.767

Wyrzutnia rakiet 56.584

Ciężkie działo laserowe 15.287

Po bitwie...

Agresor MamDresPoCoMiFs [Dominion]

Lekki myśliwiec 1 ( -0 )

Okręt wojenny 461.543 ( -1.705 )

Pancernik 397.037 ( -1.229 )

Obrońca Cetus

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

109.384.982 Metalu, 569.706 Kryształu i 61.734.765 Deuteru

Agresor stracił łącznie 206.765.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.955.053.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.812.717.600 metalu i 1.654.567.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 171.689.453 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.808.507.582

Kryształ: 1.580.401.906

Deuter: 43.299.765

agresor zyskał łącznie 3.432.209.253 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.466.576.982

Kryształ: -2.024.617.706

Deuter: -635.547.765

obrońca stracił łącznie 5.126.742.453 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Jestem obok wszystkiego, ale co nieco widziałem na disco. Niby kolo [ciach] mi to lata, ale dawno nie widziałem takiej krzywej akcji, a ten opis ST potwierdza całość.

No ale czego spodziewać się po takim sojuszu/ po takich ludziach/ po takim stylu gry.

Nie gratuluję, wręcz przeciwnie- współczuję braku czegokolwiek.

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

• Nie będę wdawał się tutaj w żadne dyskusje ku uciesze błaznów tylko po to aby podpudować ich ego, dodać parę cm między nogami i aby mieli do czego się brandzlować, bo z tego co wiem taki był cel tego tematu, miało być medialnie nie panie Siara [IWwT]:) ?

Tutaj macie linki do wglądu z falangi, widać tutaj powrót floty obrońcy, mój atak zgrany na 0, podstawkę jet_[ciach] a następnie po mojej zawrotce atak jego sojusznika czyli autora tematu którego tej samej nocy gdy strąciliśmy moona cetusia poprosiłem o pomoc i wspólny lot na obrońcę, ponieważ flota wracała 10h i uważałem wtedy że logicznym rozwiazaniem jest wziąć "znajomego" z dominionów na lot aby móc zablokować ewentualną podstawkę z ich strony... no cóż najwidoczniej brakło mu troszkę jaj aby sprzeciwić się jet_[ciach].

Dodam jeszcze że zapkę na atak dostał koło 4 nad ranem, gdy obrońca zalogował po 10 rano i dopiero wtedy zaczeło się kombinowanie obrony (teoretycznie), MamDres wybacz ale ja, gdybym był w takiej sytuacji napisałbym do sojusznika "dostałem zapkę do acs-a, lecę z chłopakami więc co Ty mi się wpierdzielasz w paradę" ale Tobie to było na rękę, zwykłe zagranie taktyczne aby nie dać przeciwnikom zarobić :)

https://images92.fotosik.pl/553/0bc2d67927b705d0.png
    https://images91.fotosik.pl/552/160a38e5fecb384fmed.png

Tutaj macie moją konwersację z Jet_[ciach] vel Killer z ymir vel mini zgon? mały zgon? mini [ciach] :D? Jakoś tak
    [ciach]

Jak na takiego pro gracza jakim on jest to powiem wam szczerze że się trochę zdziwiłem że nic się nie działo przy moim powrocie... żadnej kontry.... żadnego wyliczania recków.... no nic :D

Chyba muszę specjalnie bfs-a walnąć aby mógł mnie spakować :D

Moderator Neferet:
    Obraza i obraza również w screenie

• Pomijając ten spam, który jest na górze, to bardzo słabe zagranie z Twojej strony MamDres . Jak się z kimś umawiasz na lot, to lecisz a nie sojusznik robi podstawkę, jeden agresor zawraca i wówczas lecisz samemu ,,na gotowe". I to tylko dlatego, że szkoda Ci było dzielić się z kimś wirtualnymi surowcami. To, że większość z was ma takie statystyki, dzięki PLN to już pomijam (nie twierdzę, że wszyscy, ale serdecznie pozdrawiam Blusika od was z sojuszu, dawnego ,,Captain IO- oddam", ale to co zrobiłeś to zwykłe chamstwo. To tylko gra, a kulturę i szacunek ma się tylko jedno- Ty to właśnie bezpowrotnie straciłeś.

EDIT: Po screenach, które wysłał mi agresor zwracam mu jednak honor- sytuacja nie była taka prosta, mógł lecieć na sojusznika z obcym sojuszem albo się wycofać- winy bym tu przede wszystkim szukał w zachowaniu jet fajer. Gdyby fs wracał szybciej to sprawa by się pewnie zakończyło standardowo (czytaj ACS i złom) a tak wyszło jak wyszło. Agresorowi gratuluję (nie bardzo widzę w nim winę, szczególnie że dał znać 2 godziny wcześniej lumpom jak wygląda sytuacja)- co innego jet fajer). Obrończy SZO

• 4:00 informacja o moonkillu , moja zgoda na acsa.

11.20 odmowa acsa .

12.30 napisanie że ww sojusz od zawsze mnie ... ( I tu już bym nie latał z takim osobnikiem jak ja za słowa ) oraz by nie tracili czasu bo im to nie wyjdzie.

12.50 wylot agresorów , nie wiem na co liczyli skoro od godziny wiedzieli że będzie obrońca broniony , a od dwóch że nie będzie acsa ze mną.

13.10 mój atak

13.15 - 2050r. Płacz hefalumpow i wmawianie komuś że coś jest krzywe.

Tyle w temacie. Pozdro ;)

A te obrazki możecie sobie do siebie na PW wysyłać. Ale to w waszym zwyczaju. Chłop do chłopa wysyła ptaszka i się cieszą...tak to tylko wy potraficie.

• No cóż na każdym uni topka coraz częściej pokazuje słaby poziom, co nowe uni to nowe wały, nowe paczkomaty, nowe oszustwa byleby tylko być największym i najważniejszym graczem uni :)

Smutne, ze ta gra doszła do takiego poziomu

A co do współpracy z LHIP to masz rację, nie ma z nami współpracy, każdy poza sojem to cel ! Ale nie robimy krzywych akcji i gramy fer :D

Graty STArcia :D

• Ale beka z tych płaczących lumpów za każdym razem gdy gra nie idzie po ich myśli :D Wracam i dojazd Wam robię jeden po drugim farmy

Krzywą akcję to zrobił Sandacz Cencikowi, który miał go bronić z byłego konta Intro (Jet_Fajer) i leciał do niego z podstawką, miał go w buddy, Cencik mu zaufał a on go bezczelnie wystawił.

Dresowi należy się uznanie za opracowanie tak dobrej strategii, że nie pozwolił nawet przebiegłym przeciwnikom zdjąć sobie celu sprzed nosa, na który tak ciężko polował. Szanuje takie akcje.

Cencik, lepszych fsów :P

• Krzywą akcję to zrobił Sandacz Cencikowi, który miał go bronić z byłego konta Intro (Jet_Fajer) i leciał do niego z podstawką, miał go w buddy, Cencik mu zaufał a on go bezczelnie wystawił.

WTF ??? 8|

O czym ty piszesz pajacu ??

Nigdy nie pisałem wiadomości na pw ani gdziekolwiek z cencikiem a tym bardziej nie bronił bym z multikonta gracza z dominion <X

Gracie sobie z multikontami i na różne sposoby kombinujecie to nie znaczy , że też tak gram.

Nie wiem kto naopowiadał Ci takich bzdur ale to nie ja siedzę na bananie :beaten: poza tym nawet śmieszna ta historia , można się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć o sobie :lool:

• Dobra Śledziu, nie pal głupa, nagle się od dzisiaj kryć zacząłeś, że grasz też na Intra byłym koncie? A jak mnie zdenerwujesz to wrzucę tu screeny rozmów, jak to konto "przejmowałeś" ;). W taką akcję Cencika wmanewrowałeś z nowego konta, że Ci głupio i wykręcić się chcesz? :thumbdown:Szczym ryj

• Siara [IWwT] miałem już nie komentować tego starcia ale nie mogłem się powstrzymać :D

Czy Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni ? Czy po prostu jesteś takim zjebem genetycznym który karmi się rozsiewaniem takiego farmazonu jakim sam jest, wszędzie gdzie się nie pojawi? Pierw piszesz inaczej, później kompletnie inaczej, ja wiem że do każdego multi musisz się wczuć w rolę ale teraz piszesz z głównego konta więc luz :P

I gdzie wy w naszej nazwie lumpa widzicie :P? Ja tam widzę hefalumpa - taką postać z bajki, nie lumpa.

To raz, dwa gdzie Ty widzisz płacz? Był sztandar ElHaPi do którego się [ciach], bo widziałem że podglądałeś Ty mały zboczuszku ale chyba z wrażenia nie wiedziałeś co nawet napisać[ciach] :D

Wracaj se, tylko na które konto :D? Wybór pewnie masz spory :D

[ciach]

Co Ty [ciach] w ogóle pierdzielisz człowieku, sam napisałeś do intro o podstawkę dla cencika (Twoje słowa) screenem mam Ci tutaj machnąć ?

Bardzo ciężko polował :D

[ciach]

Moderator Neferet:
    Niestosowne zachowanie oraz obraza i wulgaryzmy

• Dobra Śledziu, nie pal głupa, nagle się od dzisiaj kryć zacząłeś, że grasz też na Intra byłym koncie? A jak mnie zdenerwujesz to wrzucę tu screeny rozmów, jak to konto "przejmowałeś" ;) . W taką akcję Cencika wmanewrowałeś z nowego konta, że Ci głupio i wykręcić się chcesz? :thumbdown: Szczym ryj

FAJNIE ŻE NAPISAŁEŚ O TYCH SCREENACH , W TAKIM RAZIE POKAŻ JE TUTAJ NA FORUM , TAK ABY KAŻDY ZOBACZYŁ BO JA NIC DO UKRYCIA NIE MAM .

JEŚLI ICH NIE WRZUCISZ TO PISZESZ Z DUPY, A JA PRZYNAJMNIEJ MOŻE SIĘ DOWIEM KTO WYMYŚLA CO WYMYŚLA .

Tak więc czekamy wszyscy bambrze za screeenami , podejrzewam ,że każdy co śledzi ten post jest ciekaw :beaten:

Swoją drogą, tak bardzo się zdenerwowałeś po moim komentarzu pod innym postem gdzie uświadomiłem że jesteś zwykła PIPA co nigdy nie "dostała bana"

PHIIIII :beaten::beaten::beaten:

Jestem ciekaw czy Dominiki też to czytają , pewnie mają niezłą beke gdy widzą że gram na Intra byłym koncie , sam się śmieje !! hahah

• SmiTTy94 tylko na to Cię stać ? Dostałeś screena i przekazujesz dalej ? To jest wyrwane z kontekstu , była dalszą częśc rozmowy o której nie masz zielonego pojęcia. Żałosne jest to co robisz .Dupa boli co ? Podoba mi się Wasze.podejscie. Zrobię wszystko bo następna akcja na Was była tak gówniana , o której nawet nie śnisz xD

• SmiTTy94 tylko na to Cię stać ? Dostałeś screena i przekazujesz dalej ? To jest wyrwane z kontekstu , była dalszą częśc rozmowy o której nie masz zielonego pojęcia. Żałosne jest to co robisz .Dupa boli co ? Podoba mi się Wasze.podejscie. Zrobię wszystko bo następna akcja na Was była tak gówniana , o której nawet nie śnisz xD

Tak jak żałosny jest Twój opis w którym piszesz o udanym kulaniu 😂 Już się [ciach] nie ośmieszają😂

Moderator Neferet:
    Obraza

• [ciach]

Chciałem zauważyć, że Lopez ma trochę przyzwoitości i nie chciał być [ciach] , niestety " Kubuś" chyba miał znaczący wpływ na tą całą akcje, zły sojusz wybrał :) . INTRO nie jest Ci wstyd odstawiać tak krzywe akcję ? Masz jakieś skrupuły ?

Wydaje mi się że nie , parcie na CYFRY nie ważne czy krzywo, prosto czy za kasę ;)

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm w screenie oraz obraza

• Screen jest przerobiony

Starcie chciał wrzucić sandacz , on poprosił

Intro nawet 1 jednostki złomu nie widział z tego , więc to nie było parcie na cyferki.

Mnie też Twoi od ciot wyzywaja i mam to w dupie xD

Mam takie swoje powiedzenie:

Nie musicie mnie lubić , nie musicie mnie kochać , wystarczy , że się mnie boicie :E

Poszczekajcie se , pokażcie ptaszki swoje , a ja idę robić kolejny wał by jutro za nudno nie było przy porannej kawie xD Pozdro & poćwicz.

• Z pozdrowieniami od Żony Rolnika:

"Dobry wieczór pije właśnie żubrówkę i co widzę burdy :) chociaż raz nie z moim udziałem nie wiem czy śmiać się czy płakać ale dla takich akcji chyba zdejmę u i sobie pogram pozdrawiam wszystkich uczciwych tu komentujących czyli raczej nikogo buźka :)"

A od siebie dodam że już nie takie akcje się działy na ogame i chyba już mnie nic tu nie zdziwi.