NieNoszeMajtek [LHiP] & Laser [LHiP] vs. Cencik & cac_oddam [Terefere] ~ 71 531.17%

• Podobno i tym razem mózgiem operacji był Laser.

:goodjob:

Pozdro Cencik

Dnia 07-11-2021 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor NieNoszeMajtek [LHiP]

Mały transporter 20.001

Reaper 23.724

Agresor Laser [LHiP]

Lekki myśliwiec 220.026

Krążownik 50.001

Okręt wojenny 21.500

Pancernik 5.500

Niszczyciel 6.500

Obrońca Cencik

Mały transporter 10.737

Duży transporter 19.180

Lekki myśliwiec 14.304

Ciężki myśliwiec 4.454

Krążownik 2.164

Okręt wojenny 1.368

Recykler 11.382

Sonda szpiegowska 60.953

Bombowiec 1.067

Satelita słoneczny 100

Niszczyciel 687

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 14.528

Reaper 630

Pathfinder 3.299

Wyrzutnia rakiet 60.740

Lekkie działo laserowe 1.201

Ciężkie działo laserowe 18.496

Działo Gaussa 50

Działo jonowe 500

Wyrzutnia plazmy 13

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca cac_oddam [Terefere]

Lekki myśliwiec 1.414.356

Ciężki myśliwiec 54.692

Krążownik 137.437

Okręt wojenny 97.287

Pancernik 411.976

Bombowiec 16.873

Niszczyciel 15.767

Reaper 9.676

Pathfinder 53.572

Statek kolonizacyjny 1

Po bitwie...

Agresor NieNoszeMajtek [LHiP]

Zniszczony!

Agresor Laser [LHiP]

Zniszczony!

Obrońca Cencik

Mały transporter 9.815 ( -922 )

Duży transporter 18.385 ( -795 )

Lekki myśliwiec 13.184 ( -1.120 )

Ciężki myśliwiec 4.209 ( -245 )

Krążownik 2.118 ( -46 )

Okręt wojenny 1.353 ( -15 )

Recykler 10.987 ( -395 )

Sonda szpiegowska 53.032 ( -7.921 )

Bombowiec 1.067 ( -0 )

Satelita słoneczny 85 ( -15 )

Niszczyciel 687 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Pancernik 14.426 ( -102 )

Reaper 630 ( -0 )

Pathfinder 3.223 ( -76 )

Wyrzutnia rakiet 55.060 ( -5.680 )

Lekkie działo laserowe 1.088 ( -113 )

Ciężkie działo laserowe 17.673 ( -823 )

Działo Gaussa 48 ( -2 )

Działo jonowe 483 ( -17 )

Wyrzutnia plazmy 13 ( -0 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca cac_oddam [Terefere]

Lekki myśliwiec 1.296.865 ( -117.491 )

Ciężki myśliwiec 52.435 ( -2.257 )

Krążownik 134.174 ( -3.263 )

Okręt wojenny 96.424 ( -863 )

Pancernik 409.045 ( -2.931 )

Bombowiec 16.865 ( -8 )

Niszczyciel 15.764 ( -3 )

Reaper 9.675 ( -1 )

Pathfinder 52.016 ( -1.556 )

Statek kolonizacyjny 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 8.775.977.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.004.433.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.664.759.354 metalu i 2.488.357.249 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

11.223.403 Metalu i 0 Kryształu

1.383.600.000 Metalu i 0 Kryształu

1.056.107.551 Metalu i 327.492.449 Kryształu

358.470.000 Metalu i 358.470.000 Kryształu

358.470.000 Metalu i 358.470.000 Kryształu

164.805.000 Metalu i 164.805.000 Kryształu

6.162.625 Metalu i 3.287.374 Kryształu

113.421.000 Metalu i 60.503.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

3.452.259.579 Metalu i 1.273.027.823 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -5.239.140.000

Kryształ: -2.782.355.000

Deuter: -754.482.000

agresor stracił łącznie 8.775.977.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 2.843.857.079

Kryształ: 943 152 323

Deuter: -66.155.500

obrońca zyskał łącznie 3.787.009.402 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• do twojego opisu sie nie zgodze bo to nie byla operacja na tyle zeby kombinowac a wasza podstawka byla jak dziecinna zabawa w ktora sie bawicie i lapiecie graczy zamiast latac i kombinowac moze latanie was przerasta i tylko sie na podstawki umawiacie :* pozdrawiam serdecznie <3

• do twojego opisu sie nie zgodze bo to nie byla operacja na tyle zeby kombinowac a wasza podstawka byla jak dziecinna zabawa w ktora sie bawicie i lapiecie graczy zamiast latac i kombinowac moze latanie was przerasta i tylko sie na podstawki umawiacie :* pozdrawiam serdecznie <3

6 : 0 i wszystko w temacie :papa:

Po co to mazgajenie? Koledzy wyślą ci kryształu na sondy żebyś nadal mógł dla nich szpiegować po nocach. A flota ci przecież niepotrzebna

Po co to mazgajenie? Koledzy wyślą ci kryształu na sondy żebyś nadal mógł dla nich szpiegować po nocach. A flota ci przecież niepotrzebna

nie nie ja juz dziekuje ;) jak ktos nie potrafi latac to po co wchodzic spowrotem do tej piaskownicy :D a druga sprawa to co wyskanuje to lece z sojussznikami ale jak ktos nie widzi tego to juz twoj problem nie pozdrawiam :*

• "Wyskanowałeś" to co miałeś wyskanować, a że reagujesz skanem na skan .... to nawet się nie zorientowałeś, że jakiś gamoń (czyt. ja) wciąga Cie do gry na swoich zasadach :P

Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie pozdrawiam :)

Zanim zaczniesz kogoś komentować możne najpierw sam pokaż co potrafisz bo na razie to widziałem Ciebie tylko w reckach :beaten: Jednym słowem psy szczekają a karawana leci dalej :fa::fa:

• "Wyskanowałeś" to co miałeś wyskanować, a że reagujesz skanem na skan .... to nawet się nie zorientowałeś, że jakiś gamoń (czyt. ja) wciąga Cie do gry na swoich zasadach :P

Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie pozdrawiam :)

A Tobie może wieniec laurowy się należy bo zrobiłeś to co tatuś cac kazał ?? Z tego co wiem to spodziewaliście się czego innego ale chyba nie wyszło co ?? zresztą widać po składzie podstawionej floty, a w piaskownicy rób miejsce na innych odwiedzających ;)

• Pogratulowałem na pw, pogratuluję i tutaj :)

Akcja mi od początku śmierdziała spadakiem ale cóż, przemęczenie materiałem jak i moja pazerność i efekt jest taki jak widać, wystarczyło abym przed dolotem sprawdził czy nadal masz swoją flotę którą wcześniej wyskanowałem na miejscu czy też nie a całego tego rw by nie było :)

Także przez moje niedopatrzenie zrealizowałeś 1.1/3 ze swojego planu, do pełni szcześcia brakło tylko reszty mojej floty i ZrobieCiDobrze :D

Bawimy się dalej, krótki odpoczynek i lecimy z przetapianiem tego co zebrałem i mam nadzieję że się odwdzięczę za ten pstryczek w nos, cegłą na ryj :beaten:

Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego niedzielnego wieczorku :*

Ps. Zarówno moim sojusznikom jak i drugiej stronie, przed wdawaniem się w dalsze dyskusje polecam dobre trzepanko aby ciśnienie z was zeszło :D

Fap fap :smash:

Ps.2 Te 200 gs-ów co niszczyły tego moona to przetrwały czy spadły też :D?

• Smitty wie co gada. Nie znam gościa który brandzluje się częściej od niego. Majtek nie nosi, bo to tylko komplikacja przy ewentualnej chęci chwycenia za ptaka. :D

Co do starcia cóż... Pazera wyszła na światło dzienne, nie wy pierwsi i nie ostatni. Pozostaje życzyć szybkiej odbudowy. Dobrze, że udało się zabezpieczyć sporo złomu. Pozdrawiam i czekam na kolejne, tym razem po drugiej stronie. ^^

PS.

Miłego wypoczynku Laser. ;)

"A trzeciego dnia podniósł flotę z doku..." :rolleyes3:

"Z PeZeta powstałeś, na PeZecie skończysz..." - Maestro Coelho :beaten:

• Cała akcja fajna, dobrze zaplanowana pułapka jakich już w tej grze brakuje, A brakuje ich przez paczki i aczkomatów... większość topek na sewerach ma gdzieś finezyjne akcje, ważne żeby kupić więcej niż kolega obok, zeby nakupic tyle floty zeby nikt inny nie mógł sie wybronić,... tutaj paczkomat zaplanował coś finezyjnego i mu się to udało, oby tylko nie z multi :) Atakującym graty za znalezienie fsa, za lot i jaja lecenia do końca mimo spodziewania się spadaka :) Odbudujecie chłopaki raz dwa :)

• Nosił wilk razy kilka i ponieśli wilka ;)

Trzeba oddać obrońcom, że akcja zaplanowana i wykonana bardzo dobrze. Jak kolega wyżej zauważył brakuje już takich zabaw, a na pewno jest ich coraz mniej, bo ludzie lubią wygodę, przyzwyczaili się do niej - zarówno w życiu jak i w gierce. Zamiast do czegoś dążyć można mieć to od razu, a przecież mozolna droga do celu daje więcej satysfakcji niż sukces sam w sobie :) Tutaj ukłon w stronę atakujących i budowania flot ciężką pracą :szo:

Fajnie to wszystko wyszło, jest nawet zainteresowanie tematem - to też nie lada wyczyn :popcorn:

Bawcie się dalej !

Pozdro

• Cała akcja fajna, dobrze zaplanowana pułapka jakich już w tej grze brakuje, A brakuje ich przez paczki i aczkomatów... większość topek na sewerach ma gdzieś finezyjne akcje, ważne żeby kupić więcej niż kolega obok, zeby nakupic tyle floty zeby nikt inny nie mógł sie wybronić,... tutaj paczkomat zaplanował coś finezyjnego i mu się to udało, oby tylko nie z multi :) Atakującym graty za znalezienie fsa, za lot i jaja lecenia do końca mimo spodziewania się spadaka :) Odbudujecie chłopaki raz dwa :)

Jak odróżniasz paczkomata od zwykłego złomiarza ? Zawsze to mnie zastanawiało co się rodzi w tej główce poszczegolnym graczom nazywając kogoś paczkomat ?

Laser - paczkomat nie , 4 planety , lamerska flota , w życiu ...

Cac - więcej pkt niż ja ? To musi być paczkomat !!!

Ps. To nie jest lot i jaja tylko chytrość , głupota i " a może się uda... ". Mimo że trzymam kciuki za PCMF jestem też szczery i tu na żadne gratulacje nie zasługuje ;) no chyba że tylko za postawę :)