• Czy można przywrócić do statystyk wojsko, zakładkę liczba statków?

Kiedyś statystki wojska były tylko pod względem ilości statków liczone i tak samo z badaniami.

Czy można dopisać do badań zakładkę ilość badań?

W tej chwili Wojsko ma 5 zakładek, można by dodać kolejną statystykę, ilość statków oraz w zakładce badania, ilość badań.

Byłby to ranking pod względem ilości statków a w przypadku badań liczbę badań.

• Liczbę statków można wyświetlić w grze po najechaniu na pozycję gracza w rankingu Militarnym ;)

Nie da się posortować po tej ilośći, ale można sprawdzić dokładnie ile statków ma gracz

• Liczbę można wyświetlić i owszem oraz znaleźć na podanej wyżej stronie zewnętrznej.

Ale ja bym chciał i nie wiem może nie tylko ja żeby dodać jak dawniej był ranking według tej kategorii liczby statków w grze w statystykach militarnych.

Są tam mniej ważne statystki uważam niż ta proponowana a w sumie przywrócenia tamtej. W tej chwili są tam takie statystyki nikomu nie potrzebne jak stracone czy zniszczone i zbudowane pkt militarne. Komuś to potrzebne jest? ktoś to sprawdza i analizuje. Wątpię, żeby były tłumy, które to robią.

Lepsze i ciekawsze byłoby przywrócenie i dodanie klasyfikacji wg liczby statków.

Także proszę o przemyślenie tego. :)

Może dodajmy też statystykę surowców sumarycznie wydanych u licytatora

To nikomu nie jest potrzebne. To co ja proponuje już było i to przez kilka lat i było dobrą statystyką w grze.

• Statystyka straconych i zniszczonych pkt militarnych jest bardzo przydatna

W tym wypadku natomiast mniej przydatna jest kategoria "zbudowanych pkt militarnych" - tą wartość łatwo policzyć poprzez zsumowanie straconych pkt militarnych i obecnych pkt militarnych

Zamiast "zbudowanych pkt militarnych" możnaby wprowadzić podział według ilości statków, ale szczerze bardziej przydatny byłby podział na pkt militarne we flocie oraz w obronie.

Dałoby to większe możliwości "policzenia" siły floty gracza w zestawieniu z liczbą jego statków

• Może dodajmy też statystykę surowców sumarycznie wydanych u licytatora

To nikomu nie jest potrzebne. To co ja proponuje już było i to przez kilka lat i było dobrą statystyką w grze.

Jak to mówi Wałęsa, jesteś w mylnym błędzie. Zdziwiłbyś się co by się działo na licytacjach gdyby to wprowadzili. Czy gracze by się opamiętali? Raczej wręcz przeciwnie,a chętnie bym się pośmiał!