Event na antymaterie

• zdaje się, że liczy się moment w którym flota już doleciała do ekspedycji

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Czas kończy się koło 3:00 w nocy. Wszystkie ekspy, które do tej chwili będą trwały, mają szanse zdobyć więcej anty.

U mnie, oczywiście, normalnie - 5 trafień na około 200 ekspów.

• Czas kończy się koło 3:00 w nocy. Wszystkie ekspy, które do tej chwili będą trwały, mają szanse zdobyć więcej anty.

Drodzy Gracze,

w dniach 03-04.11.2021, macie szansę znaleźć 9x więcej Antymaterii na ekspedycyjnej wyprawie.

Życzymy miłej gry!

Wasz OGame Team

Czyli event trwał jednak do 05.11.2021 do godziny 3:00? Bo oficjalna informacja wyklucza "datowo" i czasowo to co piszesz. Bo logiczne jest, że nie rozmawiamy o 03.11 oraz 04.11.

pierwsze słyszę :>

Wszystkie eventy kończą się o północy, to dlaczego event na anty ma kończyć się około 3? Nie mam pewności o której się zaczynał bo ekspy dolatywały po 1 ale anty żadnej nie dostałam, więc ciężko stwierdzić, ale bywało, że aktywowany event bywał dopiero w okolicach godziny 2-3. Nie mniej jednak wiadomość systemowa, która przy każdym evencie wysyłana jest o północy, tak przy evencie na anty wysłana została o 5 nad ranem :>

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Faktycznie wiadomość przyszła o godzinie 5, ale event zaczął się o północy bo już po godzinie 1 trafiłem 3k anty.

W sumie 158 ekspedycji, 13 trafień, łącznie nieco ponad 45k

• U mnie tym razem 0 Antymaterii, a wysłałem już 45x. I co? trzeba winić system :beaten::beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• no to ciekawe który mi tam zajumał anty bo właśnie kolejne 5 wróciły bez anty i poobijane ?(

powiedzmy, że wynik meczu jest:: anty 50:0 dla mnie 0_0

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF