zdaje się, że liczy się moment w którym flota już doleciała do ekspedycji
Event na antymaterie
-
- Rozwiązane
- Gra
- Songo89
- Closed
-
-
Czas kończy się koło 3:00 w nocy. Wszystkie ekspy, które do tej chwili będą trwały, mają szanse zdobyć więcej anty.
U mnie, oczywiście, normalnie - 5 trafień na około 200 ekspów.
-
Czas kończy się koło 3:00 w nocy. Wszystkie ekspy, które do tej chwili będą trwały, mają szanse zdobyć więcej anty.
Drodzy Gracze,
w dniach 03-04.11.2021, macie szansę znaleźć 9x więcej Antymaterii na ekspedycyjnej wyprawie.
Życzymy miłej gry!
Wasz OGame Team
Czyli event trwał jednak do 05.11.2021 do godziny 3:00? Bo oficjalna informacja wyklucza "datowo" i czasowo to co piszesz. Bo logiczne jest, że nie rozmawiamy o 03.11 oraz 04.11.
-
pierwsze słyszę
Wszystkie eventy kończą się o północy, to dlaczego event na anty ma kończyć się około 3? Nie mam pewności o której się zaczynał bo ekspy dolatywały po 1 ale anty żadnej nie dostałam, więc ciężko stwierdzić, ale bywało, że aktywowany event bywał dopiero w okolicach godziny 2-3. Nie mniej jednak wiadomość systemowa, która przy każdym evencie wysyłana jest o północy, tak przy evencie na anty wysłana została o 5 nad ranem
-
Faktycznie wiadomość przyszła o godzinie 5, ale event zaczął się o północy bo już po godzinie 1 trafiłem 3k anty.
W sumie 158 ekspedycji, 13 trafień, łącznie nieco ponad 45k
-
U mnie tym razem 0 Antymaterii, a wysłałem już 45x. I co? trzeba winić system
-
Chyba nie... statystyka jest bezlitosna i na pewno ktoś inny się cieszy
-
no to ciekawe który mi tam zajumał anty bo właśnie kolejne 5 wróciły bez anty i poobijane
powiedzmy, że wynik meczu jest:: anty 50:0 dla mnie