a może zrobimy ankietę podniesienia debrisu złomowego

• Witam, jeżeli podnosimy eko i ciągle coś robimy dla górników to może też podniesiemy debris złomu... jak kolega napisał docelowe uni68 nam ucieka z prędkością światła to dla wyrównania podnieśmy też coś grającym flotą

Zapraszam do dyskusji oraz prosił bym GO aby pomyśleli też nad ankietą, wtedy przy jednej aktualizacji można by było i podnieść eko i debris złomowy ;)

Imperare sibi maximum imperium est

ST#18 UNI68 - ON

ST#299 NEKKAR- OFF

ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF

ST#67 Fenrir - OFF

ST#3 Dorado - OFF

ST łącznie - 476

• Jestem za a nawet przeciw:beaten::beaten::beaten:

Z jednej strony dobrze dla flotowca z drugiej strony uni szybciej padnie dzięki paru "geniuszom co nie dadzą sie rozwijać drobnym ekonomom i lataja na nich nawet dla 10 kk zysku:lool:

I teksty w stylu "przestanę jak mi dex po minimalu będziesz sprzedawał "0_00_00_0

• Jestem za a nawet przeciw:beaten::beaten::beaten:

Z jednej strony dobrze dla flotowca z drugiej strony uni szybciej padnie dzięki paru "geniuszom co nie dadzą sie rozwijać drobnym ekonomom i lataja na nich nawet dla 10 kk zysku:lool:

I teksty w stylu "przestanę jak mi dex po minimalu będziesz sprzedawał "0_00_00_0

Dobra nie będę na Ciebie już latał.... Przepraszam. :S a tak na serio to latanie po satelitach jest złe. no chyba żę po 100 kk zysku wychodzi z delikwenta przynajmniej. A co poniektórzy tutaj się poczuli i nawet ekspedycyjne trzymają bo bunkry postawione.